Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

И на мен ми действа така тревата...... бая време не съм пушил обаче.

Един приятел учеше в Холандия и носеше доста добра стока 

smiley-smoking-bong.gif

Тука била станала 20лв , бах тая инфлация , като бях ученик беше 1лв = 1гр :wtf:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Тука била станала 20лв , бах тая инфлация , като бях ученик беше 1лв = 1гр :wtf:

Тая трябва да е била реколта от р.Марица :D Най-ранните ми спомени за цена са от рода на 2лв за цигара (98-99г) според аверите които ползваха ;)

SNIPERS или иначе казано - ник'ъв шанс да разбЕреш отде ке те свитне! 

Ето ти още малко снайперисти с природни дадености....ама знам, че няма да влезеш там, понеже фишките за тебе са като пловдивски вестник за Психара. :lol:

1. Няма такова нещо, аз може да ги псувам, но не ми пречи да ги отварям, когато трябва.

2. Тия са елементарни бре, повечето се виждат ясно.

2. Тия са елементарни бре, повечето се виждат ясно.

Да бе, елементарни - може и да се виждат, ама я сложи един снайперист прав пред едно дърво, пък да видим тогава дали няма да го видим. :laughing1:

cf86c3fc48356d30614ee1f23c10ad6b.jpg

Ясно е че не е в серийно производство, но и цената е някак... половината неща са ми излишни, една част ги искам други а не тези, които те са избрали... Основното, което аз искам са амортисьорите, металните части и контрола над вдигането и свалянето на мониторите. 

Добре де. Като го гледа тоя стол и бил много скъп заради ненужни екстри, не можа ли да погледнеш по-евтиния модел, който няма толкова екстри и е $5900?

https://www.mwelab.com/index.php/en/products/emperor-1510

Тая трябва да е била реколта от р.Марица :D Най-ранните ми спомени за цена са от рода на 2лв за цигара (98-99г) според аверите които ползваха ;)

Bullshit...

Те са искали да ти продават... :D

Случи ми се нещо невероятно, нещо епично, титанично, направо апокалиптично! Една S класа ми направи път! 

Plot twist: може би не всички богаташи са задници?

Аз от S-Class рядко  виждам мизерии. В повечето случаи просто карат в най-лява лента по-бързо , но без засичания и простотии.

Случи ми се нещо невероятно, нещо епично, титанично, направо апокалиптично! Една S класа ми направи път! 

Plot twist: може би не всички богаташи са задници?

Преди време и аз преживях нещо подобно. Беше ми паднал акумулатора и не можех да запаля. Започнах да я бутам сам колкото мога за да я паркирам някъде и тогава до мен спря един пич с БМВ-7-ца и ми помогна да я бутнем за да запали. По принцип има всякакви хора. Рядко един човек се определя от колата която кара.

Аз от S-Class рядко  виждам мизерии. В повечето случаи просто карат в най-лява лента по-бързо , но без засичания и простотии.

Аз съм със същото впечатление , много отдавна хората със скъпи коли не са само "мутрите" а има и доста интелигентни хора които в 90% от случаите карата по-добре от по-голямата част от движението. Ако трябва да съм честен със себе си съм получавал предимство повече пъти от S класи отколкото от ГоУф 3-ки.... 

Нито S класата нито BMW 7ца са коли, които някое пишлеме би взело за да се състезава с тях. Докато BMW 3ка видите ли по-хубаво се пазете.. 

Някой желаещ за поръчка от www.Sportsdirect.com - харесал съм си някои нещица, ако някой иска да направим обща поръчка и да си делнем транспорта, да драсне.

Преди 3 дни поръчах...доставката ми е 10 Евро, но поръчвам за първи път и не знам за колко дни може да дойде поръчката и мога ли да я спра днес или утре например.

Ееееми, а, де кой да знае :).

Не знам дали може да се канселира поръчка. Още повече, ако си платил с карта или пейпал дали и как ще ти върнат парите..

Няма смисъл да влизаш в излишни филми.

Начи...Що световния полицай не се намеси в Украйна, ми си барат ташаците... Да си призная честно, очаквах американците да се направят на мъже и да ходят да успокояват страстите. Русия си има достатъчно други дертове...Ма явно Чубайс е решил пак да се прави на велик...Не е на хубаво тая работа...

Начи...Що световния полицай не се намеси в Украйна, ми си барат ташаците... Да си призная честно, очаквах американците да се направят на мъже и да ходят да успокояват страстите. Русия си има достатъчно други дертове...Ма явно Чубайс е решил пак да се прави на велик...Не е на хубаво тая работа...

Да се намесят в Крим до базата в Севастопол? Ти ебаваш ли се или ни мислиш за малоумни.

Даже американците не до толкова прости.

+1

Украйна е нещо много по-различно от Сирия, Афганистан, Либия или Ирак - не само заради местоположението си, но и заради още поне 10 други фактора.

Щото ако се бяха намесили, тоя път вече наистина щяха да кендзат тухли четворки ;)   А те може да са безумно нагли, но в никакъв случай не са безумно тъпи.

Времето ще покаже. 

Поправете ме, ако греша, но само Грузия, Русия и Украйна от черноморските държави не са членки на НАТО.

О-о-о,ти знаеш с абсолютна ТОЧНОСТ какво се случва в Украйна и Крим та дори ни посочваш в подкрепа в твоите недоизяснени разбирания някакви брътвежи от АНГЛИЙСКАТА преса с автор Peter Hitchens -поданик на нейно кралско величество еди коя си. :ohmy:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...