RaptoR Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Начи, дън'съ присниявъти, Стефчо е добре, оказва се че няма комп... Сега остава да разберем какво става с Момчил.... Тази вечер разбрах окончателно, че НЯМА удобен момент детето да ти бутне и строши чашата с червено вино и да предизвика около час "весели" емоции... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 13, 2014 Share Posted March 13, 2014 Tова е ако ти пука дали ще се нацапа нещо. Само да не стане на парчета чашата другото не е никакъв проблем. Най-много да изхвърлиш покривката и някоя дреха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Сега остава да разберем какво става с Момчил.... Кво искаш да става? Затънал съм в бачкане и на всичкото отгоре се занимавам с разни правни глупости и сложни преговори, от които ми пуши главата. Мисля си като приключи всичко да си вдигна шапката за една седмица на Хаваи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Крайно време е - явно твоят проблем е далеч над стефчовия Гледам и с голф постижения не си се хвалил цяла година.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Крайно време е - явно твоят проблем е далеч над стефчовия Гледам и с голф постижения не си се хвалил цяла година.... Аааа, рано е за голф, още ски сезона не е приключил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Викаш още не е ясно, лятото кога ще е тази година - дали вторник, сряда или четвъртък :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Ще тролим един колега. Издирвам линкове на сайтове с брутални гадости Може и на ЛС, за да няма наранени души Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 магазин 100 балона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Деде, ти си един път бе човек.Човека пита за сайтове с разрязани пениси и жени с по една гърда, а не за пърдящи възглавнички и дъвки с чесън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 АХХАХАХАХАХ нимоа.Паднах от стола Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 Деде, ти си един път бе човек. Човека пита за сайтове с разрязани пениси и жени с по една гърда, а не за пърдящи възглавнички и дъвки с чесън. Хабер си нямам за какво пита. Каза че иска да тролят някак, а в онзи магазин има и разни смърдящи истории, изкуствени лайна и какво ли не. За мен и онези са достатъчно гадни.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 14, 2014 Share Posted March 14, 2014 АХХАХАХАХАХ нимоа.Паднах от стола Ти, младеж, си паднал от клона... Хабер си нямам за какво пита. Каза че иска да тролят някак, а в онзи магазин има и разни смърдящи истории, изкуствени лайна и какво ли не. За мен и онези са достатъчно гадни.. Ми що ДА ФЪК се обаждаш тогава?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Оставете го дедо. Той е невинен и не си е доспал. Иначе се изумявам как е възможно след като току-що си изпущал къртицата из дупката, срещнал си се с Наско СЕРАков, издрусал си доста добре крушата и 5 мин. след това пак да ти се досере!?!?! О, диария, срещаме се отново! Айде по този случай по-здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Т'ва го слушах лайф. Инак по топика - ти къде ще си, когато диария strikes? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Ми що ДА ФЪК се обаждаш тогава?? Щото не мога да чета мисли като теб. Казах какво съм разбрал и защо съм се обадил. Толкова беше обяснил той - толкова разбрах аз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Пиле "И Чин"...Мале, кво ще си причиня на ануса Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Ей това е за критиците, дето много говореха какво и е било окото, а момичето имаше ечемик, но ви се радвах на глупостите. Искам да чувам как пляскате с две ръце, а не да бъркате по дюкяните :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Може би ако беше намерил нейна снимка примерно с приятелка в кафене или нещо подобно където се снимат с телефона, където е в сравнително естествен вид би било по-добър аргумент, а това е снимка от фотосесия след грим, прическа и най-важното пипано с фотошоп Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 15, 2014 Share Posted March 15, 2014 Няма кво да намирам. Виждал съм я и преди и след тунинга, все си е красива. ;-) на живо имам предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Ей това е за критиците Ква таз кранта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Победителката на таз годишния плеймейт Елена Кучкова мисля се казваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 Ясно баш кранта С толкоз фотошоп и носорог ще направят да изглежда добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted March 16, 2014 Share Posted March 16, 2014 И САМ ВОИНЪТ Е ВОИН Чефо не може да разбере, че просто някои хора не ги кефи тая уруспия и това си е. Ама нали я познава човека и тя е най-най . В тоя ред на мисли - на косъм бях да потроша на Галя колежка. Дотук бяхме с КУРфура. Аз карфура го отписах преди 2 години, когато ми се направиха на чок отворени заради една кана-миксер, която първо че беше със счупено краче (което преглътнах), но второ - спираше да работи след 3-4 мин. пасиране. Отказаха да ми я заменят, бяха големи скандали, отделно че жената на информацията се държеше ужасно. Заради тази случка ходих и до КЗП, ама и те излезнаха едни "компетентни". Та така - заради този 30-левов пасатор ме изгубиха като клиент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.