host Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Ммм, не пИче... преебали са ме с паметите. С едната бачка 2 часа + без грешка тая сутрин. Слагаш другата (която минава "невероятния" memtes86+ ) и забива до 20 мин. Ако ги пуснеш и двете в дуъл ченъл или сингъл пак ядеш дървото след 20-30мин... общо взето ... тъпня тотална. Чисто нови, кингстън ДДР3 лоупрофайл 8гб 1600мхц Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=K15LKh4L6Sk Като гледам при тях не е по различно от при нас та не знам с какво ще помогне сръбското Това сега чак се напънах да го изгледам.... По-тъп, некадърен, бездарен и малоумен продукт може да изсерат само Курволета или Камелия.... Тоя онанистичен тъпак е за разстрел... И това говно, пропагандирано добре, е създало вЧЕпетления у незнаещите гледащи... Ммм, не пИче... преебали са ме с паметите. С едната бачка 2 часа + без грешка тая сутрин. Слагаш другата (която минава "невероятния" memtes86+ ) и забива до 20 мин. Ако ги пуснеш и двете в дуъл ченъл или сингъл пак ядеш дървото след 20-30мин... общо взето ... тъпня тотална. Чисто нови, кингстън ДДР3 лоупрофайл 8гб 1600мхц Само не искам да се плашункаш и да се притесняваш. Сипи си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Че си сипя... и едно вратле не тиган с масло ще си направя ама чак довечера ... тъжно, тъжно ... снощи станах от якия мохабет в 20:00 да нося памети за тестове на клиента с тоя комп .. тъжноооо , тъжноооо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 От 19:00 до 19:30 местно време един бангал (жител на Бангладеш) само двайсет пъти си е проверил сметката! К'ви са тия хора бе?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Без никакви упреци, просто любопитство - позволено ли ти е да изнасяш подобна информация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Не е цитирал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Ебати тъпия въпрос!!! Но не се учудвам де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Моля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Без напрежение моля.Петък вечер е -време за разпускане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Аз Петък вечер винаги съм под напрежение. Егати смотаняшката история. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Да ходя ли до Пловдив, да не ходя ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Да ходя ли до Пловдив, да не ходя ли... Мани го тоя тъп провинциален град, пълен с некви тъпи майни, батенце! Байдъуей, последните години се усещам, че прага ми на търпение към наглите и прости хора значително е намалял и точно такива индивиди изкарват най-грозното и селско в мен. Одеве бях да видя баща ми в една болница, че имаше днес една лека операция, която мина добре и някаква ужасно груба сестра така ми вдигна нервите, че не се сдържах и я насметах, а съм културен и умерен човек. Как винаги ще се намери някакъв дебил да те изкара от строя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Да ходя ли до Пловдив, да не ходя ли... Eла, бе... ела... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Мани го тоя тъп провинциален град И Пазарджик не е по-остър... За 15мин работа да бия 200 и кусур километра ич ми са не ще, да го еба... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Моля? Не ти бе, Кахунь... Да ходя ли до Пловдив, да не ходя ли... Да ходиш не, ами да тичаш! И ракия да носиш, и сланина! И да седнем тримата кафа мисири да избистрим .... всичко дето има да се бистри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Ъхъ...Де да моеше.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 9 е, а още съм в офиса. И утре ще съм и ще е така до края на светаааааа. Ама, т'ва е. Живот. Трябва да се бачка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 О, молим те, остави кирката.... ===================== Красота! =========================== Наско, като не можеш, не се праи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Без никакви упреци, просто любопитство - позволено ли ти е да изнасяш подобна информация? Ти сериозно ли? Дори и името на телекома не съм споменал. А не са един или два (информацията на викито не е вярна). Да не говорим, че дори не съм споменал MSISDN-а на въпросния абонат. Иначе сериозно се изкушавах да му пратя SMS от SMSc-то на с който да му намекна, че ако още веднъж си провери сметката ще го боядисам бял и ще му счупя три ребра и четири пръста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Не ти знам NDA-то. За това питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 А този човек, който и да е той, плащайки си, да не би да е длъжен с нещо на чукундура от съпорта? Нещо не се връзват нещата - ползва ПЛАТЕНА услуга, която щом плаща ефективно, ако иска ще се празни 20 пъти за 30 минути, след като е в рамките на услугата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Видене, придържай се към темите, по които не си смешен Че току виж си си рестартирал компютъра в напън да разбереш какво е написано Иване, принципно нямам право да изнасям информация, и реално погледнато не съм го направил Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Придържам се отлично към нещата, които разбирам, за разлика от тебе. Но в случая това не е казус. Чукундур от съпорта обаче да ми дига гири - нЕма как да стане. В добър ден няма да се погрижа да го уволнят, а само ще му припомня, че е дупка в дупката. И още нещо - не аз съм причината да си нечий съпорт. think about it. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Чукундур от съпорта обаче да ми дига гири - нЕма как да стане. В добър ден няма да се погрижа да го уволнят, а само ще му припомня, че е дупка в дупката. И още нещо - не аз съм причината да си нечий съпорт. think about it. Видене, внимавай от много надуване да не се пукнеш, че ще замирише Ще трябва да проветряваме форума после Отделно, че аз с краен клиент досег нямам и няма и да имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2014 Share Posted January 31, 2014 Много ясно, че няма да имаш - ти си пионка от съпорта... Сериозно ли го казваш това като новина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.