kopche Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Не. Но ти прекаляваш. Копче!!! Какво си му сторила?! Пфу, Копче кльопа доста повече от Сайкоусис на вечеря, кълна се! И ям "Петрохан", а той не. И гъби. И кьополу - много-о-о-о. После ме боли стомах. Както и да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Пфу, Копче кльопа доста повече от Сайкоусис на вечеря, кълна се! И ям "Петрохан", а той не. И гъби. И кьополу - много-о-о-о. После ме боли стомах. Както и да е. По тая логика още малко ще изкарате, че са го отвлекли извънземни и сега това е някъв него клониниг Може момчето да иска да хапва повече плодове, защо не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Защото, когато заявиш, че искаш да си вземеш пасатор и да си правиш разни плодови каши, които не са за десерт, а за основно, значи има някакъв сериозен проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Да ти имам логиката Освен да взема да се подложа на операция за смяна на пола, за да може всичко да е официално и да сте доволни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Логиката е добра, баси! Салатени барове, пасатори за плодове, Активиа... Повредил си се нещо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Az iabalki ne sam ql ot godinata v koqto Hitler okupira Polsha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Ох поредното шкембенце в Констанцата Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Някой няма ли да махне коледната шапка от това смайли? Сложете му великденско яйце Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Психар-а няма да ни разкрие нищо или ще ни дезинформира, защото ЗМ( т.е. Злите Мацки ) вече са го засякли къде живее и работи, заловили са го и сега само подържат в нета усещането, че той още е сред нас Скоро всички видели мнението му в тази тема ще почнем да страдаме от параноя за преследване и някои слънчев ден ще ни заговори някоя ЗМ, и вече няма да се чуе нищо за нас... Ебаси, набарал съм едни сирИнки и кисело млекце...имам ЗСВ пред мен и задача за тълкувание на термина "съдебна практика", почти ми е хубаво. Ето, случи се вече и PSYCHOSIS е хванат от тях...това с тия плодове...разработка на военните, в Русия сме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 в Русия сме Stiga be, mnogo stanahme tuka, dajte da napravim edna forumska sreshta v Magadan i da slushame "2-ri magadanski" na Leningrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Ей сега и еб...х мамата Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Ох поредното шкембенце в Констанцата Там правят едно от най-хубавите шкембета в града само за ценители Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Може ли някой да ми опише географското му положение. Така информация трябва да се има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Ей няма да закачате Борето, че дърпам уши. Да си яде каквото иска. Жените нямат патент върху добрата храна и не е обидно да се храниш здравословно. Аз не го правя и вероятно дори тайно завиждам, а може би и някои от вас също, та затова е тая злоба. Мисля на всекиго е ясно, че не мръвката в чинията прави мъжа мъж. И без извинения, че сте се майтапили...как все се получава все такъв един и същи майтап? Айде разчупете малко това тесногръдие за мъжете и жените. Отвън според програмката на мозилата е 4 градуса?!Що за ненормалник трябва да съм за да се завлека до Рондо-то...я на топличко докато не стане поне 10-на градуса отвън. Я да не се оплаквате с тая жега в България. То и при мен почна да се стопля вече, но до скоро си бръснеше -20 и като вдигнеше до -5, хората тръгват по къс ръкав навън. В тоя ред на мисли, ето какво си мисля и аз днес...само вали дъжд, а не сняг...на добре сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Това ми минава пред погледа, но не знам - да се смея ли, да плача ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Update - вече вали сняг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Това ми минава пред погледа, но не знам - да се смея ли, да плача ли... Човека , който е направил тва е еб*си кретена.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Хм, страницата за известните личности е доста акуаратна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Of iz4eknah se neska na toq stol, samo na 4elna stoika ne sym zastanal. V sybota 6te ba4kame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Човека , който е направил тва е еб*си кретена.. Uncyclopedia is an English language wiki that features satirically themed articles as a parody of Wikipedia. The idea for Uncyclopedia came from the English Wikipedia's now-defunct "Bad jokes and other deleted nonsense" page, where Wikipedia's editors would catalog vandalism they perceived as humorous Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Боли ма к*ра , че е сатирично , пак ме дразни. П.П. Също така , можеше да използваш по-малък размер на шрифта , все още не съм кыорав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Одеве едно сребристо ферари бръмча по руски. Беше голяма резачка. С някакъв чужд номер 34 нещо си..но като че ли беше с друг двигател (може и да се бъркам) но се различаваше от шума на ферари на 2 метра от мен намали и бумтеше яко.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Човека , който е направил тва е еб*си кретена.. Sme6no e Vijte za Germaniq Ahahah i Iujna Koreq Edit: Toq sait e genialen! btw kato napi6e6 Makedoniq i izliza Bylgariq pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Sme6no e Vijte za Germaniq Ahahah i Iujna Koreq Другите не дразнят , само тва за България. *Чака някой да засегне патриотската тема и да почне да се прави на мъж* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 27, 2008 Share Posted March 27, 2008 Другите не дразнят , само тва за България. *Чака някой да засегне патриотската тема и да почне да се прави на мъж* E, da. Kato se bezikat s drugite e ok, ama nas zasegnat li ni, lo6o. Ami nz men saita ne me zasqga, naprotiv mnogo mi e zabaven i e napraven mnogo hitro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.