w00x Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Сигурно си е навехнал ръката. Много подпухнала.mIRCata - иди я прегледай да не си засегнал сухожилие нещо.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Е, аз не съм от най-слабите, но вярно изглежда подута снимано по този начин. Ще уволнявам фотографката. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Те тва е фашизъм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 14, 2014 Share Posted January 14, 2014 Аз щ'ти дам един фашизъм на тебе... ============================== Днеска Стефчо ни е рожденик! Да ни е жив и здрав и да намачка всичкия силикон из Чикаго! Наздраве, батьовата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Благодаря ви, момчета Дано всички сме здрави и щастливи. Друго и не искам. Особено благодаря на Милото за милата картичка Много обичам рождени дни, в които от динамика и хубави емоции нямаш и 5 сек. за компютър Беше страхотно ЧРД и на Стефчо. Да ни е жив и здрав, да купи поне половината печеливш бизнес на Чикаго И две Яници за жени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 И Галя да ни е жива и здрава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Удрии (тва означава - "Честит Рожден Ден на Аташето по Въпросите на Българо-сръбско-гръцката дръжба в САЩ) Чефо да се не опазиш от коври... ферарито все да пали ... и лека работа с тежки парици ти пожелавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 И Галя да ни е жива и здрава! Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Чефич, да ти е студена бирата и пълна касичката...Много ти здраве..и наздраве.ЧРД. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Еба, бръмна ми главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Честит рожден ден на Галя на патерица. Да е жива и здрава и много обичана.И честит рожден ден на Стефан. Стефане, много светли дни да те чакат за напред там, където си отишъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Най-добрият не бих го нарекъл..... Ползвах го на Nexus-а си. Не беше зле, но имаше доста бъгове и една редица недомислици. Тогава нямаха собствено устройство още. Но като цяло ми харесваше де, затова го и ползвах. После го пробвах на One X, но беше страшно неоптимизиран и го разкарах веднагически. От къде успя да го поръчаш? Ами не знам кога е бил твоя опит, но в момента са на 5.0 за Ориза, за Mi2 има дори 6.0, доколкото четох. Днес, с малко съдействие вече успях да го руутна, да си кача всичко. За момента абсолютно всичко работи, като WiFi и GPS са доста по-добре, отколкото на One X. Интерфейсът е силно заимстван от iOS, но има и най-доброто от Android. Наистина съм впечатлен! Телефонът работи безупречно. На практика, за мен е по-добър избор от S3 или One X поне! Нещо, което не знаех е, че даже можеш да си го купиш от България, с гаранция от MIUI.BG, с чийто локализиран ROM съм в момента. Не че ми трябва български, но са оправили някои неща, които иначе са си бая занимавка. И тъй като все пропускам рождените дни, честито на Галя на патерици и на онзи чалгар в Щатите своевременно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Има ли нормален вариант на този телефон ? Да си подаря един като ми дойдат данъците Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Дефинирай "нормален"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Нали каза,че твоят е двусимов.Нормален е с 1 сим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Нали каза,че твоят е двусимов.Нормален е с 1 сим А как се наричат телефоните като моя - с 4 сим карти? П.П. Галче и Стефчо - желая ви всичко най-хубаво! (тия дни не влизам много често във форума). Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Нали каза,че твоят е двусимов.Нормален е с 1 сим Може и да има, ама този модел специално е с две карти. Не виждам какво ти пречи, ползвай си само едната, ако искаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Може и да има, ама този модел специално е с две карти. Не виждам какво ти пречи, ползвай си само едната, ако искаш! Има Mi-2s е с нормален сим или Mi-3,който пък е с мини сим Ще видя след 1-2 месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Ами не знам кога е бил твоя опит, но в момента са на 5.0 за Ориза, за Mi2 има дори 6.0, доколкото четох. Днес, с малко съдействие вече успях да го руутна, да си кача всичко. За момента абсолютно всичко работи, като WiFi и GPS са доста по-добре, отколкото на One X. Интерфейсът е силно заимстван от iOS, но има и най-доброто от Android. Наистина съм впечатлен! Телефонът работи безупречно. На практика, за мен е по-добър избор от S3 или One X поне! Нещо, което не знаех е, че даже можеш да си го купиш от България, с гаранция от MIUI.BG, с чийто локализиран ROM съм в момента. Не че ми трябва български, но са оправили някои неща, които иначе са си бая занимавка. И тъй като все пропускам рождените дни, честито на Галя на патерици и на онзи чалгар в Щатите своевременно! Ползвах 4, която беше последната преди 5 месеца. Ако сега са на 6-та, явно са започнали да ги карат като при Firefox. Предполагам, че няма да има особена разлика в интерфейса и работата. На мен лично ми допада, но както казах, има и дразнещи неща. И все пак. На мен ми харесваше и си го ползвах преди 3 години на версия 2. 4 още беше разработка, но както казах, промените са само графични. Бих си купил един Mi3, въпреки, че съм решил да взема Nexus 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Благодаря виииииииии. Засега денят ми е ужасен, но вие спомогнахте за подобряване на настроенитето ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Има Mi-2s е с нормален сим или Mi-3,който пък е с мини сим Ще видя след 1-2 месеца. Няма какво да го мислиш, направо се хвърляй, макар че тези телефони са в друга ценова категория. Ползвах 4, която беше последната преди 5 месеца. Ако сега са на 6-та, явно са започнали да ги карат като при Firefox. Предполагам, че няма да има особена разлика в интерфейса и работата. На мен лично ми допада, но както казах, има и дразнещи неща. И все пак. На мен ми харесваше и си го ползвах преди 3 години на версия 2. 4 още беше разработка, но както казах, промените са само графични. Бих си купил един Mi3, въпреки, че съм решил да взема Nexus 5. Mi3 е брутален. Не знам защо да си взема Nexus, освен заради ъпдейтите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Mi3 ли е най-хубавото китайче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Да ама е 460$ Ама е със снапдрагънски процесор на 2.3 Повече от на лаптопа ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Mi3 ли е най-хубавото китайче? Да кажем, че на AnTuTu Mi3 вади 35000, а Nexus 5 26500. kotor, Mi3 е с Tegra 4. Snapdragon 800 е на Nexus 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 15, 2014 Share Posted January 15, 2014 Снапдрагон-а има по-добър мениджмънт на батерията. Екрана е по-хубав от на mi3, а така като гледам е и $150 по-евтин, та е малко no-brainer. Ако Mi3 беше по-евтин - ок, но на тая цена.. Mi3 има вариант и с Тегра 4 и със Снапдрагон 800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.