Curunir Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Не разбира се, бащата живее на 3000 км. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Тогава се възползвай от сините буквички в подписа ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Бах мааму - днес Митко Павлов скипна нарочно хороскопа по Ретро! Говню! Поне каза, че всички зодии ще са ОК. Ама... нали не е там работата... че хороскопите лъжат повече от политиците бре! Те неговите са много специални Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 че хороскопите лъжат повече от политиците бре! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 BEST GIFT EVER! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 *shoots self in head* Формуляри, безкрайни формуляри за превод! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 А какво ще кажеш за касови бележки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Абе к'во става тука ? Чета един го преследват "сталкери" и други си говорят за матрици . Това май е края на човешкия вид ! п.с. Днес смених системата и карам на кафе с по-малко захар . Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Дълго с бита + 6 захарчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 От 8 до сега - аналогова схемотехника, урпажнение. МРАЗЯ цветения код на резисторите!!! Пфф.... 25 резистора, без омметър, ги измервахме 10 минути! С омметър щях да измеря 1000! Но поне "платката" става красива! Особено ако си запоил 100 елемента вчера, днеска всичко ти се вижда лесно. Но съм доволен и ако усилвателя стане, ще има ДИСКОТЕКАААА!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 От 8 до сега - аналогова схемотехника, урпажнение. МРАЗЯ цветения код на резисторите!!! Пфф.... 25 резистора, без омметър, ги измервахме 10 минути! С омметър щях да измеря 1000! Но поне "платката" става красива! Особено ако си запоил 100 елемента вчера, днеска всичко ти се вижда лесно. Но съм доволен и ако усилвателя стане, ще има ДИСКОТЕКАААА!!! Иванчо стискам палци да го направиш, успееш. А по темата КАФЕ, понеже ставам преди малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Psihara^^ кат си тръгнал да правиш усилватели да се наредя на опашката да спретнеш 1-н домашен и 1-н за колата няма да ти се разсърдя ако го направиш Пак ми е запушен носа . Цяла зима нищо ми нямаше за 3 седмици тва е второто запушване а е лято вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Ако тоя стане успешен, ша напраа на цялата махала. С трансформатора ша вида малко проблем.. Ама ша го мислим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Минава ми през главата да хвана Psihara^^ да ми направи усилвател, да ида да си купя някви кви да е говорители, да си скова две каси и да си направя колони с усилвател, пък после да ъпгрейдвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 Има ебати наглите хора на тоя свят... "Лепене на плочки Сухо строителство (най вече гипскартон) Окачени тавани Зидария Редене на паркет Бояджийски ЕЛ инсталации ВИК услуги (Основно .... " ...това са изисквания за набиране на работници при надник от 20лв и да ги умеят поне половината неща.Ако един човек може дори само едно от тях както трябва тези пари са смешни, само българина не се научи, че за изв. на спец. услуги се плаща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 14, 2008 Share Posted March 14, 2008 ХРАНА... ИСКАМ ХРАНА. Но ме мързи да си правя да ям, така че смятам да си лягам след малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 @Психар Ще го навиеш на ръка. Тва ми беше проекта за завършване на девети клас. По темата мисля си че имаше доста забавна тема-шоу в торенти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 http://www.epicweapons.com/products/frostmourne/ Зверски яко! Просто зверски! Искам такова! А, да, ям мусака с кит кет и 3в1 за закуска Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Curunir-e-e-e! Честит имен ден Всичко ннннай-хубаво и по-малко нерви по работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 мда, честито на него и на всичките тодоровци, тошковци, теодори, тодорки, тедита и всякакви хибриди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 ЧИД и от мен! Иначе, това което ми минава през главата: Мили шофьори, моля ви! Карайте по-внимателно! Аз съм човек, който обича да си изпълнява обещанията, а толкова майки просто не мога да $#@!#... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 ЧИД Курнир и на всички именници! Живи и здрави. Ах как бях забравил че днес е Тодоров ден. А като се има предвид че майка ми е Тодорка ИДИОТ съм. - ето това ми минава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Antares, добре казано, подкрепям и ако не смогваш ще помагам Най-тъпото е, че каквото и да стане обвиняват "младите шофьори", защото... така де... са млади... а не примерно тоя скапан бакшиш дето ти е отнел предимството или ти е пресякъл пътя и ти едвам си спрял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Благодаря за поздравите, хорааа! Първо ще пия едно кафе, после ще пиша пак! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 15, 2008 Share Posted March 15, 2008 Най-леймърското нещо, което може да се пожелае в такъв случай, е "Да ти е живо и здраво името!". Дабълю Ти Еф, питам аз? Откога имената имат жизнени точки, които по някакъв начин могат да паднат под критичния минимум, което от своя страна да те направи жертва на постнихилистична термопилация на вибромасажора от ранните години на баба Станка - вдовицата от Люлин 4, блок 74, етаж 4, апартамента до асансьора - сам сириъс шитз. Ениуей, отплеснах се Честит имен ден, колега! Пожелавам ти да имаш моменти на безработие, желателно през събота и неделя, за да можеш да се насладиш на заобикалящия свят! Ашколсун тебешир филе-миньон шашлък чорбаджи белким гевгир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.