Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Пускат го заради олимпиадата (казаха го по БНТ).

П.П. А по повод оня с еърбеците, в "продажбите му" може да се забележи и друго - 35-литрова торбичка я продава за 9 паунда (+35 паунда шипинг), а десетте 20-литрови торбички, които уж е "разпродал" за отрицателно време и вече няма наличност (явно въздухът в Ардино е на изчерпване :lol: )...та по продажбите на 20-литровите се вижда, че са били на цена 0.99 паунда. Това обаче не е интересно, друго се набива веднага на очи - първите 5 са "купени" на 26 януари точно през 1 минута една след друга ; вторите 5 - на 2 февруари, пак по същия начин....толкова скалъпено, че няма накъде...ама се чудя на тия от телевизиите как може да се връзват, че и чак в новини да го включват... :confused

f8eaa3f163923720.jpg

Дам и аз точно за това казах, че това са си негови акаунти.Почти съм и на 100% сигурен, че купуването е било фиктивно, без да се прави плащане.

При репорт или ще му забранят да продава в раздела или нацяло.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Дам и аз точно за това казах, че това са си негови акаунти.Почти съм и на 100% сигурен, че купуването е било фиктивно, без да се прави плащане.

При репорт или ще му забранят да продава в раздела или нацяло.

Разбира се, че са си негови акаунти - виж само как на 26-ти, като са ги "купили" първите 5 през 1 минута и респ. на 2-ри другия месец останалите 5...абсолютно по същото време са оставени и фийдбеците. :laughing: Явно ги е телепортирал до "купувачите" и те са ги получили моменталически, че и даже са му оставили фийдбеци още на момента. :P  Тоя си е за бан отвсякъде, не само заради тия тарикатлъци...и още доста неща забелязах, ама дай да не прекаляваме в тая тема, че си има друга за целта.... ;)

П.П. Май ще излезеш прав за кодирането на имената - като че ли само при търг са едни и същи, но после при отзивите стават на случаен принцип...на тоя принцип с рандомизирането всъщност той има само още 3 допълнителни акаунта (респ. с 21, 23 и 24 fbs), чрез които си трупа фийдбеци на основния акаунт и без значение какво си самокупува с тия 3 акаунта, то винаги е на 0.99 паунда. Даже мога да ти кажа кога за пръв път му е дошла идеята да си гради сам рейтинг - на 08-Aug-13 в 14:44, регнал се е 1 месец преди това, направил е сефтето с продажбите, като е продал 1 презерватив (няма майтап -> Durex ,Sexual,One Touch :P ), после няколко снимки-репродукции и един фалшив швейцарски часовник, за който има отрицателен фийдбек, че няма нищо общо с оригинала....и е видял, че нещо много бавно стават нещата, особено когато няма какво да продаваш, пък и не си заслужава риска да му дават оставят отрицателни отзиви....и така е решил, само дето така левашки не се правят нещата. ;)

Май целта на тоя е била да се говори за него.Attention whore ;) Като гледам колко работи изписахте за него еми имаше ли изобщо смисъл да ги пишете ? 

Преди малко ТВ-то изписа, че е намерило нов канал.Появи се БНТ Sport HD ;)

Пускат го заради олимпиадата (казаха го по БНТ).

Ейч-ди-то на БНТ си го бива - разликата с "нормалните" ефирни канали е осезателна, дори и на малък 22" телевизор. :thumbsup:

SCI компанията заминава.... тука има ли от "успелите" бизнесмени с нови бмвта пИтИца ?

Аз знаех за 3-ма такива бизнес партньори. Не са ми близки. Просто знам, че с това се занимаваха.

Единия замина в Германия да работи каквото намери, а другите двама отидоха в София да работят не знам какво.

Едит: Някой може ли да ми даде линк към някакви новини, че аз съм изпуснал развитието?

ГолЕма приказка каза! Тия в София с рейса ли отидоха или със служебните седмици?

Да съм споменал някъде, че са успели, или че са отишли да се занимават с нещо свързано със SCI?

Казах го в смисъл, че докато обясняваха колко е велико, изведнъж се разпръснаха, за да работят каквото намерят, защото нямаше начин иначе.

Аз не можех да отсвиря приятел като свиня, както ми се искаше, та пратих жена ми на лекция ХАХАХАХАХАХ

След това като се насра приятелят - дума повече не отваря за пестене на пари.... И започна да слуша, когато му говоря... 

Аз се запознах с една в едно заведение и ме покани на кафе. Започна да ми обяснява по едно време за СЦИ и бизнес пакетите и т.н. Казах ѝ, че ако можех да продавам, щях да продавам онлайн. Продукта е реален, аудиторията е по-голяма, схемата е същата, а печалбата може да достигне стотици хиляди долари годишно, на фона на тая мизерия СЦИ.

Тя завъртя очи, погледна в земята и дума не обели повече по темата.

Може би е осъзнала, след като се отърсила от кърпичката в джоба на сакото, че дефакто продукт няма. Продукцията в схемата е слабоумието на отсрещния....  

ЕДИТ : Схемата , Ангелче, е все едно да си купиш боклук на АТИ ама уж за без пари за моя сметка  :laughing:

КОЙ КОГА И КЪДЕ може да попадне на това злато !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=lNYcviXK4rg

АХА 

АХА

АХА

АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

С две думи, ако може някой да обясни какво е това СЦИ и каква е схемата?

Ами пирамидна структура.

Ицо купува карта и с тая карта получава отстъпки в магазини и заведения.

Янислав, който му е продал картата, печели пари от отстъпките, които Ицо използва с тази карта.

Кирил, който е продал бизнес пакета на Янислав, печели пари и от него, и от хората, на които той е продал карти/бизнес пакети (Ицо).

И така, до последния, който печели пари от всички обвързани с бизнес пакет или карти.

Общо взето, не е точно пирамида от която няма абсолютно никаква полза и прихода е единствено от парите на измамените. Реално има продукт, който носи отстъпки в определени заведения и магазини.

Ако ходиш в Брилянтин всяка Събота и харчиш по 80лв, с 10% отстъпката на СЦИ ти връщат 8лв. И така цяла година. ( 52 седмици х 8лв ) - 50лв (стойността на картата) = 366лв спестени. И това само с едно заведение, но пък всяка седмица.

Проблема беше, че заведенията и магазините не бяха много и качествени, а картодържателите бяха по-малко от "бизнес партньорите". :D

Доуен?? На моя доставчик тая година шардонето му е станало божествено! Де е гоУе и доУе не е важно!!!

пфффф...Шардоне...само с рибка го ползвам...и то,ако ми е свършил траминера!

Общо взето, не е точно пирамида...

Абе... подочух, че за да получхш такава сериозна промоция - трябва да вложиш едни 3-4-500 лева... Примерно...

Жената взе някаква карта за 50 лева и като пазаруваме в магазини в такъв стикер я даваме да я цъкнат на касата, и връщали някакви пари, но още не съм ги видял...нито пък ще искам да ги видя де... :nugget:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...