Midex Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Анатема!... на всички от първия лагер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Значи за да те накара една песен да ревеш, трябва текста на песента да го свързваш с нещо -ситуация, човек, случка, което теб те натъжава. Примерно седиш си у вас при майка ти и баща ти - ми няма да те натъжи песен, в която се пее как не си се виждал с родна майка и баща с години, щото си някъде по белия свят. Или зарязало те е гаджето - ще ти стане кофти от песен където някой се оплаква от същото. Та предложение за такава песен трябва да се съобрази с конкретния човек, ситуация т.н. Еднозначен, правилен отговор приложим за всички според мен няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Не е задължително...достатъчно е да си в подходящото настроение и да имаш чувствителна душа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 ПП. Като се постоплли времето ще взема да отида и аз на тепето при Иван, но не да се правя здрав, а да си развивам уменията във фотографията. Не е задължително...достатъчно е да си в подходящото настроение и да имаш чувствителна душа. Е и тва го има. Мен по-би ми въздействало клипче, с нещо, отколкото само музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Сега ако ви се е приискало да ревете пуснете си "Requiem for a Dream" от Darren Aronofsky с участието на Ellen Burstyn, Jared Leto, Jennifer Connelly, Marlon Wayans.Частта от WINTER- никоя тъжна песен не може да постигне разтърсващия ефект от финалните сцени с героите от тази лента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Айвъне, щом ти се реве, пусни си любима песен, натъркай си задника с люта чушка, а очите - с лук. Гарантирам ти реване. Ако и това не помогне, топни си чурката в спирт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Е той и с пинсета като издърпа 1-2 косъма от ноздрите си ще ревне Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Иван? Искате да спасите човечеството от интергалактическа заплаха , като използвате собствените си сълзи (на млад Аполон) за получаване на невиждано до сега супер оръжие/супер пенкилер?! ?! ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 @галакси, песен ми требе, песеееен. @Наско, разбирам те, но не ми се реве ЧАК толкоз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Robert Miles - Fable Gigi D'Agostino - My Dimension На мен поне ми действат ревящо... Особено втората... Но аз си я свързвам със спомени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=ictzKU815Js Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Иване, те тва е песента! http://www.youtube.com/watch?v=dnMkt1k1BbU П.п. Или пък опцията с шоколад или сладолед, завит през глава и мразещ де що има женско? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Уф,някои хора не знаят как да продават... https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=105607 Не се ли усеща,че вече няма търсене на цяла конфигурация за настолен компютър?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Я ми кажете някаква турболентно тъжна песен? Някаква дет кат слушаш и директно припадаш от рев? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Събрал се е материал като за цял ревлив сборен диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Васко бре! Честит ти рожден ден! ======================= В тоя ред на мисли, Цвете, мерлото ви го пия със сино удоволствие от два дни насам... Не плачи, ще ви купя друго скоро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Васко бре! Честит ти рожден ден!Точно се замислих, че никой не му е честитил и влизам да пиша по този повод. Какво да видя. Изпреварил си ме с няколко минути . Да ни е жив и здрав. Само хубави мигове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Като порасна и аз ще стана такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 В тоя ред на мисли, Цвете, мерлото ви го пия със сино удоволствие от два дни насам... Не плачи, ще ви купя друго скоро... Съжалявам, Видене. Наистина много. От разни ангажименти така и не успях да стигна до виното. Пий и за наше здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Телефонът ми нещо се е побъркал - хващам FoxCrime, гледам сериали, а тунерът му е аналогов...някой да ми обясни какво става.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Не си в ред, какво да му става. А и с тия темпорални неуредици в продължителността на твоето съществуване като цяло, нaй-вероятно телефонът е в The Twilight Zone... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 3, 2014 Share Posted February 3, 2014 Пламене, а доктор Who обажда ли ти се на тоз телефон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.