ov3rm4n Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Вече мога да броя до 1023 на пръстите на двете си ръце Колко такива хора познавате? Also - преди малко наблюдавах най-красивата дъга в съзнателния си живот... просто съм се разтопил.. и това в центъра на София... и нямах фотоапарат да го... само шибания телефон - какви ли "снимки" е направил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Also - преди малко наблюдавах най-красивата дъга в съзнателния си живот... просто съм се разтопил.. и това в центъра на София... и нямах фотоапарат да го... само шибания телефон - какви ли "снимки" е направил... някой я е снимал вместо тебе, споко мисля, че имам пролетна умора, спи ми се нон стоп и не мога да свърша нищо - супер зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Вече мога да броя до 1023 на пръстите на двете си ръце Колко такива хора познавате? Also - преди малко наблюдавах най-красивата дъга в съзнателния си живот... просто съм се разтопил.. и това в центъра на София... и нямах фотоапарат да го... само шибания телефон - какви ли "снимки" е направил... Видях ги (2 дъги били) Даваха ги сега по bTV - страхотни! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Времето съкс яко >.> А смятах да излизам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Времето съкс яко >.> А смятах да излизам.. Не си сам братко ... тъкмо да почна да са обличам и заваля адското Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 че още не ме е намерил и застрелял 8 пъти в главата А споко, аз ся кат си излекувах колата и почвам активно търсене Дека са губиш бе? Чакаме те като активен член да дойдеш на следващата сбирка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 мисля, че имам пролетна умора, спи ми се нон стоп и не мога да свърша нищо - супер зле Пролетна Умора Иначе мене тая твоя описана пролетна умора ме държи от зимата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 В такъв случай аз имам пролетна умора от 4 години.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Аз пък не забелязвам никакви такива симптоми. Забелязвам само пролетни хормони... Задобрявам. Вече успявам до три дни да отстраня напълно всякакви заченки на трепети/чувства/хлътване... Точно три дни ми бяха необходими за да изхвърля от съзнанието си последната желаеща да нахлуе в живота ми Но пък е интересно да си играеш с хората, някак си приятно, интригуващо да наблюдаваш как жените се оплитат, когато срещу тях използват техните оръжия Pink Floyd - Another Brick in the Wall (pt 3) Чудя се, дали да не се възползвам гаднярски от едно девойче. Принципно май не съм лош човек, но понякога е готино да си отвратителен :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 В главата имам менгеме. Ама цял ден ме мъчи, значи. И понеже трябваше да сменя акумулатора на колата, като го вдигах и свалях стария - в играта се включва и 10 килограмов чук. Що се мъчиш, за такива случаи си има Спас Отиваш там и всичко е 6+ По темата - нещо ме боли гърлото, но съм взел мерки и се надявам утре да съм ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 А споко, аз ся кат си излекувах колата и почвам активно търсене Дека са губиш бе? Чакаме те като активен член да дойдеш на следващата сбирка сбирка ли? ми аз не знам за сбирка ще дойда, сега ще поразровя да намеря кога и къде и ще гледам да дойда П.П. я раздуйте за тея сбирки, нещо не мога да намеря инфо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Пак се зарибявам по AOE 2...фермички, къщички, лонгбоумъни Ще взема да рина кампаниите, досега не съм ги пробвал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 има ли някой желаещ да ми прочете motivation letter-a и да вкара малко коментар отностно originality, grammar, и possible improvements (ще му го сендна на емаила). На инглиш е, а пък не познавам доста компетентни хора, които могат да му направят една добра и конструктивна критика, така, че да стане едно топ писмо. аиде плс, ще почерпя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 В момента през главата ми преминава Machine Head - Bulldozer.mp3 и че след 10 часа минава поредния скучен тъп изгнил вторник Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Leningrad Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 сбирка ли? ми аз не знам за сбирка ще дойда, сега ще поразровя да намеря кога и къде и ще гледам да дойда П.П. я раздуйте за тея сбирки, нещо не мога да намеря инфо... Споко, кат има специално ще те известя на ЛС да се видим За ся няма планове, ама предполагам до седмица две ще има Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Днес за няколко часа се смениха четирите годишни времена в тая София!.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 И все пак - биват снимките от телефона... като за телефон. Мисля си, че март е един красив месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Доста красив бих казал Всичко се събужда за нов живот. И аз се събудих за нови изживявания Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Е сега заваля сняг на парцали... не си личи много, много... ама тия белите "резки" са снежни парцали всъщност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Хмм това като гледам е Света Неделя и точно в 15.50 и аз минах от там. Добре, че сега го обърна на дъжд Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Чудя се какво да правя сега ... мисля да влезна в някоя игра да поджъткам ама ми е нещо скапано , защото каквото е времето , такова ми е и на мен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Като гледам снимките от София и слушам за кво става въпрос там , имам чувството , че се развиват действията от "След утрешния ден".. oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 Стига бе, Стенли. В гадно време е най-рахат да се играе, пълен log off от целия свят и в играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 25, 2008 Share Posted March 25, 2008 къде е SNATCH? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.