Yorkie Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 PSYCHOSIS, като влезеш в серия така и половината хора тука are like: What the :bleep: is this guy talkin' about Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Още 1 взето изпитченце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 PSYCHOSIS, като влезеш в серия така и половината хора тука are like: What the :bleep: is this guy talkin' about Аз съм последовател на Конфуций - не всеки може да прозре задълбочените му мисловни свойства Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Antares, добре казано, подкрепям и ако не смогваш ще помагам Най-тъпото е, че каквото и да стане обвиняват "младите шофьори", защото... така де... са млади... а не примерно тоя скапан бакшиш дето ти е отнел предимството или ти е пресякъл пътя и ти едвам си спрял.Абе не е само до количеството - въпросът е по-скоро в качеството. Вярно, ей го ония виц, дето "абе мецо сори, ама съм обещал на децата", и това си е вярно, но шофьорите са от 18 години нагоре, което подсказва, че майките им не са в първа младост, а и както е популярно сред категорията жени над 25 "лелички" и да не се поддържат... губя си ентусиазма да изпълнявам обещанието си. Което създава доста сериозен конфликт... Иначе днес ми хрумна нова псувня, която добавям на стената на славата, заедно с "да ти бера лайката", "цвичка ти Ленина", "сричка ти лелина", "на лайка ти грудката"... Новопопълнението е "да ти го напалатализирам"... Даже ще го напалатализирам на Курунир, като именник... вече си Цурунир! Даже може и Чурунир! Също така може и Псишара, Йорци(Йорчи), ГеоргиШъ, Чопче, Зримяур и други А на хората с 'дабалю тъ фъ' - нека някой от просветените обясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Канал 1, Бразди Водеща: С колко прасета започнахте? Селска кака: С 35. Водеща: Къде ги гледахте? Селска кака: Вкъщи... от същото предаване, архив: "Зърнопроизводството - стратегическа задача на VIII-та петилетка!" Баба със забрадка: "Обичам си работАта и тъй..." Друга баба-тютюнонизачка: "Награждавана съм със шес' ескурзии до Съвецкия съюз!" Опааааа, аз докато се залисвам, Каналът пусна блокбъстър-предаването си "Иде нашенската музика"! Айде на ръчениците-е-е! П.С. Всъщност - сега осъзнавам, че мечтая за акордеон WELTMEISTER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Майка ми имаше Weltmeister, не свиреше на него, стоеше в мазето, мазето се наводни и акордеона изгни и се изхвърли [Edit] Видяно в IRC: What the fuck is WTF? oh wait... nevermind [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Аре едно Ч.И.Д. и от мен . Пожелавам ти да "къртиш всички мивки" , "издуваш яко паркети" и "трошиш фаянс със мисъл" ... за други всевъзможни и народно признати прости пожелания не се сещам в момента ... ама никой не ти ги е пожелал тея неща . И едно много здраве . Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Curunir-e, жив и здрав и дано скоро да си подариш онази шукарийка на Akai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Още 1 взето изпитченце. Брабо, сега трябва да почерпиш по бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Все още съм жив... не за дълго... Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Все още съм жив... не за дълго... Сподели и повода по които ще умреш де , ако не е таина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Бати, за 4 бири в Розеннхов - 12 лв. Поне да беше свястна обстановката, ми то... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 За първи път игнорвам човек от форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Аз пък се потготвям психически за активна прогресорска дейност сред дебрите на Витоша. Боре, предписвам ви с цопчето разходки из Витоша. Над Драгалевци има адски приятни местенца за разходка Боянския водопад също е доста приятна дестинация Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Сподели и повода по които ще умреш де , ако не е таина. Имах имен ден Иначе през главата ми минава товарен влак Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 За първи път игнорвам човек от форума Кой, кой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Ех ех ех временцето е само за разходка в планината.Да отидеш там и да се изгубиш по възможност...перфектния завършек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Определено и тук в село София времето беше невероятно. Слънчице, нито много горещо, нито студено... перфектно... Сега съм толкова скапан, че не мога да събера сили да ида до магазина за провизии, а не ми се мисли как ще готвя в това си състояние Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Новия албум на Ill Nino е уникален : Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Боре... Ние днес сефтосахме сезона с пикник на Бачково със синсити и неговата девойка. Беше много приятно и със сигурност ще се постараем всеки уикенд да си организираме такива мероприятия Даже може да те хванем за екскурзовод из Витоша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Soulfly правят много як кавър на Smoke On The Water Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Тежко ми е и направо не знам.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Ние днес сефтосахме сезона с пикник на Бачково със синсити и неговата девойка. Беше много приятно и със сигурност ще се постараем всеки уикенд да си организираме такива мероприятия Даже може да те хванем за екскурзовод из Витоша С удоволствие! Като го писах това имах два маршрута в предвид, за единия от които може и да ми трябва помощта на една приятелка, която преди ме заведе до там (Боянския Водопад) и която предполагам с удоволствие би се присъединила. Иначе обиколната пътека е едно приятно леко и не много дълго маршрутче.Проблем би ми било само да измисля с какво да се стига до стартовите им точки, че обикновено съм на самоход с Драгуна Трябва да се синхронизираме само Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 Не знаех, че лаптопът ми ще се разбунтува толкова, ако свалям с 9мб/с. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Ако се опитам да направя същото с моя ковчег - просто няма да ми позволи достъп до операционната система... ще мога само да гледам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.