zlobil Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 искаш да ми кажеш че водката е за ценители на алкохола ли ? щото ако е така тва директно е най-големият epic fail появявал се някога в булфорум.цом..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Водката като всеки алкохол си има своите характеристики и особености. Ако е седнал да пие "разбирач", тип нафтова печка, то наистина и пикня с октан да има в чашата - разлика няма. Но не ми говорете глупости ако обичате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Никога няма да призная че водката е питие за ценители .... особено при факта че 90% от качествената и мааалко по-скъпа водка не можеш да я познаеш каква е ако ще и земята да се отвори. Виж ако говорим за ароматни питиета това е факт , но не и тук където основната формула е качествен спирт + вода.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Абе ти ако щеш признавай, то и аз хиляди неща не признавам, но това не е от особено значение. И за мен шампанското и ликьорите са пикня, но светът друго говори. И какви аромати те гонят? Водката е СПЕЦИФИЧНО питие, което се консумира със СПЕЦИФИЧНО мезе и КОМБИНАЦИЯТА от нещата става уникална. Я не се излагай, това не ти е да се подпреш на някой тезгях и да се наливаш докато всички мастии почнат да изглеждат хубави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Абсолютно сериозно подкрепям Виден - водката е специфично пиене, за специфични мезета. Домашният самогон от брага, например, пуснат през качествен дестилатор, колкото и странно и клиширано да звучи, е най-вкусен с черен хляб, сланина и лук. Житните водки са за меса, обработените с глицерин - за риба и пр. и пр. Не се лъжете, че понеже е спирт и вода(и малко есенция), водката е само за напиване. Може би една от най-масовите грешки е, и бая резил падах, като го изтърсих това на мужиките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Като казах че водката е за напиване на очаквах да го приемеш толкова буквално ..... но е факт че успя да ме изненадаш това за Раптора. Имах предвид че след 3-тата чашка стават еднакви и няк'си ми се струва странно да се пие водка от 200лв КОГАТО СИ СЕДНАЛ НА ТЕЖКА маса. Ясно ми е че водката иска мезета , повечето хора не го осъзнават и като подложат 1 шопска салатка само се чудят що имат камбани в главите на другият ден. За черният хляб не го знаех , признавам. Аз пия ли водка задължително има осолена риба , кисели краставички , катък и някво тежко месо като например гърдички на жар. Ако няма мезе уискито и само с фъстъчки върви , тва му е хубавото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Имах предвид че след 3-тата чашка стават еднакви и няк'си ми се струва странно да се пие водка от 200лв КОГАТО СИ СЕДНАЛ НА ТЕЖКА маса. Не мога да намеря снимката. По принцип руснаците жулят на екс, а не като нас - по половин чаша да се сърба. Слагат по 25 грама и лющят. Просто манталитета в пиенето е различен. Мен ми е кеф, както каза - на тежка маса, с риба, месо, салатки, туй-онуй. Така се изпиват литри. А тяхното си е лочене, то затова имат и поговорката, че първите спят с лице в салатата, а последните - с лице в десерта.... Скъпите водки са като скъпите вина - малко и рядко се жули, че да се насладиш Ред. Ето класическа рюмка Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Ами то затова, Васко, говорим за СПЕЦИФИКА. Тежка, лека маса - водката си има своите изисквания. Не може да седнеш на пекано агне с водка! Аз като пия водка съм винаги с морски мезета. И други специфични неща, отговарящи на напитката. Масата се отрупва със сельодки, миди, калмари, октоподи, аншоа, мариновани малки лукчета, високо качество краставички, такива неща. Любими са ми стридите и скаридите, а едно от най-елитните ми мезета са хапките с черен хайвер. Не може да седнеш да пийваш качествена водка и да мааш млечна салата! Васко, изненадваш се, защото явно си под въздействието на чуждо мнение. Не може всеки, който е хващал шише и чаша да раздава правосъдие на тема питиета... Освен разбира се откъм ЛИЧЕН вкус. Да не говорим пък такива като нашия кроманьонец, дето най-високия им