RaptoR Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Да уточня допълнително, че никога не ми се е налагало да ползвам адблок, различен от този на браузъра, който пък никога не съм виждал какво и как прави, камо ли да настройвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Имиджшак ми искат 2 долара на месец, че да ъплоудвам?!?!?!?! Мое'ли ме фанат за шнура!!!! Абе на Виден му е лесно, щото парите го удрят през кръста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Айде дойде и Тиранозавъра хахахахахахаххахахахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Ники, даже няма да почвам да обяснявам.... Няма и какво да обясняваш. Явно рекламите не те дразнят толкова Абе какво става днеска!?!?!?! Имиджшак ми искат 2 долара на месец, че да ъплоудвам?!?!?!?! Мое'ли ме фанат за шнура!!!! pcloud.com или wetransfer.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Няма и какво да обясняваш. Явно рекламите не те дразнят толкова Имам чувството, че нещо не пиша правилно... ДО СНОЩИ НЯМАШЕ РЕКЛАМИ ПРИ МЕНЕ Сега по-видно ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Станал си специален и са ти сложили реклами Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Абе какво става днеска!?!?!?! Имиджшак ми искат 2 долара на месец, че да ъплоудвам?!?!?!?! Мое'ли ме фанат за шнура!!!! От няколко месеца е така. Явно не ъплоудваш често снимки Колкото до рекламите в ютъп... при мен ги има от 2 седмици. Дразнещо е и скоро ще слагам адблок. Вместо imageshack ползвам вече picbg.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Сега по-видно ли е? Хубаво де. Променило се е нещо. Адаптираш се. И аз да бях на твое място щях да помрънкам ... даже сигурно повече, но накрая щях да си сваля нещата на диска и да си ги пускам като мп3ки Не знам дали adblock помага ама аз 1 реклама не видях докато слушах плейлистата ти... но пък може да не съм слушал достатъчно. Аз превъртях набързо 10-15 от песните.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Ангеле, верно рядко качвам. Ей сега за разсения програмист, който продължава да твърди , че не пие, реших нагледно да покажа ЕДНА от причините, поради която нямам възможност да свалям Ютюб на машината си и усетих шпека... Снощи пък рекламите в Тубата, абе много ми се събра! Как да не беснея! Ники, знам, че има решения за всичко, но защо по дяволите трябва вечно да прибягваме до такива неща? Какво се промени в Ютюб, че ни натресоха реклами? С какво толкова порасна колибата, че ще ми иска пари? Ай сиктир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Какво се промени в Ютюб, че ни натресоха реклами? С какво толкова порасна колибата, че ще ми иска пари? Ай сиктир! Ами от одеве само твоя плейлист върви и една реклама не се е пуснала между другото не ми приличаше на човек който слуша Katy Perry Иначе реклами в youtube почнаха да се появяват още 2 - 3 години след създаването му (в Америка) ама ние понеже нали сме бяла държава и сме в крак с тенденциите та чак сега започват да се появяват. BTW не знам дали сте обърнали внимание, но от половин година някъде и в skype се опитват да намърдат някакви реклами, 2011 като бях в Америка тогава вече там баше масово явление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Ами от одеве само твоя плейлист върви и една реклама не се е пуснала между другото не ми приличаше на човек който слуша Katy Perry Че какво й бре, миличък Ти между другото видя ли ЦИЦАТА!?!? В тоя ред на мисли, вижте тоя цирк: https://www.youtube.com/watch?v=qbIm0BWKDz4 Момчиле, гледай повечко епизодчета с Жоро Игнатов и Съдебен спор, да видиш в какво е превърната България. Един от "любимите" ми е "Договор за любов", с Арабела и вълшебния пръстен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 О-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о,да правиш музикална колекция за възпроизвеждане от youtube?!?!?!Никога не съм възприемал този сайт за нещо повече от гледане на полезни или най-често забавни клипчета.За слушане на музика сега ползвам най-вече MediaMonkey Gold ,а преди него Jet Audio/AIMP.Все пак съм взискателен аудиофил и искам удобство и функционалност Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 О-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о-о,да правиш музикална колекция за възпроизвеждане от youtube?!?!?!