mIRCata Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Тъй тъй. Така още дълго време няма да направиш пачка, като я раздаваш за глоби и пиячка Само гледай да не направиш някоя простотия и да те вкарат при негрите, че там не са като тукашните съдии и само условни да праскат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Доста често е така - като те бъзикне някой нещо и подскачаш още 10 минути Само 10? Че на него 10 му е само интродукцията... Тъй тъй. Така още дълго време няма да направиш пачка, като я раздаваш за глоби и пиячка Само гледай да не направиш някоя простотия и да те вкарат при негрите, че там не са като тукашните съдии и само условни да праскат. И ги сумират освен това...Защо ли ми се струва, че Чефо пак ще си се върне тука по някое време...нещо май много се е изнервил там... Off/ П.П. Винаги ми е било чудно в щатите дали имат практиката да сумират и условните присъди....така накрая може да се окажеш със стогодишна условна присъда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Тъй като пия водка, ме заинтригувахте с тази Белуга. Колко струва и къде я продават? И естествено да кажете нещо за мезене. На много места я продават, но на безумни цени. Аз мога да ти кажа откъде да вземеш на прилична стойност. ================================== Лично аз Зеленая марка НЕ бих препоръчал. Пихме я доста време, но в крайна сметка си е остра водка по моя вкус. На тази цена си купувам Финландия и съм много по-доволен от нея. На практика няма случай да съм бил недоволен от Финландия.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Аз съм съгласен с Гримьора Финландията не е лоша, но кедровата ми допана (на мен) повече. Иначе има бая "руски" магазинчета продващи разни интересни руски стоки... примерно оня от сумати години до линииите на 6ти септември като идва човек от В.Априлов. ___________________________И впрочем бих желал да спомена, че честото изказване "Савой" ... по отношени на "лоша" водка ... е крайно некоректно (за мен). Савой е прилична водка! Има МНОГО по-жалки неща продавани от БГ компании като "водката". Особено бих желал да отлича, че черната Савой е съвсем прилична водка, на мноого прилична цена. Не е върха, но е много прилична за цената си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 На много места я продават, но на безумни цени. Аз мога да ти кажа откъде да вземеш на прилична стойност. При Митко? Ако не, думай ми на ЛС . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Аз съм съгласен с Гримьора Финландията не е лоша, но кедровата ми допана (на мен) повече. Иначе има бая "руски" магазинчета продващи разни интересни руски стоки... примерно оня от сумати години до линииите на 6ти септември като идва човек от В.Априлов. ___________________________ И впрочем бих желал да спомена, че честото изказване "Савой" ... по отношени на "лоша" водка ... е крайно некоректно (за мен). Савой е прилична водка! Има МНОГО по-жалки неща продавани от БГ компании като "водката". Особено бих желал да отлича, че черната Савой е съвсем прилична водка, на мноого прилична цена. Не е върха, но е много прилична за цената си. Ако говориш за Берьозка, той е баш от другата страна, като отива човек към В. Априлов. Савой, Флирт и т.н. боклуци, са най-долнопробни отрови и не пропоръчвам на никого да се съсипва с тях. Аз лично също съм допускал тази грешка, но никога не бих повторил. Пазете си дробовете, ще ви трябват по-нататък! При Митко? Ако не, думай ми на ЛС . Естествено! Държа да забележиш разликата с магазинната цена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 charmock, пише се ИДЕНТИЧНА!Също така "имай предвид", не "имай в предвид" Защо ли ми се струва, че Чефо пак ще си се върне тука по някое време...Щото там не минават тукашните мурафети Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gXjE68-_jBs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Също така "имай предвид", не "имай в предвид" В предвид, из предвид...ама и аз те хванах в крачка наскоро ако си спомняш...както пък и Виден ме хвана веднъж... А...май само Виден не сме го хващали досега, дайте да му направим мечка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Ако говориш за Берьозка, той е баш от другата страна, като отива човек към В. Априлов. __________________________________ Естествено! Държа да забележиш разликата с магазинната цена... Да, де... а "Митко" нямаше ли онлайн магазин? Все му забравям адреса. Може ли някой да ми го пусне на ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gXjE68-_jBs Защо да ме променя като аз не съм такъв? Във форума също няма такива хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Клипчето ме вдъхнови да ги пробвам тия работи, да видя дали щерката ще ги копира. Събота/неделя я взимам с мен и почваме да вдигаме скандали и да правим проблеми. Наистина вдъхновяващо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Защо да ме променя като аз не съм такъв? Във форума също няма такива хора. Е то и аз не съм такъв, но е истина децата колко много копират, и как несъзнателно може да им въздействаме негативно.