октан е в бозата... Николай поне пие някакви истински напитки, та поне вкуса на алкохола му е познат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Ами то затова, Васко, говорим за СПЕЦИФИКА. Тежка, лека маса - водката си има своите изисквания. Не може да седнеш на пекано агне с водка! Аз като пия водка съм винаги с морски мезета. И други специфични неща, отговарящи на напитката. Масата се отрупва със сельодки, миди, калмари, октоподи, аншоа, мариновани малки лукчета, високо качество краставички, такива неща. Любими са ми стридите и скаридите, а едно от най-елитните ми мезета са хапките с черен хайвер. Не може да седнеш да пийваш качествена водка и да мааш млечна салата! Васко, изненадваш се, защото явно си под въздействието на чуждо мнение. Не може всеки, който е хващал шише и чаша да раздава правосъдие на тема питиета... Освен разбира се откъм ЛИЧЕН вкус. Да не говорим пък такива като нашия кроманьонец, дето най-високия им октан е в бозата... Николай поне пие някакви истински напитки, та поне вкуса на алкохола му е познат... На теория си добре...наблегни на практиката...куца ти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Младеж, дръж дамаджаната пълна и гледай да не ти се вмиришат луканките. Водката не е за тебе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Момко...дамаджаната е с панагюрска сливова, която едва ли да знаеш как се консумира...колкото и да четеш там на екрана,а водката когато я пиехме и слушахме рока на 80-те...ти а...?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Така де, аз точно това ти казвам - ти си от нафтовите печки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Тъй тъй. Така още дълго време няма да направиш пачка, като я раздаваш за глоби и пиячка Само гледай да не направиш някоя простотия и да те вкарат при негрите, че там не са като тукашните съдии и само условни да праскат. Така или иначе пачка няма да направя с тоя доход и работа . А с толкова много каране е много трудно да не нагазиш в калната вода. Само 10? Че на него 10 му е само интродукцията... И ги сумират освен това...Защо ли ми се струва, че Чефо пак ще си се върне тука по някое време...нещо май много се е изнервил там... Off/ П.П. Винаги ми е било чудно в щатите дали имат практиката да сумират и условните присъди....така накрая може да се окажеш със стогодишна условна присъда. Всеки Божи ден ставам с тая мисъл. Вече се чудя на себе си....от де тая упоритост да седя в мизерията. Мамка му. Прерових online магазина и Белуга няма . В интернет ми излиза някаква много противоречива информация за цените - от 80 до 200 лева. Така че ако знаеш на някое място, където продават на 100% и няма да ми съдерат кожата, споделяй, че искам да го опитам това питие + една сельодка за боцкане. gigadrinks.com еВах тия цени. 28 кинта е тая бутилка...че и с чаша дори, много е пинизчийска Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Някакъв продава в Ибей въздух от Родопите в найлонови пликчета!!! И тва ако не е в сектор:http://www.youtube.com/watch?v=FqPQz39L-G8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Някакъв продава в Ибей въздух от Родопите в найлонови пликчета!!! И тва ако не е в сектор: И то по 9 паунда пликчето + 35 паунда пътни - ебаси евтинията и въпреки че в Ардино не е най-чистия родопски въздух, смятам веднага да си поръчам 3 броя и дано ми направи отстъпка за пътните!!! Всякакви ненормалници и тарикати съм виждал в Ибей и най-интересното е, че не само са продавачи със "странни" търгове, но и купувачи с излишни пари...тоя вече е продал 10 плика, освен ако не си ги е купил сам с други акаунти за зарибявка на останалите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Продал чушки. Я му вижте отзивите. Гаранция някак си ги е генериал. Още повече, че пише "nice watch" за една продажба на "свеж въздух"... Мошенник отвсякъде Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Ахъм....и всичките му "купувачи" - със странно еднаквото количество фийдбеци 22, 23 или 24. Явно си е отворил десетина акаунта за да му дават (или един на друг) положителни фийдбеци - за подобни тарикатлъци във форума раздаваме банани, но явно Ибей не се задълбочават чак толкова като нас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 И там се раздават, просто никой не го е репортнал Иначе да, скам си е от всякъде.