Sothbiss Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Всъщност - това е вярно. Глобалното затопляне води до ледников период. Е втф? Тогава глобалното застудяване до какво води? Доколкото знам глобалното затопляне води до топене на ледниците ----> повече вода, по-малко земя. Градовете в близост до морето първи са GG. Във Венеция кой бил - бил. Днес сутринта поръчах от ибей една батерия за камера (за първи път от немец/немска фирма). Какво ми направи впечатление. Че освен двете нормални ботски писма от ebay и paypal, преди малко и германеца ми е писал лично до пощата (предполагам с шаблонен отговор, но все пак...), че в най-кратки срокове ще пристигне поръчката при мен, благодари ми, че съм купил от него и т.н. Такива малки неща винаги са ми правили впечатление . Всичко щеше да бъде абсолютно перфектно, ако написаното беше и на английски, ама аз нали освен че съм си красив, съм и умен, та поназнайвам немски . И отново за дедо: ой, дедо, ой, дедо, дедо, ти, къде се скри? :moon: PS hint - черно фередже поздрав - Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Е втф? Тогава глобалното застудяване до какво води? Доколкото знам глобалното затопляне води до топене на ледниците ----> повече вода, по-малко земя. Градовете в близост до морето първи са GG. Във Венеция кой бил - бил. Топят се ледниците, в частност тези от северния полюс/Гренландия. Голямото количество сладка вода се влива в северния Атлантически океан, от там спират едни морски течения, който помагат за циркулацията на студена вода към тропиците и топла вода към сверните ширини. Спирането на топлата вода, тук става бахър, студ, снегове до гръцко, преспи и те така. Многото сняг води до отразяване на слънчевата светлина обратно към космоса и от тук по-малко енергия - студ на квадрат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Те се топят, след това леко като се застуди замръзва по-голяма повърхност, която обаче отразява слънчевите лъчи и ... не се топи.... И става по-голяма беля. Лонг стори шорт - винаги се стига до студ. ЕДИТ: Каквото Мирката е написал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Топят се ледниците, в частност тези от северния полюс/Гренландия. Голямото количество сладка вода се влива в северния Атлантически океан, от там спират едни морски течения, който помагат за циркулацията на студена вода към тропиците и топла вода към сверните ширини. Спирането на топлата вода, тук става бахър, студ, снегове до гръцко, преспи и те така. Многото сняг води до отразяване на слънчевата светлина обратно към космоса и от тук по-малко енергия - студ на квадрат. Тъкмо даваха "The day after tomorrow" по HBO, отварям форума и какво да видя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Какво да видиш? НЕ СИ НА РАБОТА И СЕ ПРАВИШ НА БОЛЕН! Ако и на мен ще ми въртиш такива номера, не та искам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Е втф? Тогава глобалното застудяване до какво води? Младеж, как може? Миро го е обяснил вече, но ти за Гълфстрийм не си ли чувал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 И отново за дедо: ой, дедо, ой, дедо, дедо, ти, къде се скри? :moon: Ъъъъ да не би да съм забравил нещо? Трябвало е да се обадя или да направя нещо? То недоспиването си казва тежката дума в един момент... Топят се ледниците, в частност тези от северния полюс/Гренландия. Голямото количество сладка вода се влива в северния Атлантически океан, от там спират едни морски течения, който помагат за циркулацията на студена вода към тропиците и топла вода към сверните ширини. Спирането на топлата вода, тук става бахър, студ, снегове до гръцко, преспи и те така. Многото сняг води до отразяване на слънчевата светлина обратно към космоса и от тук по-малко енергия - студ на квадрат. Само дето нещо спряха да се топят ама нали "climate scientists" са набрали скорост, имат си един сладък бюджет и хич не искат да го изтърват та взеха да подправят даже данните, но и това не е достатъчно убедително, та се налага да се лобира на най-високо ниво за да се плаши народа и да продължават да се пробутват едни нерентабилни технологии, дето разни наши хора ги движат и така въртят едни пари, които се сещате от чий джоб идват.. Е те това е истината за глобалното затопляне/или липсата му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Интервю за най-трудната професия в света! https://www.youtube.com/watch?v=HB3xM93rXbY Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Само дето нещо спряха да се топят ама нали "climate scientists" са набрали скорост, имат си един сладък бюджет и хич не искат да го изтърват та взеха да подправят даже данните, но и това не е достатъчно убедително, та се налага да се лобира на най-високо ниво за да се плаши народа и да продължават да се пробутват едни нерентабилни технологии, дето разни наши хора ги движат и така въртят едни пари, които се сещате от чий джоб идват.. Е те това е истината за глобалното затопляне/или липсата му. Тия тъпотии бих ги разбрал ако фамилията ти беше Буш, а уж не е.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Тия тъпотии бих ги разбрал ако фамилията ти беше Буш, а уж не е.... ОК когато ми попаднат статии за стъкмистиката ще взема да ти ги пускам .. наслаждавах се на спора между 2ма мои приятели - единия върл "зелен" фен, другия му даваше примери за глупостите относно "климата" и колко се спекулира в това отношение. Аз в един момент загубих интерес, но те продължават... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Отново на родна земя! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Дочаках те! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Какво да видиш? НЕ СИ НА РАБОТА И СЕ ПРАВИШ НА БОЛЕН! Ако и на мен ще ми въртиш такива номера, не та искам! Е, аре сега, правил съм се, щом лекъря казва значи съм на теб няма как да ти въртя такива номера, защото няма да получавам такива увреждания, ама знаеш ли ако ме домързи нещо някой ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Младеж, как може? Миро го е обяснил вече, но ти за Гълфстрийм не си ли чувал? Гълфстрийм... хмм.. нещо за ядене беше . Не знам всичко бре. И га не знам, си признавам! Ъъъъ да не би да съм забравил нещо? Трябвало е да се обадя или да направя нещо? То недоспиването си казва тежката дума в един момент... Споко, нищо не си забравил. Поздравявах те с черно фередже и вместо "ламьо", слагах дедо Айде ся друг поздрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 И от мен по-здрав! https://www.youtube.com/watch?v=cK3NMZAUKGw Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 С общата помощ на TAZ и host, стана ясно, че от трите, ми се е случило най-евтиното зло - проблема е в захранването на компютъра . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=750980158267157&set=vb.109662802398899&type=2&theater Enough internet for today. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=750980158267157&set=vb.109662802398899&type=2&theater Enough internet for today. Това определено ще ме накара да излезна от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 https://www.facebook.com/photo.php?v=750980158267157&set=vb.109662802398899&type=2&theater Enough internet for today. Щом и такива неща намираш, това ми отговаря на въпроса от къде знаеш за цвета на Ангеловите гащи..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Щом и такива неща намираш, това ми отговаря на въпроса от къде знаеш за цвета на Ангеловите гащи..... Пак ще ти кажа, че те се виждат и с просто око, като всеки нормален панталон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Има ли вариянт да отрежа USB преходник/удължител да оголя кабелите и да ги запоя на юсб устройството ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Да, можеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Пак ще ти кажа, че те се виждат и с просто око, като всеки нормален панталон.Добре, поправям се. "Щом и такива неща намираш, това ми отговаря на въпроса и защо ти правят впечатление и помниш цвета на гащите, с които са облечени разни мъже." Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Добре, поправям се. "Щом и такива неща намираш, това ми отговаря на въпроса и защо ти правят впечатление и помниш цвета на гащите, с които са облечени разни мъже." Защото е лилав. Нали затова съм го купил лилав. Да се отличава. Duh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 17, 2014 Share Posted April 17, 2014 Бахти газо-анализатора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.