w00x Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Да, около червеното кръгче наистина не е лошо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Мхъм и къде спирате там ? Щото нали се сещате,че повечето дето живеят там са баровци и имат повече от 1 кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Всъшност там си се води захарна фабрика, кършиака е доста по готино местенце, особенно около червеното кръгче Ок да речем, че е измежду най-добрите местенца наистина, заедно с Мараша, а best-of-the-best е ей това зеленото: Всъщност точно там около районното не ме кефи мен особенно, особенно онези големите блокове наоколо, но признавам, приятно е там. Обаче гледка към реката си е друго нещо. И ми е супер интересно как красиви жени намират сила да легнат с грозни и стари мъже заради материално благосъстояние. Много се чудех дали да ти отговарям, ама нещо не мога да се стърпя: Ти кога ще престанеш да се навираш в тези курвенски дупки и да се оплакваш, че жените, които ги посещават са плиткоумни и меркантилни? И кога ще започнеш да оценяваш жените по нещо друго освен външния вид и тоалета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 20, 2014 Share Posted April 20, 2014 Мхъм и къде спирате там ? Щото нали се сещате,че повечето дето живеят там са баровци и имат повече от 1 кола Ами имаме си гаражи, пък и специално около нашия блок има доста "скатани" парко места Всъщност точно там около районното не ме кефи мен особенно, особенно онези големите блокове наоколо, но признавам, приятно е там. Обаче гледка към реката си е друго нещо. Съгласен съм за зелените квадратчета, но само в частта от пешеходния мост до моста на герджика, въпреки че от другата страна към моста на УХТ са ново строителство и супер модерни с яките тераси, там е такава мизерия и опадък, че не е истина :Х Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Не съм се разписал великденски... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Онзи квартал до гребната просто си е пенсионерски.По-голямата част от живущите там са пенсионери.Майка ми и баща ми уж трябва да се местят на бул.Копривщица,но все не успяваме да довършим ремонта Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Много се чудех дали да ти отговарям, ама нещо не мога да се стърпя: Ти кога ще престанеш да се навираш в тези курвенски дупки и да се оплакваш, че жените, които ги посещават са плиткоумни и меркантилни? И кога ще започнеш да оценяваш жените по нещо друго освен външния вид и тоалета? Е ти пък като отговори, все едно написа нещо. Ти кога ще престанеш да си мислиш, че концентрацията там, означава, че те са САМО там? Те са си навсякъде. Имам поне 2 приятелки, които не посещават такива заведения, но са си меркантилни. Не до степен в която ще легнат с някой напълно противен тип, но все пак. Много интересно. Първоначално по какво да ги оценя? Ти като видиш една жена на улицата, по какво я оценяваш първо? По външния вид и тоалета, или по общите ви интереси? На всяка една жена с която си имал контакт ли си дал шанс преди да се ожениш? Говориш без да мислиш. На всичкото отгоре, аз съм си повърхностен и дори не го отричам. По-лесно е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 http://games.usvsth3m.com/2048/boobs-edition-21/ TITS OR GTFO Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Е ти пък като отговори, все едно написа нещо. Ти кога ще престанеш да си мислиш, че концентрацията там, означава, че те са САМО там? Те са си навсякъде. Имам поне 2 приятелки, които не посещават такива заведения, но са си меркантилни. Не до степен в която ще легнат с някой напълно противен тип, но все пак. Много интересно. Първоначално по какво да ги оценя? Ти като видиш една жена на улицата, по какво я оценяваш първо? По външния вид и тоалета, или по общите ви интереси? На всяка една жена с която си имал контакт ли си дал шанс преди да се ожениш? Говориш без да мислиш. На всичкото отгоре, аз съм си повърхностен и дори не го отричам. По-лесно е. Кой няма да се шие за пари? . И аз ще пребоцкам някоя...красива или грозна - няма значка. Стига да има хубаво сухо или поне апартаментче някъде из шикората шир на мое име. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 http://games.usvsth3m.com/2048/boobs-edition-21/ TITS OR GTFO KURse you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Кой няма да се шие за пари? . И аз ще пребоцкам някоя...красива или грозна - няма значка. Стига да има хубаво сухо или поне апартаментче някъде из шикората шир на мое име. Как ще го вдигаш? И колко време ще изтраеш с нея? И парите, като всичко друго писват след един етап. Човек иска това, което няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 TITS OR GTFO Това е нелепо - чифт движещи се цици разсейват, а да не говорим за такова количество... Кой няма да се шие за пари? . И аз ще пребоцкам някоя...красива или грозна - няма значка. Стига да има хубаво сухо или поне апартаментче някъде из шикората шир на мое име. За тебе знаем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 http://games.usvsth3m.com/2048/boobs-edition-21/ TITS OR GTFO I LOVE YOU. PS НИКЪВ ШАНС ДА Я ПРЕВЪРТЯ. МНОГО РАЗСЕЙВАНЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Как ще го вдигаш? И колко време ще изтраеш с нея? И парите, като всичко друго писват след един етап. Човек иска това, което няма. Какво? Парите писват? Готов ли си да ме пробваш с 1000-ка всяка седмица. Чакай да ми писне...някой ден след като ми направят 40ка...тогава ще е . Ако трябва ще люскам виагри и ще я мандръсам грозилката. Сухо да има и имоти. По много ако може. мИрси edit: Сега видях въпроса за времето? Какво време. Говорим за едно шиене и да ме няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Какво? Парите писват? Готов ли си да ме пробваш с 1000-ка всяка седмица. Чакай да ми писне...някой ден след като ми направят 40ка...тогава ще е . Ако трябва ще люскам виагри и ще я мандръсам грозилката. Сухо да има и имоти. По много ако може. мИрси edit: Сега видях въпроса за времето? Какво време. Говорим за едно шиене и да ме няма Е ти имаш егати вълшебния пенис, щом от едно шиене ще ти купят апартаменти и ще ти дадат пари за издръжка през следващите 2 години. То и аз съм обръщал китове за по един път, но едно е да си кирка и да е един път, друго е да трябва да излезеш в обществото с нея. Лющи тая миризлива грозница всеки ден по 3-4 пъти, да те видя до кога ще изтраеш. И като погледнеш чужда жена, да ти спират издръжката, защото реално си купена стока и трябва да правиш каквото ти кажат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Правиш нещата много сложни. 5 сутринта минава. Бирата ме замота. Не мога да мисля повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 По принцип не съм расист, но когато индиец ми се обади по телефона и се правя, че връзката се разпада. Това брои ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Брои се само ако преди "разпадането" му кажеш "Thank you, come again" с индийски акцент. Иначе не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 По принцип не съм расист, но когато индиец ми се обади по телефона и се правя, че връзката се разпада. Това брои ли се? Нищо лошо няма в това да си расист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Хора, върнах се 6 години и малко във форумното ми вилнеене, и вижте какво открих : (щях да се скъсам от смях, докато си четях старите постове, а и вашите...) Ето от този пост на Жоро тръгна всичко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Тъпо,много тъпо.Сигурно мислиш,че целия свят трябва да ти си възхити.Сори,ама няма такова нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Тъпо,много тъпо.Сигурно мислиш,че целия свят трябва да ти си възхити.Сори,ама няма такова нещо. Защо да е тъпо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Мисля да спра до тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Ами то става малко като тия дето удрят първи и после казват "не, не. аз не искам да се бия" Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 21, 2014 Share Posted April 21, 2014 Споко, Иван вече сигурно му е пуснал рапорта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.