Antares Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Някой може ли да ми даде линка, в който да проверя, дали не съм подкрепил някоя партия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 ПРОВЕРЯВАЙТЕ смело, да видим кой къде ще цъфне. Мене ме няма никъде https://www.cik.bg/reg_podpiski? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Ангеле, още ли не си разбрал, че Пешо най-после се сети да ме игнорне? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Ангеле, още ли не си разбрал, че Пешо най-после се сети да ме игнорне? Не. Не е в мой стил тва игнорване по форумите и не го разбирам. Прекалено любопитен съм, а не ми е проблем да пропускам мненията на неприятни за мен хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 В някои форуми админите/модераторите не могат да бъдат игнорнати. Сега разбирам, че тук не е така. Човек научава всеки ден нови неща . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Тук не помня да е имало такива ограничения. И слава богу, че няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Малоумните реклами текат от около месец насам. Ти сега ли го забеляза? Не разбира се.Просто вчера беше деня,в който това стана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Я за цялото ми съществуване в този и още 2-3 форума имам игнорнат само един човек и това е небезивестната трити. Разбран человек съм, ама явно понякога не става (дори и в моя случай). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 И като я игнорнеш какво? Пак ти излиза ред в темата, че игнорнатия е пуснал мнение. Фейсбук и разни месинджъри - ок, ама форума... Scroll down и продължаваш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 А бе що стана това с тритито?На мен ми се струва,че беше провокирана да отговаря злобно всичко това съчетано с манипулиране на реалните събития.Доколкото разбрах от нея е била тормозена доста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Не, не излиза. Това беше в старото форОм. А бе що стана това с тритито?На мен ми се струва,че беше провокирана да отговаря злобно всичко това съчетано с манипулиране на реалните събития.Доколкото разбрах от нея е била тормозена доста... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 А бе що стана това с тритито?На мен ми се струва,че беше провокирана да отговаря злобно всичко това съчетано с манипулиране на реалните събития.Доколкото разбрах от нея е била тормозена доста... Верно - ко речи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Не, не излиза. Това беше в старото форОм. Ваню,бре,ТИ специално ли събираш картинки ,за да отговаряш в случай като този?!?!?! Верно - ко речи? Кой разбрал разбрал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Мхъм сметни кви са жените.Щом от форума почват да се тормозят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Ваню,бре,ТИ специално ли събираш картинки ,за да отговаряш в случай като този?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Продължавай в същия дух. Make My Day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Трябва да ми отговаряш, за да имам повод. Инак не става. Гено много я разбира играта с картинките. Пробвай ако искаш. Може да стане забавно. Или Пешо да се намеси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Ваню,бре,ТИ специално ли събираш картинки ,за да отговаряш в случай като този?!?!?! Не. Просто няма живот и виси в 9gag по цял ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 ЛОЛ @ нот гей картинката Пичуи ще съм ви задължен, ако някой от вас има стара компютърна кутия, която няма да му върши работа и е решил да я хвърля, защото ми трябва точно такова нещо, за да изтръгна копчетата за рестарт и power и да ги навържа на две мои дъна, които стоят извън кутия. Ако някой има, да пише едно лс - черпя бира . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Аз имам! Само седи и заема място. Търся как да я разкарам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Не. Просто няма живот и виси в 9gag по цял ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Мхм. Това ли дефинира липсата ми на живот? Да. Просто не знаеш какво е reddit и 9gag е единственото нещо, което можеш да правиш в Интернет след като се изчерпат постовете във Фейсбук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Мда, нямам идея какво е reddit. Аз съм тъжно малко момиченце. Само да попитам - как го реши това нещо? Подруса си шкембето като магическа топка и то ти отговори? Или използваше суперсилите от лилавите ти гащи, за да налучкаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Самоирония? Колко зряло от твоя страна. Не съм сигурен дали да ти споделя как го реших, защото ще започнеш да искаш безплатни съвети... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Твоята плочка на магистралата е скъпоплатена, знам го този факт. Не се притеснявай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.