kotora Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 За каква китка говориш? kitkat или 4.4 edit:Мм G flex изглежда добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Нокиа са бахти неразрушимите телефони....Ма и тях ги преебаха, гръм да ги тресне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 В тази версия на форума определено ми харесва как са направили игнорираните потребители. Доста по-малко натрапчиви са "появите" им от предишната Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Кой си игнорнал? Котора ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Че той май си ме беше блокнал доста отдавна Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Че той май си ме беше блокнал доста отдавна В тази версия на форума определено ми харесва как са направили игнорираните потребители. Доста по-малко натрапчиви са "появите" им от предишната Май да. Dude, seriously... Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 И как се игнорира тук? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 И как се игнорира тук? Искаш да ме игнорираш? So sweet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Добре ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ъ, да всъщност. Откак направиха халки до нас, се чувствам невероятно. Голяма работа са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 galaxy, в профила си имаш настройка да менажираш блокираните хора.Ваньо, к'ви халки, нали си взе RoS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ти пак ли нема с кво да си играеш, бре!? Иначе да ти са връща Има, ама беше много рано! галакси, много функции има у форума. Модерна работа дет се вика - може да блокираш цялата персона или части от него - подпис, крака, гъз. Както Мидекс е направил. И това никога няма да му го простя! Само едно нещо не може да блокираш и това е ваньовия гъз, дето го пляскат със спаркълс. Противозаконно е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 SwiftKeyX на андроида е меко казано ВЕЛИКА програма. Възхитен съм колко е добра при това и на български даже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ваньо, к'ви халки, нали си взе RoS Да Ама те са толкова близко до нас, че е грехота на паузата м/у босовете, да не отида да повиса малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Монтирай си вместо просторр на терасата и ще си висиш у вас си, над прахоляка стелещ се по земята И ще може бързо да отскачаш за поредния бос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Както Мидекс е направил. И това никога няма да му го простя! Ауууу...отивам да си посипя главата с пепел... Само едно нещо не може да блокираш и това е ваньовия гъз, дето го пляскат... Ваньо като каза "халки", нямаше това предвид, ама ти с твоето мръсно подсъзнание...аз затова и съм ти скрил подписа, щото не искам да имам нищо общо с такива перверзници като тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ся, като си блокирал подписа и на Иван, не може да стоплиш за ко стаа дума. В подписа му има едно гифче, как на една кака и пляскат дупето с въпросните спаркълс. Никой не говори за халката на Ваньовия гъз, ама то старите первезници такива работи си мислите, пък после обвинявате другите за това :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ахъм, блокирал съм и Ваньовия автограф, ама пък познавам Сотбиса, та не ми трябва друго...обаче за другото може и да си прав - не съм блокирал все още твоя подпис, понеже онова за факащите калинки ми харесва...(и дистроя също). Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 ама пък познавам Сотбиса, та не ми трябва друго... Сега остава да се запитаме, говориш за едни "халки" + горния цитат и човек се пита - "как точно го познаваш" и кой кого под какъв точно ъгъл е опознавал? :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Ай ся въри доказвай, че нямаш сестра Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Сега остава да се запитаме, говориш за едни "халки" + горния цитат и човек се пита - "как точно го познаваш" и кой кого под какъв точно ъгъл е опознавал? :laughing: Ъъъ... вероятно го е познал в библейския смисъл. Все пак Пламен е участвал в написването на въпросната книга, та не би трябвало да ти е далеч от ума какво точно е искал да каже Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 galaxy, в профила си имаш настройка да менажираш блокираните хора. Ха,погледнах и без да имам спомен да съм правил нещо виждам трима... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Линукс-уиндоус-линукс-уиндоус.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 сАтанасе, на туй му викам "ежедневие" Дамо дето промяната става в края на работния ден :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Ам да...Ама ми се ибе уиндоуса, оказа се, че е преебан инсталационния диск...Ако половината програми, с които работех, ги имаше за линукс или поне толкова добри аналози, щях одма да разкарам микромеката гнус... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.