LPFC Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Това не е ли най-злобно изглеждащата кола? не, обаче това е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Дали да спя или да си разглеждам всякакви безсмислени неща на компютъра , но пък съм изморен ... явно ми дойде времето за сън по-рано от обикновено . Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted March 21, 2008 Share Posted March 21, 2008 Дали да спя или да си разглеждам всякакви безсмислени неща на компютъра , но пък съм изморен ... явно ми дойде времето за сън по-рано от обикновено . Не се залъгвай,само подсъзнателно ти се спи. През главата ми минава мисълта да лягам,че ми се спи страшно много,а и утре ще се ходи на Бачково.Най-накрая дойде 22 Март,от кога го чакам само. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Дали да поцъкам AGE или да си лягам, че все пак човек има нужда и от сън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Една странна аномалия. Тия дни върви тенис по Диема2. На единия ТВ обаче се чува само коментаторът, но не и звук от корта. На другите ТВ вскичко е наред, Не знам как се е получило подобно разделение.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Искам почивкаааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Абе тея в Черна гора география не учат ли? Гледа девойката, че съм писал, че съм от България, гледа българския трикольор под аватара... И въпреки всичко ме направи сърбин... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 е то там едно време ги учеха че има Сърбия на цела земля и на Луна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Една странна аномалия. Тия дни върви тенис по Диема2. На единия ТВ обаче се чува само коментаторът, но не и звук от корта. На другите ТВ вскичко е наред, Не знам как се е получило подобно разделение.... Ако си на Булсат или ITV си виж звуковия режим на приемника - моно, стерео, само ляв или само десен канал. Просто по единия канал пускат коментара, а по другия канал върви звука от корта или нещо подобно - все пак говорим за български канал, където всичко е възможно... Другия вариант е да е сменен режима от самия телевизор - пак ляв или само десен канал или нещо такова. Почовъркай малко настройките и ще го оправиш Иначе по темата - само положителни мисли ми минават през главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Уау, някой ми е махнал 20-процентовия warn Аа, видях кой е даже . Има почерпка Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Нещо ми е криво днес , цял ден ще ми е така . Нищо не върви както трябва ама все пак върви , явно за да се дразня . Като се замисля , бая време е така ... притъпиха ми се всички емоции като нищо не се случва . п.с. Поздрав с една песен Thousand Foot Krutch - Phenomenon.mp3 за да е по-жив деня с малко ритъм от моя страна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 В главата имам менгеме. Ама цял ден ме мъчи, значи. И понеже трябваше да сменя акумулатора на колата, като го вдигах и свалях стария - в играта се включва и 10 килограмов чук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Та кой и какво е загубил според теб от интернет-а не разбрах? Или са ти промили мозъка с глупости и повтаряш заучени фрази само? Хах, че трябва ли някой да ми промива мозъка, аз очи нямам ли да видя какво става? Наистина ли тръгваш да ме убеждаваш в нещо толкова абсурдно? Тук не говорим изобщо за качество на звука, става въпрос за общоприета практика, позволена с навлизането на интернет. Да не мислиш, че някакви пикли и пикльовци си пълнят плеърите с рипната музика от оригинален диск, закупен с парите от закуска? Или пък "гъзарчетата" си купуват оригиналчета за "Pioneer"-а в Голфа? Всеки мъкне яко, няма 6-5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Минава ми през главата: "А къде са jozo & gal4enceto в тази късна съботна вечер ?" Edit: 5 поста за деня, направо се чувствам спамър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Пичку ти материну! Пийте уе народе! Правете като мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 22, 2008 Share Posted March 22, 2008 Минава ми през главата:"А къде са jozo & gal4enceto в тази късна съботна вечер ?" Edit: 5 поста за деня, направо се чувствам спамър! Jozo в Пловдив, за жалост, gal4enceto в Хисар на работа... Но ние си го взехме авансово в четвъртък срещу петък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Уииииии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 I live no longer to share with you... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Минава ми през главата, че "Тя и той" се превърна в "Others". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 23, 2008 Share Posted March 23, 2008 Времето е мрачно , възможно да завали.. кво по-хубаво от 1 разходка в такова време Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Днес от сутринта се чувствам така, все едно съм паднала от космически кораб върху планетата Земя - не мога да се аклиматизирам, работата ми изглежда wacko и плюс това се разболявам... искам вкъщи на гуш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 В главата ми се върти нещо за следобедна разходка с женами към Асенова Крепост. Та мисля да отскочим за час,два че в този град обстановката понякога ти писва или омръзва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 Колко добре се чувствам....не си усещам краката Ashtiki Minno, Mo3ebA Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 24, 2008 Share Posted March 24, 2008 минава ми че от доста време не съм влизал във форума... също така ми минава през главата и че дължа на chistacha едни мноооого големи извинения и едни мнооого големи почерпки, че още не ме е намерил и застрелял 8 пъти в главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.