Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Що никой не опитва да наклепе статуята на Свободата, в израз на протест срещу войните, водени от САЩ? А?

Те най-вероятно се опитват, ама нали се сещаш, че там не е като тука

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе Ангел се оказа прав един път :lol:

Сега ми звъннаха от една фирма за съпорт с английски и веднага почнаха да ми говорят на английски,но искат C1 може би за това ;) 

Яката реконструкция, брат.

Стига, бре, мамка им... Нали нямаше да има сеч, нямаше да се засяга растителност/дървета около фонтаните... Ей, боклук е това българина, боклук и ще си остане  :censored2:

Нали нямаше да има сеч, нямаше да се засяга растителност/дървета около фонтаните

Ъъъ. Кво?

1961659_10203383196165333_198807841_n.jp

1800926_10203383188405139_521531792_n.jp

1903475_10203383174604794_1601626907_n.j

Ъъъ. Кво?

В момента, в който в една новина писах, що изрязаха здравите дървета и "пловдивския" "сайт" ми го изтриха и блокираха акаунта.

И то явно някой следеше, понеже в рамките на 2-3 минути от пускането изчезнаха. Казвам тях, понеже 2-3 пъти го писах едно и също упорито да видя какво ще направят. Винаги за минутки - бастър.

А ве на тоя Петров к'во му е на носа бе?! Всеки път като го видя и се чудя, чупен ли му е к'во?

Иначе да, от миналата седмица масово се режат дърветата в градската...

Щеше да бачкаш от понеделник до петък и след това щеше да джиткаш събота и неделя с колело някъде :lol: А да щеше да ходиш на селския пазар всяка събота да си избираш не до там гумени домати по  4-5 евро килото :D 

И най-накрая пъзела с документите за данъците бе сглобен :P Утре попълвам всичко и пращам,че ми писна :D 

Щеше да бачкаш от понеделник до петък и след това щеше да джиткаш събота и неделя с колело някъде :lol: А да щеше да ходиш на селския пазар всяка събота да си избираш не до там гумени домати по  4-5 евро килото :D

И най-накрая пъзела с документите за данъците бе сглобен :P Утре попълвам всичко и пращам,че ми писна :D

EMrknJP.gif

Така написаното

котор , вЕрно ли не пушиш трева ?

Понякога да. Но тогава не влизам във форума ;)

може да направим и извод, че понякога не пушиш и тогава не влизаш във форума. Един вид, във форума си, само когато си напушен :) :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...