netrootbg Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Като стана въпрос за танци на пилон. Това надявам се, са го гледали всички: , http://www.youtube.com/watch?v=c9FS1bxaGTg Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Не знаех, че съм мъж, а още по-малко, че съм дал на някого цици Господ ти е дал цици. Това има предвид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Никой никога не е fail-вал в този форум, както Галя току що. Може би само тръти, когато спореше с Годфадъра за wifi-тата. Ааааа, и exabyte, когато така и не разбра какво му обяснявам преди около месец. Аааааааа, и Виден с почти всяко мнение. Ааааааааааа, и аз вчера сутринта. Оффф, и гадо почти всеки ден. Чакай, та ние тук сме се събрали само скъсаняци, майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 ..... E как можа мен да ме изтървеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Като стана въпрос за танци на пилон. Това надявам се, са го гледали всички: , http://www.youtube.com/watch?v=c9FS1bxaGTg Ами не.Относно Pole Dance за мен има само едно име-Jenyne Butterfly http://youtu.be/M6-mJ6S9XWA?t=2m25s Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Не знаеш къде да ходиш, за това. Намини през Тотал-а, виж там как е.Вече, ако искаш да ти обърнат внимание, трябва да вземеш нещо лъскаво под наем и потребителски кредит ми ходих доста време в Тотал-а и не е точно така. определено има по-хубави жени от другите фитнеси но хубави а не атлетични като мадамата от клипа. в залата в която ходя сега идва 2-3 пъти една рускиня ,в момента в който започнеше да прави мъртва тяга и кръвта ми се събираше в един конкретен орган...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 http://costsmorethanspace.tumblr.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Господ ти е дал цици. Това има предвид. Никой никога не е fail-вал в този форум, както Галя току що. Много добре разбрах за какво става дума. Просто ми стана смешно за изпуснатото "а" накрая. Затова бях сложила и усмивка накрая Ама очевидно Иван носи антизабавните си очила днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Буахахахахахахаха Галя, съвсем правилно се е изразил Иван. Не разбирам що продължаваш да се излагаш :laugh:По твоята логика, ако дам на Гошо ябълка, би трябвало да се каже "Пешо е дала на Гошо ябълка?!" Не знам дали някога си чувала, но в българския език бог е в мъжки род. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 ми ходих доста време в Тотал-а и не е точно така. определено има по-хубави жени от другите фитнеси но хубави а не атлетични като мадамата от клипа. в залата в която ходя сега идва 2-3 пъти една рускиня ,в момента в който започнеше да прави мъртва тяга и кръвта ми се събираше в един конкретен орган...... Явно не си засичал к'во пристига за часовете по Tae-bo, пилатес и там женските му работи.Определено имаше доста... здрави (нацепени и дехидратирани) мацки. Ако говорим за силови упражнения, тук вече си прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Буахахахахахахаха Галя, съвсем правилно се е изразил Иван. Не разбирам що продължаваш да се излагаш :laugh: По твоята логика, ако дам на Гошо ябълка, би трябвало да се каже "Пешо е дала на Гошо ябълка?!" Не знам дали някога си чувала, но в българския език бог е в мъжки род. Има два варианта: може да не е схванала за какво иде реч и да продължава да се забатачва и упорства (залагам 10 лева тука) и вариант 2: схванала е още първия път, но е решила да се пошегува, че тя е Господ, ерго - мъж, ерго обърках се, но слагам 5 лева тука и приемам вашите залози. Иначе - по-здрав с тази кратка, но поучителна песничка. http://www.youtube.com/watch?v=auJDb9652VA Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Нчи на следващата среща ще черпиш Галя за 15лв нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Баси, от толкова пърдяне сигурно са ми станали руси космите по гъза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Интересно явление е, когато една тотална щета се радва на друга тотална щета.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Първи признаци на адекватна самооценка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Честно, чак сега зацепих, че става дума за съкратено "Господ на Галя и е дал цици". Заклевам се. Аз си го бях прочела като "Галя е дала на еди-коя-си-мацка цици..." Затова си споря... Приемам забележката. Галя ѝ е дал цици, на Пешо къдрици, а на мен - цялата простотия на едно място. Понякога като влезна в тъп zone и ми трябват по 2 седмици, за да излезна. Ако беше казано "На Галя..." сигурно нямаше да се объркам, ама к'вото е, карай, да е весело... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Някои се разпознават без да ги споменават..... ==================== Галя, кво се шашкаш бре, моме... Нали си знаеш, че имаш цици кат' за три. Кой на кого, какво, откъде дал - все са си твои Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Ти пък кой си, че да взима съвет от хора незнаещи к'во е тспдъмп, греп, трейс и писане на баш/пърл скриптове?!? Ти само от такива ли взимаш съвети? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Ангеле, IRONY. Heard of it?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Ти пък кой си, че да взима съвет от хора незнаещи к'во е тспдъмп, греп, трейс и писане на баш/пърл скриптове?!? Писането на bash/perl скриптове предизвиква необратими промени в мозъка на неподозиращия човек. По-вредно е и от гама лъчите Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Ангеле, IRONY. Heard of it?!?! Мда, но с 2 дни закъснение малко ми се е изгубила нишката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Много станахте с изгубена нишка тия дни... Айде жените ги разбираме, ама... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Ти кога ме мина по постове уе? Егати спама, егати нещото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 9, 2014 Share Posted February 9, 2014 Осъзнаваш ли как звучи това, казано от теб? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.