Psihara^^ Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 При проблеми в грамажа винаги скандализирам. Имат си кантар отзад и теглят веднага. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 При проблеми в грамажа винаги скандализирам. Имат си кантар отзад и теглят веднага. Аха. И "скандализирам" е много меко казано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Скандализирам е, защото понякога наистина стават грешки. Не винаги цакането е умишлено. Наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Всички грамажи на порциите, са на продуктите в сурово състояние - цитирам по памет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 За грешките съм съгласен. Като например готвачът да забрави подправките за един казан супа(случай от вчера). Но за умишленото цакане няма прошка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Не ходете в Central Park. Аз за последно бях там преди година някъде и вчера се подлъгахме да седнем с приятели, защото заведението е реновирано, а и нямах лоши спомени от мястото, но явно сега управата е нова (може би), готвачът също е сменен на 100%. Първо - много време чакахме, докато ни вземат поръчката, после много време се бавеха, докато я донесат. Накрая ми идва някаква храна, която така естетически беше направена, все едно ще се явява на конкурс, но грамажът естествено 1/3 от това, което пише. Дори питах сервитьорката - дебела, пъпчива свиня, на която й беше крив света, дали готвачът е французин, при което ме изгледа като теле и се завъртя на другата страна. Та така, кракът ми няма да стъпи повече там. Обедното им меню е ужасно. На мен никога не ми е харесвала храната там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Аз пък напоследък имам проблем с храната в почти всички заведения били те "елитни" или обикновени квартални кръчми. Вече никъде не готвят с масло и всичко, което трябва да го съдържа го правят с някакво нещо, дето на вкус ми прилича на машинно масло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 След впечатленията ми от Бангладеш, и тези от родните заведения - мисля си, че местните ресторантьори и хотелиери има доста какво да научат като обслужване и качество на храната от колегите си в държавата от третия свят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 След впечатленията ми от Бангладеш, и тези от родните заведения - мисля си, че местните ресторантьори и хотелиери има доста какво да научат като обслужване и качество на храната от колегите си в държавата от третия свят...То да беше само за страните от третия свят... В много неща сме толкова назад. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Ако намекваш, че Бангладеш е някъде зад който и да е БГ град ... моля те, не се базикай с нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 След впечатленията ми от Бангладеш, и тези от родните заведения - мисля си, че местните ресторантьори и хотелиери има доста какво да научат като обслужване и качество на храната от колегите си в държавата от третия свят... За съжаление те се учат от държави от първия свят а там нещата са още по-зле от тука. Не помня кой го беше казал това, но е вярно: "съвременната наука и прогрес всячески се опитват да промят вкусовете на всички храни да заприличат на картон". Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Чакай сега - той казва, че там са доста по-добре от тук. И като обслужване и като качество на храната. Не казва, че са зле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Точно това казвам, че в Бангладеш обслужването и качеството на храната са в пъти, ама в пъти по-добри от тези в родните хотели, ресторанти, кафенета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Някой за Тиесто?7 Юни на Летище София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Aз съм навит. Колко холядарки ще ми даде този Тиесто, за да му слушам стъргалките Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Aз съм навит. Колко холядарки ще ми даде този Тиесто, за да му слушам стъргалките Ми незнам. Иди в Hakkasan в Las Vegas и го питай. Хората му дадоха резидентство там тая година и лицето му е из цял Las Vegas. Ще го намериш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Видях го. Обаче тогава имах късмет и бях с едни широчки дънки, та взех, че си го преместих в другия крачолец Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Не ходете в Central Park. Аз за последно бях там преди година някъде и вчера се подлъгахме да седнем с приятели, защото заведението е реновирано, а и нямах лоши спомени от мястото, но явно сега управата е нова (може би), готвачът също е сменен на 100%. Първо - много време чакахме, докато ни вземат поръчката, после много време се бавеха, докато я донесат. Накрая ми идва някаква храна, която така естетически беше направена, все едно ще се явява на конкурс, но грамажът естествено 1/3 от това, което пише. Дори питах сервитьорката - дебела, пъпчива свиня, на която й беше крив света, дали готвачът е французин, при което ме изгледа като теле и се завъртя на другата страна. Та така, кракът ми няма да стъпи повече там. Зависи и от персонала, който е на смяна. Пресен пример са ми Тонитата (2000) в Тракия - храната е от една и съща кухня, но в единия ресторант порцията е с 1/3 по-малка, киселото мляко е топло и не дават лъжичка. За сметка на това пък филийките са препечени докато в другия не Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 "Не по-малко противоречиви са схващанията и на генетика Уилям Шокли, който бил убеден, че неговите собствени деца представляват „забележителна еволюционна регресия“ в интелектуално отношение в сравнение с баща си. Къде тогава е сбъркал? При избора на съпруга, естествено — ученият я обвинявал, че всичко се дължи на нея, защото нямала никакво академично образование." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Престъпление и наказание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Кое е престъплението не виждам нещо... Та защо нямало ток оттатък рЯката? Аз се чудя що е толкоз тихо тука ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Оле, мале. https://www.youtube.com/watch?v=zAY00gL48z0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Ако се беше вгледал, щеше да видиш тоя мискинин как пресича булеварда точно пред пича с буса и за малко да бъде блъснат...Което човекът явно реши да коригира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Кое е престъплението не виждам нещо... Та защо нямало ток оттатък рЯката? Аз се чудя що е толкоз тихо тука ... Не е смешно, а незнам си какво, 4-5 часа без ток снощи,свещи във всяка стая, коридор, баня... ако не беше детето у дома щях да имам второ по нова година Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted April 25, 2014 Share Posted April 25, 2014 Някой за Тиесто? 7 Юни на Летище София. Преди 2 години бяхме на Loud Festival на летищито и беше едно от най-кошмарните ми преживявания. Звукът е отвратителен, а и сцената се пада в една низина и духа отвратителен вятър. Дано на Tiesto нещата да са по нормални. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.