Grimjaur Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Тоя форум умира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 няма атрактивни нови тролове , те обикновено го реанимират за известно време И аз не схващам кое е толкова тъпото ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Тоя форум реално не почнахме ли да го закриваме още преди 2-3 години? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 може и повече...... пс : и моя уарн намаля на 0 и чак ми е едно такова криво да го гледам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Тоя цитат подсказва ли малко: О, мерси съм да се обяснявам защо не са ми харесали. Не ми харесаха - изобщо. Ако щете се пляскайте по главите, ако щете се плющете. Мнението ми не зависи от вас и няма да се промени. А дали греша с филмите, айде моля ви се. хосте,ако говориш за психара-с кой ще спори тогава при един бан?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 http://games.usvsth3m.com/2048/boobs-edition-21/ TITS OR GTFO 5 часа по - късно... bounce bounce bounce... Edit: Е аз тъкмо почнах да се разписвам и вие почнахте да закривате форума, или точно това е причината ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 За какво да рапортувам галакси? Той е един от малкото ми верни фенове. Аз ако него рапортувам, все едно срещу себе си вървя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Признай си, че ти и ти сте едно, но просто имаш достъп до доста адреси и си драскаш от време на време да ни развличаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Айде едно великденско последно http://www.youtube.com/watch?v=lRexthrDNi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Филмите (и мнението ми за тях) имат нещо общо с това как сме се запознали с Жоро... Явно. Не знаех, че спомените ми са тъпи. Благодаря за разяснението, Галакси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Айде едно великденско последно Олеле мале, колко е сексапилна тази. Дедо, характера как и е? Общи интереси и виждания? Как я оценяваш душевно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Това е модел дедовото. Тази дори да изглеждаш като Брад Пит и да имаш неговата банкова сметка пак може да не ти се кефи просто щото така е решила. А ако не изглеждаш като Брад Пит или нямаш неговата банкова сметка пък изобщо няма да те погледне. Което не пречи да се радвам на клипчето с нея, но това естествено не значи, че бих се наредил на опашката, нали се сещаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Не. Изобщо не знам за какво говориш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Това е модел дедовото. Тази дори да изглеждаш като Брад Пит и да имаш неговата банкова сметка пак може да не ти се кефи просто щото така е решила. А ако не изглеждаш като Брад Пит или нямаш неговата банкова сметка пък изобщо няма да те погледне. Което не пречи да се радвам на клипчето с нея, но това естествено не значи, че бих се наредил на опашката, нали се сещаш? Може да не съм на Брад Пит брат му...обаче може пък да имам меден пишок . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Баси...Пробвал си си го, така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Не, бе... Разбрал е, що мангалите все му го дърпат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 И го лазят пчели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Мераклии ли сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Тоя цитат подсказва ли малко: Не, аз съм малък и не разбирам. Чакам да ни просветлиш с някое проникновение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=A5ImLXH6WEk Da fuck Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 За първи път от около пет години насам записвам диск Ех, доброто старо време! --------------------------------- Това нещо мислех да си го причиня по едно време. Много се радвам, че не пристъпих към действие https://www.youtube.com/watch?v=vLveSRzsO28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Все още средно месечно ми се налага да записвам около 20-30 аудио CD-та + няколко DVD-та, а когато имам офанзива, месечно мога да стигна и до няколкостотин CD-та. Явно за мен доброто старо време все още не е отминало...ама май и това ще е до време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 И аз освежавам машината. Частите не са толкова впечатляващи, колкото тези на TAZ, но все пак ще се изфукам Gigabyte F2A88XM-D3H Athlon II X4 750K Kingston HyperX Beast 8GB Sapphire R9 270 Dual-X OC SSD Kingston V300 120GB Значи все пак взе Сапфирката и ссд-то. Добре балансирана машина е станала. Сигурно човекът, който ти е помогнал с избора на някои части е голям пич. Все още средно месечно ми се налага да записвам около 20-30 аудио CD-та + няколко DVD-та, а когато имам офанзива, месечно мога да стигна и до няколкостотин CD-та. Явно за мен доброто старо време все още не е отминало...ама май и това ще е до време... За този месец имам към 140 записани двд-та, като бройката до края ще стане ~ 170. Рекордът ми е около 200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 И к'во пишеш на тия Доовдета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 22, 2014 Share Posted April 22, 2014 Екскурзии. Една 6-часова като я разхвърлям на 3 двд-та и като си поръчат 50 човека става сметката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.