Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Бах мааму - днес Митко Павлов скипна нарочно хороскопа по Ретро! Говню! Поне каза, че всички зодии ще са ОК. Ама... нали не е там работата... :pirate

че хороскопите лъжат повече от политиците бре!

Те неговите са много специални :)

Абе к'во става тука ?

Чета един го преследват "сталкери" и други си говорят за матрици .

Това май е края на човешкия вид !

п.с. Днес смених системата и карам на кафе с по-малко захар .

:laughing:

От 8 до сега - аналогова схемотехника, урпажнение. МРАЗЯ цветения код на резисторите!!! Пфф.... 25 резистора, без омметър, ги измервахме 10 минути! С омметър щях да измеря 1000! Но поне "платката" става красива! :) Особено ако си запоил 100 елемента вчера, днеска всичко ти се вижда лесно. :) Но съм доволен и ако усилвателя стане, ще има ДИСКОТЕКАААА!!! :)

От 8 до сега - аналогова схемотехника, урпажнение. МРАЗЯ цветения код на резисторите!!! Пфф.... 25 резистора, без омметър, ги измервахме 10 минути! С омметър щях да измеря 1000! Но поне "платката" става красива! :) Особено ако си запоил 100 елемента вчера, днеска всичко ти се вижда лесно. :) Но съм доволен и ако усилвателя стане, ще има ДИСКОТЕКАААА!!! :)

Иванчо стискам палци да го направиш, успееш.

А по темата КАФЕ, понеже ставам преди малко.

Psihara^^ кат си тръгнал да правиш усилватели да се наредя на опашката да спретнеш 1-н домашен и 1-н за колата няма да ти се разсърдя ако го направиш :lol:

Пак ми е запушен носа . Цяла зима нищо ми нямаше за 3 седмици тва е второто запушване а е лято вече :blink:

Минава ми през главата да хвана Psihara^^ да ми направи усилвател, да ида да си купя някви кви да е говорители, да си скова две каси и да си направя колони с усилвател, пък после да ъпгрейдвам :P

Има ебати наглите хора на тоя свят...

"Лепене на плочки

Сухо строителство (най вече гипскартон)

Окачени тавани

Зидария

Редене на паркет

Бояджийски

ЕЛ инсталации

ВИК услуги (Основно .... "

...това са изисквания за набиране на работници при надник от 20лв и да ги умеят поне половината неща.Ако един човек може дори само едно от тях както трябва тези пари са смешни, само българина не се научи, че за изв. на спец. услуги се плаща.

@Психар

Ще го навиеш на ръка. Тва ми беше проекта за завършване на девети клас. По темата мисля си че имаше доста забавна тема-шоу в торенти...

Curunir-e-e-e! Честит имен ден :D

Всичко ннннай-хубаво и по-малко нерви по работа ;)

мда, честито на него и на всичките тодоровци, тошковци, теодори, тодорки, тедита и всякакви хибриди :)

ЧИД и от мен!

Иначе, това което ми минава през главата:

Мили шофьори,

моля ви! Карайте по-внимателно! Аз съм човек, който обича да си изпълнява обещанията, а толкова майки просто не мога да $#@!#...

ЧИД Курнир и на всички именници! Живи и здрави.

Ах как бях забравил че днес е Тодоров ден. А като се има предвид че майка ми е Тодорка :lol: :lol: ИДИОТ съм. :bgrin: - ето това ми минава...

Antares, добре казано, подкрепям и ако не смогваш ще помагам :) Най-тъпото е, че каквото и да стане обвиняват "младите шофьори", защото... така де... са млади... а не примерно тоя скапан бакшиш дето ти е отнел предимството или ти е пресякъл пътя и ти едвам си спрял.

Най-леймърското нещо, което може да се пожелае в такъв случай, е "Да ти е живо и здраво името!". Дабълю Ти Еф, питам аз? Откога имената имат жизнени точки, които по някакъв начин могат да паднат под критичния минимум, което от своя страна да те направи жертва на постнихилистична термопилация на вибромасажора от ранните години на баба Станка - вдовицата от Люлин 4, блок 74, етаж 4, апартамента до асансьора - сам сириъс шитз.

Ениуей, отплеснах се :)

Честит имен ден, колега! Пожелавам ти да имаш моменти на безработие, желателно през събота и неделя, за да можеш да се насладиш на заобикалящия свят! Ашколсун тебешир филе-миньон шашлък чорбаджи белким гевгир!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...