Antares Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Доста хора са на тоя принцип. За съжаление хора, които пишат софтуер в свободното си време трудно ще се преборят с хора, правещи го по цял ден срещу солидно заплащане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Търся да наема човек, който да ми бие шамари, когато се размотавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 На щат+заплащане ли да бъде или търсиш просто доброволец с леко садистични наклонности? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 5 евро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 На час или на бройка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Напоследък имам проблеми с работната дисциплина (повече от обикновено). Вчера тъкмо се захванах с една обемна задача и ми казаха, че срокът се удължава. Естествено, веднага спрях...и сигурно пак ще оставя всичко за последния момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Типично поведение на студент преди изпит. Викам да си направим взаимна услуга и да се бием един-друг на бартер, когато някой слакне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Естествено, веднага спрях...и сигурно пак ще оставя всичко за последния момент. Много ясно че ще спреш я...и ти си чел Асен Босев, надявам се... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Напоследък имам проблеми с работната дисциплина (повече от обикновено). Вчера тъкмо се захванах с една обемна задача и ми казаха, че срокът се удължава. Естествено, веднага спрях...и сигурно пак ще оставя всичко за последния момент. Изводът е, че задачките са ти малко Пробвай да въртиш 2-3 задачи едновремнно и да видиш тогава как се организираш да работиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Точно каквото чистача каза. Като нямаш 150 неща.... Кога ще те взема при мен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 И аз съм забелязал подобно нещо. До сега нямам спомен да не съм свършил нещо навреме, обаче производителността ми варира в десетки пъти и винаги е обратно пропорционална на оставащото време. Смятам, че ако не това не ти влияе негативно, т.е. не те стресира, то всичко е наред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Имам достатъчно неща, даже постоянно изникват други неща "за след малко". Проблемът идва тогава, когато имам големи неща за голям срок - не мога да се амбицирам да върша "на час по лъжичка". Сега например очаквам един документ около 200 стр. със срок за изпълнение 1 месец. Хем е фасулска работа, хем срокът е ехееееееее - ако си го разделя, ще ми отнема по час, час и половина на ден. Да, ама едва ли ще го барна първите две седмици. Третата седмица ще си помисля за него. Четвъртата седмица ще ми стане неудобно, че го игнорирам. Последните три дни няма да спя и ще го свърша навреме. Да се таковам в прокрастинатора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Пак съм спонсор на сините таксита...тоя път за ДЪРЖАНЕ на телефон(без да говоря). Още една стоянка отиде в грешната хазна....мамичката им мръсна. Свещи да си купят с тия пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Нали знаеш, че по ISO трябва да работиш 2500 думи на ден, за да доставяш оптимално качество с достатъчно време за proof и проверка на терминология? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Варените яйца със шарена сол и пресен лук са ебати добрата манджа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 А сланина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Пак съм спонсор на сините таксита...тоя път за ДЪРЖАНЕ на телефон(без да говоря). Още една стоянка отиде в грешната хазна....мамичката им мръсна. Свещи да си купят с тия пари. Купи си едно Handsfree. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 СЕС преряза вените на информационното общество Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Попълнете празните места: Heinz пред Олинеза е като ...... пред ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 ММ за жалост и аз съм така всичко върша в най-последният момент едит:Мирка http://www.liveleak.com/view?i=327_1389947734 те ти клипче за височини Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Попълнете празните места: Heinz пред Олинеза е като ...... пред ....... 5лв пред 50ст. С пръдня боя не става. Като се продава евтиното и то се търси не можем да се сърдим на производителите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Попълнете празните места: Heinz пред Олинеза е като ...... пред ....... Редбул пред Ферари. Мерцедес пред Ферари. Форс Индия пред Ферари. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 .....абе всички пред Ферари..... П.п. Стефчо ще вземе да се натрови от толкова много редбули.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Купи си едно Handsfree. На червено на светофар бях и си гледах фейсбучето . Спрял ме щото съм си играел с телефона, а те от новата година станаха по-строги...и едно, че е края на месеца и трябваше да си оправдаят заплатите дето взимат . A oния с картите дето гръмко ги писаха и дето им казват, че ще изгният в затвора...няма да е баш така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Чефо е тва е като си кифла си плащаш в чужбина за кифленските изпълнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.