PSYCHOSIS Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Сигурно човекът, който ти е помогнал с избора на някои части е голям пич. Определено, много е точен Лошото е, че картата не влиза в настоящата конфигурация и не мога да й се порадвам. Дано новото дъно е по-широко, че иначе ще си умра от смях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Определено, много е точен Лошото е, че картата не влиза в настоящата конфигурация и не мога да й се порадвам. Дано новото дъно е по-широко, че иначе ще си умра от смях. Как така не влиза? Фактор за това дали картата ще влезне или не, не е дъното, а кутията . Ако дъното ти е старо и е с AGP слот, много ясно, че няма да влезне, защото картата ти е PCI-E. Тя и не е много голяма де и ако влиза сега в кутията, значи няма да имаш проблем. Само слагаш новото дъно и си в играта. Ако искаш да видиш наистина голяма карта, чукни в чичо гошо gigabyte r9 280x. Имам две такива сладурани и едвам ги побирам в голямата си кутия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Влиза в кутията без проблем, но опира в нещо, не мога да преценя какво точно. Може би прекалено нежно подхождам, но все пак няма смисъл да я назорвам, утре идват останалите нови чаркове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Влиза в кутията без проблем, но опира в нещо, не мога да преценя какво точно. Може би прекалено нежно подхождам, но все пак няма смисъл да я назорвам, утре идват останалите нови чаркове. На моята радиатора опира в синковете на RAM-а и трябва да я държа на втория PCI-E слот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Сигурно човекът, който ти е помогнал с избора на някои части е голям пич. Верно е голям пич! Колко кинти ми спести като ми посочи правилните дъна за офиса Уникално: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 „Държава има, има власт, която неспирно бди за ваште интереси. Хвърлете лозунга! Плаката на земята! Народът е доволен, сит и весел.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Уникално: От къде/кога са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 От къде/кога са? На мен на рендъри ми приличат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 На мен на рендъри ми приличат. И на мен, ама викам чакай да питам, все пак SW фен базата е много голяма, та някой маняк може да се е хванал да ги направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 От къде/кога са? http://geektyrant.com/news/star-wars-x-wing-and-tie-fighter-engagement-rings Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 WOW. Просто WOW http://www.extremetech.com/computing/181157-finally-a-browser-add-on-that-lets-you-copy-and-paste-text-out-of-images-and-memes (или иначе казано това: http://projectnaptha.com/) браво на тези момци Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Айде едно великденско последно http://www.youtube.com/watch?v=lRexthrDNi4 Тая по принцип не ме грабна, ама на 1:00 като се нагъна, съвсем ме изгуби... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Абе и според мен хайпа около нея е малко повече, но ако ти дойде гола, ще я върнеш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Естествено, че не, ама ако има избор, няма да е тя вероятно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Вие сте ебааааааси претенциите. Честно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 който много подбира, в къщи на чикии се прибира :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Секса е за престиж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Вие сте ебааааааси претенциите. Честно! Не ѝ харесват характера сигурно. Нормално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 На мен на рендъри ми приличат. Щото са Специално Тай файтърът в този му вид ако бъде направен или ще е безбожно скъп (заарди редицата високи технологии, които трябва да се използват) или ще е отвратително грозен и груб, ако се направи по традиционните начини... и отново ще е глупаво скъп. Секса е за престиж. ...освен това изживяването е толкова интимно, че не бива да се споделя с друг/а Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Освен с отражението на собствения гъз в огледалото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 WOW. Просто WOWДедо, не бих казал чак wow - един тон Javascript и всичко се прехвърля на сървърите им, където става същинския OCR. Иначе е интересно като идея, но аз лично не бих си затормозил браузъра с това. Много по-удобно е когато ти потрябва, просто да качваш съответната картинка в сайта и там си правиш OCR-a. Така нищо в компютъра ти не се затормозява и не рискуваш с даването на сериозни привилегии за разни неизвестни скриптове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 23, 2014 Share Posted April 23, 2014 Мисля, че го прави само при кликане. Пък и аз подобни ужасии ги държа забранени по подразбиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=3MuKgGaW7o0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Мноо хубава ракия донесе кума...До 3 часа не можахме да я изпием...Нищо, тая вечер пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 24, 2014 Share Posted April 24, 2014 Не ходете в Central Park. Аз за последно бях там преди година някъде и вчера се подлъгахме да седнем с приятели, защото заведението е реновирано, а и нямах лоши спомени от мястото, но явно сега управата е нова (може би), готвачът също е сменен на 100%. Първо - много време чакахме, докато ни вземат поръчката, после много време се бавеха, докато я донесат. Накрая ми идва някаква храна, която така естетически беше направена, все едно ще се явява на конкурс, но грамажът естествено 1/3 от това, което пише. Дори питах сервитьорката - дебела, пъпчива свиня, на която й беше крив света, дали готвачът е французин, при което ме изгледа като теле и се завъртя на другата страна. Та така, кракът ми няма да стъпи повече там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.