Според мен това е идеята на клипчето, и съответно на мен ми допадна и реших да го споделя. Не ме вълнува ти дали си такъв или който и да е друг от форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Ако говориш за Берьозка, той е баш от другата страна, като отива човек към В. Априлов. Савой, Флирт и т.н. боклуци, са най-долнопробни отрови и не пропоръчвам на никого да се съсипва с тях. Аз лично също съм допускал тази грешка, но никога не бих повторил. Пазете си дробовете, ще ви трябват по-нататък! Естествено! Държа да забележиш разликата с магазинната цена... Мамка му. Прерових online магазина и Белуга няма . В интернет ми излиза някаква много противоречива информация за цените - от 80 до 200 лева. Така че ако знаеш на някое място, където продават на 100% и няма да ми съдерат кожата, споделяй, че искам да го опитам това питие + една сельодка за боцкане. Да, де... а "Митко" нямаше ли онлайн магазин? Все му забравям адреса. Може ли някой да ми го пусне на ЛС. gigadrinks.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Мамка му. Прерових online магазина и Белуга няма . В интернет ми излиза някаква много противоречива информация за цените - от 80 до 200 лева. Така че ако знаеш на някое място, където продават на 100% и няма да ми съдерат кожата, споделяй, че искам да го опитам това питие + една сельодка за боцкане. gigadrinks.com Мисля, че имаше в Лекси и в Карфур. Цената е между 70-80 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Мамка му. Прерових online магазина и Белуга няма . В интернет ми излиза някаква много противоречива информация за цените - от 80 до 200 лева. Така че ако знаеш на някое място, където продават на 100% и няма да ми съдерат кожата, споделяй, че искам да го опитам това питие + една сельодка за боцкане. gigadrinks.com Mладеж, Митко да не е луд да складира такива напитки масово? Обаждаш му се и получаваш. Понякога има и налична Белуга. За цени ти казах - питай го и сравни с примерно Карфур или кой да е магазин след това. Ще хлъцнеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Абе кой е тоя легендарен Митко и продава ли някакви по-аматьорски напитки - не като за истински мъже (като вас), а по-"женски" или по- ... ...нещо от рода на Бейлис-мейлис и подобни? Цени нещо, местоположение на магазина (ако има такъв)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Митака/Митко a.k.a Runner - склада е на Брезовско, сайта е gigadrinks.com. Правят и доставки май. И разни работи за цигари продават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Аааа, за нашия Митко ли ставало въпрос - разбира се че го познавам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Коя Водка е хубава поне колкото Белугата и НЕ струва повече от 40 долара бутилката. Искам да опитам нещо ново. Пробвах няколко видове уискита и сега искам да опитам и няколко вида водки...за разнообразие. Руски Стандарт, Немироф, Собиески, Смирноф и Данска ли беше съм ги пробвал. Ми.... до Белугата повечето трудно се доближават. Пробвай Белое Золото или Юрий Долгоруки , те са ми фаворити от по-евтините. Иначе тия масовите като Собиески ,Смирнов и т.н. за мен са си спирт , едно време бяха по-качествени. Зелената марка в началото и тя беше хубава после я развалиха....силно се съмнявам да я продават В ЮСА така или иначе. пс : Белугата е около 70лв , има и Белуга голд която съм пил само веднъж но е 200лв..... а няк'си не схващам логиката на скъпата водка ... тя е за напиване , а така или иначе след 3-тата водка вкусът изчезва напълно..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 а няк'си не схващам логиката на скъпата водка ... тя е за напиване , а така или иначе след 3-тата водка вкусът изчезва напълно..... КО РЕЧИ?!?!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 А ти? Много хубаво си го каза - след 3-тата вече ти е все тая каква пиеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Малко грубичко, ама....даже няма нужда да четеш по устните. Иначе ти разрешавам да си го ползваш по предназначение, понеже знам, че колекционираш фейспалмове и др. подобни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 4, 2014 Share Posted February 4, 2014 Това е почти толкова глупаво, колкото и твърдението ти, но пък бабите ти отиват на възрастовата група! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.