Това са 3 негови акаунта, просто ebay автоматично рандомизира имената на продавачите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Май не ги рандомизираше, а еднаквите непълни никове с 2 букви си отговаряха на даден реален акаунт - поне при наддаванията винаги остават едни и същи и може да следиш даден "анонимен" човек как точно участва в търга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Хмм и аз съм със Злобила. Никой хубав алкохол не е за тежка маса. Брат ми, като се връщаше от UK преди година и нещо донесе три хубави уискита, едното още стои, защото всеки път, като решим да си сипем, преди да излезем, си сипваме по 50 гр, че ни е жал. Ако бяха три бутилки Bushmills, например, за един месец нямаше да ги има. Аз пак да си кажа, че съм пил по литър Black Ram и на другия ден нищо ми няма! В смисъл нищо по-различно, от когато пия алкохоли от по 23-28 лв бутилката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 На кое викате тежка маса? За мен с ядене не върви нищо освен бира или вино. За твърдите - само съответните мезета - дали луканки, дали салати, дали рибни, дали ядки според алкохола. Не знам за вас, ама аз предпочитам да си хапна нормално първо и после да пия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 И то по 9 паунда пликчето + 35 паунда пътни - ебаси евтинията и въпреки че в Ардино не е най-чистия родопски въздух, смятам веднага да си поръчам 3 броя и дано ми направи отстъпка за пътните!!! Всякакви ненормалници и тарикати съм виждал в Ибей и най-интересното е, че не само са продавачи със "странни" търгове, но и купувачи с излишни пари...тоя вече е продал 10 плика, освен ако не си ги е купил сам с други акаунти за зарибявка на останалите. Хахах гледахте ли новините по Нова?Тоя стана ебаси известния. Май не ги рандомизираше, а еднаквите непълни никове с 2 букви си отговаряха на даден реален акаунт - поне при наддаванията винаги остават едни и същи и може да следиш даден "анонимен" човек как точно участва в търга. Да, но мисля че при купуване не е така.Ще проверя и после ще пиша.Другото което е, може да се купят, без да се платят и пак да се остави feedback.После се кансалира поръчката и готово Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Хахах гледахте ли новините по Нова?Тоя стана ебаси известния. Да, определено тия от телевизиите също не обичат да се задълбочават много и приемат всичко дето го пише някъде за чиста монета. Гледат, че има уж осъществени сделки и...айдееее....интересната новина е готова за излъчване в новините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Да, определено тия от телевизиите също не обичат да се задълбочават много и приемат всичко дето го пише някъде за чиста монета. Гледат, че има уж осъществени сделки и...айдееее....интересната новина е готова за излъчване в новините. Тук да няма репортер под прикритие??? EDIT: Преди малко ТВ-то изписа, че е намерило нов канал.Появи се БНТ Sport HD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 5, 2014 Share Posted February 5, 2014 Тук да няма репортер под прикритие??? EDIT: Преди малко ТВ-то изписа, че е намерило нов канал.Появи се БНТ Sport HD Пускат го заради олимпиадата (казаха го по БНТ). П.П. А по повод оня с еърбеците, в "продажбите му" може да се забележи и друго - 35-литрова торбичка я продава за 9 паунда (+35 паунда шипинг), а десетте 20-литрови торбички, които уж е "разпродал" за отрицателно време и вече няма наличност (явно въздухът в Ардино е на изчерпване )...та по продажбите на 20-литровите се вижда, че са били на цена 0.99 паунда. Това обаче не е интересно, друго се набива веднага на очи - първите 5 са "купени" на 26 януари точно през 1 минута една след друга ; вторите 5 - на 2 февруари, пак по същия начин....толкова скалъпено, че няма накъде...ама се чудя на тия от телевизиите как може да се връзват, че и чак в новини да го включват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.