mIRCata Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Другия път като пиша някой за рифтове/баунтита, вместо да мълчите и да си цъкате - правим парти и обикаляме. Аз като никой не ме отразява, ходя се джойнвам в групи на Т2. Та поне харвя за камъни и кинти, че съм с 1м постоянно. Обаче сега ще трябва и за материали малко, че свършиха.Вярно, някой мод, моля, ако е възможно и удобно да премести мненията в диабло темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Пари ша вадиш на Т6, баунтито за hell rift на акт 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Другия път като пиша някой за рифтове/баунтита, вместо да мълчите и да си цъкате - правим парти и обикаляме. Аз като никой не ме отразява, ходя се джойнвам в групи на Т2. Та поне харвя за камъни и кинти, че съм с 1м постоянно. Обаче сега ще трябва и за материали малко, че свършиха. Вярно, някой мод, моля, ако е възможно и удобно да премести мненията в диабло темата. Те Иван и Гено тичат през тая игра. Няма фарм, няма нищо. Яко на 4-та и тва е. Не знам за къде бързат толкова. Половината неща остават необърнати и несчупени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Не е вярно. Просто така или инак няма време, просто не се бавим, но нищо не изпускаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Кое не си бавите бе майна, аз не мога да си проверя айтъмите дето ми ги пуска като играя с вас. Егати състезанието, егати нещото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Цените там ли имаш предвид или тия тука в заведенията? Както ти казах, по-скъпо заведение от Каляската не съм посещавал. Дори в Мегдана е по-евтино, а е класи отгоре. За една Кола (кен), 200гр салата домати и малка водка, оставих 11лв. Тва евтино ли ти се вижда? За в Америка имах предвид. Както и за обслужването. Като ти види гърба може да те псува до откат, но докато те обслужва е най-милия на света. Във всички места, в които съм бил е така, колкото и малко да са били те. Дори в шибания фастфууд ти правят изкуствените усмивки и те носят на ръце, а повярвай ми там всеки, който прекрачи вратата е псуван. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Бах тия зъби... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 За в Америка имах предвид. Както и за обслужването. Като ти види гърба може да те псува до откат, но докато те обслужва е най-милия на света. Във всички места, в които съм бил е така, колкото и малко да са били те. Дори в шибания фастфууд ти правят изкуствените усмивки и те носят на ръце, а повярвай ми там всеки, който прекрачи вратата е псуван. Това е до култура бе майна. Не може да влезеш като клиент някъде и да те гледа намусено, защото на кифлата й се е наложило да стане от столчето и да остави айфона си с фейсбука, а ти да следва да се чувстваш виновен, че си й развалил "рахатя"... Щото същите рапони те псуват и тука, само дето там ти се усмихват, докато тука ти се мусят на половината места. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Бахти шибания ден.На работа всички кретенясали,а за капак продавалника счупи тъпомера с най-безумното преименуване Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 14, 2014 Share Posted April 14, 2014 Просто са си продали бизнеса... http://en.m.wikipedia.org/wiki/OLX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Идвай сладолееед! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Бахти шибания ден.На работа всички кретенясали,а за капак продавалника счупи тъпомера с най-безумното преименуване Малоумните реклами текат от около месец насам. Ти сега ли го забеляза? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Обаждам се на СПЕЦИАЛЕН телефон, СПЕЦИАЛНО за вип клиенти, СПЕЦИАЛНО за избягване на подробности. Отговарят ми - ще си запишем вашият номер и ще ви се обадим за ПОДРОБНОСТИТЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 ой, дедо, ой, дедо, дедо, ти... къде си ти (х2) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 ПРОВЕРЯВАЙТЕ смело, да видим кой къде ще цъфне. Мене ме няма никъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 И мен ме няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 И мен и домочадието също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Добра идея - я да видя и фамилията... Един от екипа на Господари се оказа че подкрепя коалиция на националистите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 И "България без цензура" или там квото е са си краднали егн-та Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 ФБ сгъна.Ся кифлите ще се побъркат Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Ми не, не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 Хич даже не е. На някой нещо друго му се е сгънало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 При мен беше сгънал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 15, 2014 Share Posted April 15, 2014 При теб не прави всички останали, че и кифлите вече щяха да изпадат в шок и ужас, апокалипсис и т.н Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.