Godfather Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Момчето просто искаше да сподели някаква информация с която разполага и която за първи път е по някакъв дистанционен начин свързана с темата. Защо му се караш? :Facepalm: На какво си тази вечер? Дори за теб звучи нетипично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Има нещо магическо.. ХАХАХХА https://www.youtube.com/watch?v=sqsM-rhF8Nsю Момчиле, това са ефектите на "хубавите" български водки, а Ангел ги лапа като хапове дозите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 https://www.youtube.com/watch?v=OPzUE3QZlxY Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Момчиле, това са ефектите на "хубавите" български водки, а Ангел ги лапа като хапове дозите... Аз пия само като ходя на бар или като има някакъв повод. Иначе - не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Срам за Пловдив! Ко за градината и паркинга? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Как може да си такова зле, че да не махнеш снимките от пейста В тоя ред на мисли какво стана с онея суджуци, дето побеляваха? ========================== Прекрасна нощ като за покрив - небето е невероятно... Снимките в пейста са за да покажат нагледно ти колко си зле! А суджуците си побеляха.... даже и втората реколта побеля. И сега всеки един от тях кротичко очаква съдния си ден във фризера П.п. Мисир с мисир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Ко за градината и паркинга? Първо - браузърът ми пищи от некадърно положения ти линк, че влизам в сайт на свинята пеевски Второ - ЯСНО пише - Шевалас е изкъртен отдавна. И кой ли краде месинг в Пловдив?!?!?!? Те изкъртиха месинговите букви от гроба на майка ми (около 40), барабар с барелефа й, набити в гранит, той за плочките на паметник ще ми се чуди (нейният паметник е току до вратата на Централни гробища)... Кахунь. Голямо зле си станал, честно... Снимките в пейста са за да покажат нагледно ти колко си зле! А суджуците си побеляха.... даже и втората реколта побеля. И сега всеки един от тях кротичко очаква съдния си ден във фризера П.п. Мисир с мисир! Изключително зле си, клонящо към фатално. Мисир. ========================= ЧЕСТИТ ПРАЗНИК на ценителите на хубавото вино! Да е хубава годината и гроздето да е здраво и сочно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Видене, толкова си зле, че от мисир те понижавам в патър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Избудалял си тотално, младеж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Колко е тъжно, че броят на българите, които осъзнават колко са важни добрите отношения с Турция, е екстремно малък. А тъпотиите, които се изписаха за днескашния протест граничат с абсурда. Аз бях свидетел на цялото нещо и Plovdiv24 ми трият коментар след коментар.... Наклажда се етническа омраза към грешното малцнство и ще ще има последствия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Жалко е, че процента хора, които осъзнават, че това може да стане и без да се подава голо дупе наляво-надясно е още по-по-по-екстремно малкък.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Кой сега е номер 1? http://www.youtube.com/watch?v=iq_d8VSM0nw Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Това ми причинява остра болка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Изключително зле си, клонящо към фатално. Мисир. А ти си изключително фатално постигнал сингулярност в злесията си Видене, толкова си зле, че от мисир те понижавам в патър. А патърът е благородно и интелигентно животно. Понижен е в Кощрамба! Това е животно, което е толкова смотано, че като върви и си настъпва вратЪ П.п. То не, че и ти си по-добре де.... http://www.youtube.com/watch?v=w8DEqrZJt0k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Нещо зе да ми писва от безсъдържателни глупости. Аре, със здраве. Даам си малко айляк от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Колко е тъжно, че броят на българите, които осъзнават колко са важни добрите отношения с Турция, е екстремно малък. А тъпотиите, които се изписаха за днескашния протест граничат с абсурда. Аз бях свидетел на цялото нещо и Plovdiv24 ми трият коментар след коментар.... Наклажда се етническа омраза към грешното малцнство и ще ще има последствия. Млади падауан, много време има ти, младостта пилееш си ти. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Колко е тъжно, че броят на българите, които осъзнават колко са важни добрите отношения с Турция, е екстремно малък. А тъпотиите, които се изписаха за днескашния протест граничат с абсурда. Аз бях свидетел на цялото нещо и Plovdiv24 ми трият коментар след коментар.... Наклажда се етническа омраза към грешното малцнство и ще ще има последствия.Чакай сега-да им станем роби отново викаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Колко малко човече си, даже не си забавен вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Колко малко човече си, даже не си забавен вече. А-а-а,ти си си мислил,че копнея да те забавлявам...Милия,в голяма заблуда си.както и по отношение на сериозните неща,за които бих се наел да ти ги разяснявам само срещу заплащане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Дадено! В натура ли ще ми плащаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted February 14, 2014 Share Posted February 14, 2014 Момчета и момичета, трябва ми спешно някой дето може с фотошоп да сложи на една кола от снимка панделка, но така,че все едно е истинска или поне да е мнОООго близо до истинската...моля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Аз мога. За слава ли ще го правим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 Дадено! В натура ли ще ми плащаш? По принцип така ли ти плащат ибрикчиите да тролиш с глупости? В тоя ред на мисли, я моля те ни обясни важността, същността и етимологията на отношенията ни с Турция, МНОГО съм любопитен! Аз мога. За слава ли ще го правим? В ник'ъФ случай! Да ти даде най-малкото луканка адаша ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 15, 2014 Share Posted February 15, 2014 BTW Май само avelina спомена по един приятен начин вчерашния ден с празниците,което ме подсеща,че е крайно време да престана да се връзвам на глупостите на този и онзи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.