Никога не съм възприемал този сайт за нещо повече от гледане на полезни или най-често забавни клипчета.За слушане на музика сега ползвам най-вече MediaMonkey Gold ,а преди него Jet Audio/AIMP.Все пак съм взискателен аудиофил и искам удобство и функционалност Ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ- - извинявай, че ти смутих взискателността. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Няма нищо,нека това да не ти смущава пиенето на бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Ама смущава го! Как да не го смущава Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Че какво й бре, миличък Ти между другото видя ли ЦИЦАТА!?!? А нищо и няма, просто се изненадах коя цица, на циганката или тая от клипа на Friday night? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Дай да си стиснем ръцете на ВСИЧКИТЕ цици, предимно катината Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Дай да си стиснем ръцете на ВСИЧКИТЕ цици Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Автопортрет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Дай да си стиснем ръцете на ВСИЧКИТЕ цици, предимно катината И да не е напълно спамърски поста викам върху <a href='http://i.imgur.com/PVN0qMb.jpg' class='bbc_url' title='External link' rel='nofollow external'>Тези</a> цици да си стиснем ръцете Хмм не ми се получи нещо, а бе преди беше толкова по - лесно да сложиш име на линка, сега с всичките тези ъпдейти не ми се получава нещо :Х Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Най-после нещо съдържателно в този форум... BlackGuardian,ти си се омотал нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Как може при такива цици да си стискате ръцете?? Нямате ли други идеи за стискане.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Аз стискам дръжката на тигана с пържените кюфтенца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Аз на тавата с лазаня.... Много си обичам гостите Не съм правил моята лазаня от години..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 27, 2014 Share Posted April 27, 2014 Как да ви обясня, че до снощи и аз нямах проблеми. Плейлиста си го знам насън, ненужно е да го споменавам. И представете си тая картинка - пускам си листа, давам му шафълче, качвам си се с биричката на покрива и се радвам на звездите с любимата си музика. В един момент чувам едни свирни, които ме вбесяват, чудя се какво се случва, тичам долу и какво да видя - РЕКЛАМА. После се повтори няколко пъти, дебнах го - излиза гадостта, на 4-та секунда дава СКИП, но просто съсипва всичко в дълга база.... ГНАС! Аз реклами в Ютуб имам от 2 месеца. Повече ме дразни размера на прозорците, които вече стават супер големи в зависимост от резолюцията. От няколко месеца Spotify е активен в България. Може да го използваш без проблем. И там има реклами, но са по-кратки и по на рядко. Може да използваш и Grooveshark. ЕДИТ: Май намерих... Ники: На телефона си имам малко по-малко капацитет. Вземи си един диск. 2ТБ са 150лв. Хубаво де. Променило се е нещо. Адаптираш се. И аз да бях на твое място щях да помрънкам ... даже сигурно повече, но накрая щях да си сваля нещата на диска и да си ги пускам като мп3ки Не знам дали adblock помага ама аз 1 реклама не видях докато слушах плейлистата ти... но пък може да не съм слушал достатъчно. Аз превъртях набързо 10-15 от песните.. Може да е свързано с това дали имаш акаунт или не. Може да не показва рекламите като не си се логнал в Ютуб и гледаш като гост. Аз винаги съм с акаунта, затова не знам. Ами от одеве само твоя плейлист върви и една реклама не се е пуснала между другото не ми приличаше на човек който слуша Katy Perry Иначе реклами в youtube почнаха да се появяват още 2 - 3 години след създаването му (в Америка) ама ние понеже нали сме бяла държава и сме в крак с тенденциите та чак сега започват да се появяват. BTW не знам дали сте обърнали внимание, но от половин година някъде и в skype се опитват да намърдат някакви реклами, 2011 като бях в Америка тогава вече там баше масово явление. Рекламите в Скайп се спират като се добави един адрес в блокираните сайтове в Internet Explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.