djadomraz Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Шибаните руснаци и още по-шибаните гърци правят дъмпинг на цените на наш немски клиент и след това ми предлагат същите проекти на нас на една трета цена. Днес ще е забавен ден с интересни скандали, заплахи и т.н. И защо не ги оставите да свършат работата те, след като са толкова отворени? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Защото има разни като Психозис, които ще се навият. Там е проблема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Това пъзелче ми срина нервната система. Няма да ги редя вече онлайн. Ще си взема един с 1000 части и се надявам до 2016-та да го наредя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Койо, бе, Чефе? Днес съм с 4 жени в моя офис. Обикновено има не повече от 1. Скандално е. Сега разбирам всичките мохабети, които се говорят за офиси с жени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Ако не си с две от тях довечера, нищо не си разбрал от мохабетите за офиси и жени.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Бременна, обратна, с размерите на малка държава и леля.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 БЕГАЙ, БЕГАЙ, БЕГААААЙЙЙЙ /от друга страна бременната с обратната... / Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Сложи ми някъв ворнинг, бе. Много е скучно така. Лепни ми няк'ви 20-40 процента. Ако трябва - ще си ги заслужа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Бременна, обратна, с размерите на малка държава и леля.... Общата ни позната няма ли я в твоя офис? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 She quit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Сложи ми някъв ворнинг, бе. Много е скучно така. Лепни ми няк'ви 20-40 процента. Ако трябва - ще си ги заслужа! Защо ти е? Между другото съм забравил как се прави.... Но пък съм подготвил едни банани за едни боклуци, само чакам съдействие от колегите... Счупиха тъпомера и изродомера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 She quit. Стига бе!? This is unexpected... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Да. Не ми се говори. Толкова е скандално. Ама.... Живот. Прави си пас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Койо, бе, Чефе? Днес съм с 4 жени в моя офис. Обикновено има не повече от 1. Скандално е. Сега разбирам всичките мохабети, които се говорят за офиси с жени. http://www.jigidi.com/puzzle.php?id=8DDF9ATB направил съм около 20 % Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Че то тоя е още по-лесен от истински. Парчетата са завъртяни в правилната посока. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Бременна, обратна, с размерите на малка държава и леля.... С бременна е яко. А колко бременна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 8-ми в средата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Е, тогава само по вълчи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Чефо аз съм редил пъзел 1000 части за 2 дена,но се бях зомбирал и само това правех.И той беше някъв ужасен с индийски мотиви с 2ъ5325 цвята Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 http://www.jigidi.com/puzzle.php?id=8DDF9ATB направил съм около 20 % Ще те пребия! Не мога да се спра сега... Един час вече мина. Отивам да работя, после ще го довърша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 За 2 часа ми остана само небето Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 За 2 часа ми остана само небето И аз така, само че още 2 часа и кусур ми отне бати небето Свърших пъзела за 4:52 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Дайте ся малко за калоферската дантела и плетенето на чорап на една кука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Не, по-добре за коли и казармата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 8, 2014 Share Posted April 8, 2014 Не, не... ОС срещу ОС, антивирусни, телефони (Епъл съкс ама яко, Самсунг съкс не по-малко) и прочее екзистенциално важен булшит, ще е още по-хипер, мега яко! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- http://www.youtube.com/watch?v=-Bu3JDhXXa4 Ваньо, а!? Като почнеш и ти тъй, свирни, та да ти стана падауан Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.