Antares Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Историята е най-голямата курва. Никой историк няма пълната картинка. Историческите документи често са противоречиви и всеки сам избира как да ги интерпретира и как да "нарисува" ситуацията. А властта избира най-удобната история, която да набие в канчетата на хората. Моето поколение, например, е учено как майка Русия е най-великия ни приятел, а турците - най-лютия враг. Сега се популяризира друга история. Въобще - всеки сам си избира на какво да вярва.Иначе - този тип заслужава медал:https://www.youtube.com/watch?v=jus7S5vBJyU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Историята е най-голямата курва. Никой историк няма пълната картинка. Историческите документи често са противоречиви и всеки сам избира как да ги интерпретира и как да "нарисува" ситуацията. А властта избира най-удобната история, която да набие в канчетата на хората. Моето поколение, например, е учено как майка Русия е най-великия ни приятел, а турците - най-лютия враг. Сега се популяризира друга история. Въобще - всеки сам си избира на какво да вярва. Абе това с различната интерпретация според силния на деня е до време - поне за хората, които се опитват да мислят и са попрочели някои неща. Щото в един ден някой камион се блъска случайно в поредната историческа "мраморна" колона, а тя се оказва - стиропор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 стиропор. Офф, и теб трябва да те уча. Стерео-пор се пише! Иначе за 8 дена - минус 5 килограма. Миналата неделя беф 81, днес кантарът показа 76. Такива килограми не бях виждал от 2 години. Свалям до 72 и спирам. Обещавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Ти лесно ще ги свалиш. Задържането на тез' кила вече е предизвикателството... Изисква разни страхотии, като хранителен режим, движение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Да, наясно съм. Но и самото сваляне до този момент не е ей така от нищото. Ям наполовина на това, което ядях преди (последно ядене до 19:00, а преди това съм ходил до макдрайв в 12 или 1 през нощта). Тичам по 20-30 мин. на ден, премахнах всякакъв джънк фууд (мале как ми се яде макшит), спрях газираното, чипсове и т.н. и пия повечко вода. Сега идеята ми е да сваля килограмите и после да включа и тренировки, та да си върна теракотата по тялото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 От де такава мотивация?Нова приятелка?!.. Или просто осъзната грижа за здравето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Тва не е никакво решение според мен. И такива ударни сваляния или качвания само увреждат черния дроб. Въпроса е да се храниш така както искаш/трябва/е добре за теб , без да се "тормозиш" и същевременно да си в някакви нормални кг. Примерно да не можеш да изпиеш 1 газирано някъде (изключваме вода) или да не боднеш някакъв чипс или да те почерпят торта за рожден ден ... ми ... тва е пълна простотия... или пък да се тренира всеки ден ... тва води до такъв разход на минерали и соли в тялото, че за да го възтановиш трябват едни 500-1000лв на месец. Не, че оспорвам резултатите ама не бива да се прекалява. __________________________Иване не съм те забравил душо, ще се чуем когато реално имам време да се включа, че сега се занимавам с др. работи. __________________________А най-добрата мотивация е да си сам, зарязан, заебан и да знаеш, че в самотата се крие личното ти съвършенство и величие като индивид можеш всичко :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 А най-добрата мотивация е да си сам, зарязан, заебан и да знаеш, че в самотата се крие личното ти съвършенство и величие като индивид можеш всичко :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 А най-добрата мотивация е да си сам, зарязан, заебан и да знаеш, че в самотата се крие личното ти съвършенство и величие като индивид можеш всичко :D Това е моята мотивация. Това е най-добрият пост във форума, май? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Дам най-добрия е Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 А най-добрата мотивация е да си сам, зарязан, заебан и да знаеш, че в самотата се крие личното ти съвършенство и величие като индивид можеш всичко :D Какво каза? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Вапцаров... Историята е най-големият учител. Лошото е, че управляващите ни не си пият редовно гинкобилобата. Най-омразният ми промит комунистически поет е Вапцаров. Отделно, че стихотворенията му са ми неприятни... А най-добрата мотивация е да си сам, зарязан, заебан и да знаеш, че в самотата се крие личното ти съвършенство и величие като индивид можеш всичко :D Мда, най-опасен е човек, който няма какво да губи повече.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Мда, най-опасен е човек, който няма какво да губи повече.. Най-вече за себе си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 А относно яденето - всичко зависи какво искаш да постигнеш. Искаш плочки и мързи те да правиш скандално кардио - няма да ядеш ориз и картофи. Не искаш плочки - яж, квот си искаш. Това ми е новата политика в живота. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 От де такава мотивация?Нова приятелка?!.. Или просто осъзната грижа за здравето. Второто. Пък и знам как изглеждам когато тежа 71-72 и когато тежа 80-81 и се харесвам повече, когато тежа 72 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Аз оня ден като казах, че от 115 съм на 95, една позната щяха да и паднат очите...Ама 80 гоня, да го еба...Пък съм заковал на 95... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 От 115 на 80 без силови упражнения някакви ще ти увисне гъза. Нали сваляш разумно? А не го правиш по женския начин? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 За година и половина. Не съм идиот. Плуване, малко бягане, много ходене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Аз лично постигнах компромис със себе си - няма да направя фаянс, ама и напълно да се лишавам от някои дребни житейски удоволствия Като дюнерче веднъж-дваж месечно, по някакви сладки хави на ден и т.н. Гарнирано, разбира се, с доста движение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Движението е overrated. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Аз също не се боря да ставам Аполон Делфийски. Искам да се вкарам само в нормална форма. Щом се вмествам вече в L размер Тия дни мисля да си купя пудовка за забавление. В комбинация с катерене, плуване, ходене и чат-пат пещери, смятам, че е доволно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 Колко килограмова? 100? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 16. Класическа. Нямам нужда от повече Трябва ми за забавление, както казах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 А най-добрата мотивация е да си сам, зарязан, заебан и да знаеш, че в самотата се крие личното ти съвършенство и величие като индивид можеш всичко :D Ко!? Ньее..... В 99.99% от случаите това е кредото на нърдовете, което ги крепи да не си прегризат сами вените. Сметай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 24, 2014 Share Posted March 24, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=yZ15vCGuvH0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.