Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

То и българи има, ако ще се изреждат всички 

Българи има и сега. И за тях няма и дума по всички хвалебствени оди и филипики из нетЯ. Потърсете. Българите от Майдана. Които ние с лека ръка забравихме.

По едно време по дискавъри  имаше епизоди за обучението на американските части и имаше един епизод за снайперистите.Финалният тест беше да стигнат до цел за 30 мин без да ги забележат двама наблюдатели.Като стигнат целта трябва да стрелят легнали и след това прави пак без да ги забележат.

SNIPERS или иначе казано - ник'ъв шанс да разбЕреш отде ке те свитне! 

Не е коректно да ти дадат снимка в резолюция 680 × 544 и да те карат да търсиш скрити обекти - мисля, че зрението ми разполага с доста по-висока отчетливост наживо.

Принципно е така, но и на живо нищо няма да усетиш, освен изстрела, предвещаващ последните ти стотни живот. Можеш да си сигурен. 

Това е много относително, защото един обектив се лъже много по - лесно отколкото човешкото око. :)

"заври си един водомер отзад и виж колко си гола вода" е тоя лаф ме срина  :grin: :laughing:  :laughing:  :laughing:

Ти не видя ли, че са доста повече от една снимка!?!?!

Колкото и въпросителни+удивителни да слагаш, на нито една от снимките няма да й порасне резолюцията. ;)

Това е много относително, защото един обектив се лъже много по - лесно отколкото човешкото око. :)

Аха, както и един мармот, дето навива масур в алуфолио.... 

Колкото и въпросителни+удивителни да слагаш, на нито една от снимките няма да й порасне резолюцията. ;)

Ами остаряваш, дядо... И понеже си много по тая тема - изразявай се правилно.  :laughing:

I declare this bullshit. Не отричам, че може да има снайперисти, но наистина снимките са под всякакво качество.

ПС плюс това не е доказано, че снайперистите наистина съществуват. Това е все едно да ми показваш снимка на БигФут а.к.а. Голямата стъпка или чудовището от Лохнес... :wtf:

Намери в долната  картинка скрития снайперист. :moon:

Winter-Nature7.jpg

Чек ит!

На това май му се викаше cyber bullying - в днешно време така се "бият" младите гомна. :online2long:

Младежи и свидетелю на Големият взрив, аз по никакъв начин не отричам, че снимките са твърде малки за начина, по който ви се иска да ги прегледате. Просто по моето скромно мнение, особено ако се движите и природата около вас се движи в тия ситуации, НИЩО освен пейзажа няма да забележите преди да ви отстрелят.  

И Пламене, знам, че завиждаш на същества, които са по-стари от теб и е логично те да не са от тази планета. Но не спекулирай стакива елементарни колажи...  :laughing:

Бамааму, верно! Толкова добре са се скатали, че чак страницата дет са им снимките не се отваря и се прай, че я няма...

ХАХАХАХАХАХХАХАХ

Вече са скрити тотално!

Честно казано, не знам защо и какъв е проблема на списание Обекти...   :laughing:

ЕДИТ: Браво, Ангеле!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...