Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

че тук се коментира коя колко е грозна а реално всеки ще я лашне , без да го мисли много много .....  :thumbs-up:

и ся преди да се направите на истински мъже отказвачи ви контрирам - Надървен х*й съвест няма !  :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Васе, съгласен съм, но теотерично някои (особено малко по-така на югоизток) го дървят на овце и кози. Някак си лично аз не попадам сред тях... В смисъл - в тая приказка ключовата дума е "НАДЪРВЕН"... 

Не може да казва Р,но ще й запушим устата :lol:

Тая верно не може да си отвори едното око.Някой може наистина да я е бил :D

Русата - 100000000%. Тя е дефектна отвсякъде

И аз не бих и се натискал.Но Билянчето ми аресва ...  

П.С.Как хубаво си е кръстосала крачетата.   :smile1:

Толкова глупости изчетох последните няколко страници та си припомних отново защо намалих писането У форОмО като цяло ;) И Ф1 няма(няма и да има повече) и там няма кво да се каже.

..Да идвам да те отървавам.... от собствената ти глупост

Не се вълнувай...Чефо дори не е и разбрал за какво му даваш клипа. Сигурен съм, че даже не е дочакал до първата минута от песента (без значение, че там е малко по неговата част), а камо ли пък да забележи заглавието на песента - решил е, че му предлагаш швестера...теглил му е една майна и дотам. :P

Не се вълнувай...Чефо дори не е и разбрал за какво му даваш клипа. Сигурен съм, че даже не е дочакал до първата минута от песента (без значение, че там е малко по неговата част), а камо ли пък да забележи заглавието на песента - решил е, че му предлагаш швестера...теглил му е една майна и дотам. :P

Мдаа..., а той си има кофти опит с швестерите вече.... :lol:

Стефчо е класи над  бледоликия, който ще ни продаде на формърите срещу  елементарен тен...

Който не може да добие, но някак си желае от все серДце :)

http://www.youtube.com/watch?v=N-aK6JnyFmk

Дали на някой вече му пука? 

http://www.slavishow.com/елена-кучкова-биляна-евгениева-и-магд/

Снощи бяха при Слави. Ако ми кажете, че тея двете и общо го дигат пред Билянчето...

:Facepalm: Простотия до шия. Тия плеймейтки в момента, в който си отворят устите и се сещаш защо стават само за онова единствено нещо, което не влиза в категорията смислена комуникация. Гледам също така, че и Дългуча е свалил още повече летвата почти на ниво ранен тийн - "искате ли да ми погалите пилето". А може би някой ден ще е по-добре просто да остави пилето, което го кълве по врата, да води предаването. :lol:

Шорттрек - перфект задник, перфект бедра, всъщност ... перфект всичко. Клякането винаги е правело чудеса с женското тяло....

Мдам, чак сега видях снимките. Което си е право, право си е. Каката от шорт трек е просто уникална!

Не говорех за клипа, а за коментарите за жените. Дано сина ми да не е такъв и да ги шие по ред на номерата, няма това-онова :D :D.

Толкова стари видеота бих гледал само ако са на Ф1 тематика :D.

Дано сина ми да не е такъв и да ги шие по ред на номерата, няма това-онова :D :D.

Не си го пожелавай, че да не стане като във вица за златната рибка. :laughing:  Първо не е много сигурно дали ще имаш точно син, освен това може стане шивач (разбирай - дизайнер) на женски дрехи и тогава да видиш за какво шиене ще става дума като знам 90% от моделиерите с каква ориентация са.... :effemine3:

A, не... само сръбско като малък... че в тая нашта чалга много вредни тенденции има. 

Едно компче тука ми разсипа нервите. Снощи до 03:00ч... плющи си нашия сини екрани ... сменяй памети, сваляй процесори, сменяй хардове ... и накрая ще излезе май дефектен слот на дъното за паметите... ебахти и жалкарската история.

А защо трябва да е по-различно след като в тоя регион всички сме в един кюп... :))

Много точен беше коментарът на оня с очилата - "...започнаха да избират млади гаджета, които не можеха да пеят, но имаха големи цици и ги понаучиха да правят разни орнаменти с гласа си, което много се хареса на простолюдието из селата...", та...с каквото си свикнал (или си възпитан слухово от малък), на такова ще продължаваш и за в бъдеще. Именно и затова няма как да превъзпитаме Чефо, понеже той е израснал с тази музика и вече е неспасяем. :evil

Плейбой и чалга от малък...да си знае, че пилето се ползва от жени и за жени :D

A, не... само сръбско като малък... че в тая нашта чалга много вредни тенденции има. 

Големи сте сладури, начи..... И двамата на село ще сте номер едно в кръчмата! Помежду две "мъдри" песни така да коментирате състоянието на овцете/козите.... И не обиждайте српското! :laughing:

Коста, виж на тва дъно южният мост дали пече (не южният вятър!)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...