Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

:D PSYCHOSIS, като влезеш в серия така и половината хора тука are like: What the :bleep: is this guy talkin' about :blink:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
:D PSYCHOSIS, като влезеш в серия така и половината хора тука are like: What the :bleep: is this guy talkin' about :blink:

Аз съм последовател на Конфуций - не всеки може да прозре задълбочените му мисловни свойства :lol:

Antares, добре казано, подкрепям и ако не смогваш ще помагам :) Най-тъпото е, че каквото и да стане обвиняват "младите шофьори", защото... така де... са млади... а не примерно тоя скапан бакшиш дето ти е отнел предимството или ти е пресякъл пътя и ти едвам си спрял.
Абе не е само до количеството - въпросът е по-скоро в качеството. Вярно, ей го ония виц, дето "абе мецо сори, ама съм обещал на децата", и това си е вярно, но шофьорите са от 18 години нагоре, което подсказва, че майките им не са в първа младост, а и както е популярно сред категорията жени над 25 "лелички" и да не се поддържат... губя си ентусиазма да изпълнявам обещанието си. Което създава доста сериозен конфликт...

Иначе днес ми хрумна нова псувня, която добавям на стената на славата, заедно с "да ти бера лайката", "цвичка ти Ленина", "сричка ти лелина", "на лайка ти грудката"...

Новопопълнението е "да ти го напалатализирам"...

Даже ще го напалатализирам на Курунир, като именник... вече си Цурунир! Даже може и Чурунир!

Също така може и Псишара, Йорци(Йорчи), ГеоргиШъ, Чопче, Зримяур и други

А на хората с 'дабалю тъ фъ' - нека някой от просветените обясни :)

Канал 1, Бразди

Водеща: С колко прасета започнахте?

Селска кака: С 35.

Водеща: Къде ги гледахте?

Селска кака: Вкъщи...

:blink:

от същото предаване, архив:

"Зърнопроизводството - стратегическа задача на VIII-та петилетка!"

Баба със забрадка: "Обичам си работАта и тъй..."

Друга баба-тютюнонизачка: "Награждавана съм със шес' ескурзии до Съвецкия съюз!"

Опааааа, аз докато се залисвам, Каналът пусна блокбъстър-предаването си "Иде нашенската музика"! Айде на ръчениците-е-е!

П.С. Всъщност - сега осъзнавам, че мечтая за акордеон WELTMEISTER!

Майка ми имаше Weltmeister, не свиреше на него, стоеше в мазето, мазето се наводни и акордеона изгни и се изхвърли :(

[Edit] Видяно в IRC: What the fuck is WTF? oh wait... nevermind :P [/Edit]

Аре едно Ч.И.Д. и от мен .

Пожелавам ти да "къртиш всички мивки" , "издуваш яко паркети" и "трошиш фаянс със мисъл" ... за други всевъзможни и народно признати прости пожелания не се сещам в момента ... ама никой не ти ги е пожелал тея неща .

И едно много здраве .

:laughing:

Бати, за 4 бири в Розеннхов - 12 лв. Поне да беше свястна обстановката, ми то...

Аз пък се потготвям психически за активна прогресорска дейност сред дебрите на Витоша.

Боре, предписвам ви с цопчето разходки из Витоша. Над Драгалевци има адски приятни местенца за разходка :)

Боянския водопад също е доста приятна дестинация :)

Определено и тук в село София времето беше невероятно. Слънчице, нито много горещо, нито студено... перфектно...

Сега съм толкова скапан, че не мога да събера сили да ида до магазина за провизии, а не ми се мисли как ще готвя в това си състояние :)

Новия албум на Ill Nino е уникален :music:

Боре...

Ние днес сефтосахме сезона с пикник на Бачково със синсити и неговата девойка. Беше много приятно и със сигурност ще се постараем всеки уикенд да си организираме такива мероприятия :) Даже може да те хванем за екскурзовод из Витоша :D

Ние днес сефтосахме сезона с пикник на Бачково със синсити и неговата девойка. Беше много приятно и със сигурност ще се постараем всеки уикенд да си организираме такива мероприятия :) Даже може да те хванем за екскурзовод из Витоша :D
С удоволствие! Като го писах това имах два маршрута в предвид, за единия от които може и да ми трябва помощта на една приятелка, която преди ме заведе до там (Боянския Водопад) и която предполагам с удоволствие би се присъединила. Иначе обиколната пътека е едно приятно леко и не много дълго маршрутче.

Проблем би ми било само да измисля с какво да се стига до стартовите им точки, че обикновено съм на самоход с Драгуна :)

Трябва да се синхронизираме само :)

Ако се опитам да направя същото с моя ковчег - просто няма да ми позволи достъп до операционната система... ще мога само да гледам :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...