Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ами за жена са...Аз си имам...Мисълта ми беше дали са читави...Нямам допир с марката, а ти беше споменал преди, че си си купил такива и си доволен от тях.

Галче - усмихната и весела. По тези неща се подразбират и други - здраве, щастие и пари :).

Дано тази година ти донесе по-малко работа, повече свободно време и повече пари :).

Дойде ми двусимовия китаец и официално заявявам, че отсега нататък Apple, Samsung, HTC и тем подобни могат да ме хванат за шлифера!

Браво, браво. Много добре изглежда. И аз за момента съм много доволен от моето китайче, което е :2-20 лв. на твоите пари, но и като параметри е по-слабо :). На два месеца стана и не е мръднал.

Ако не е тайна с каква окомплектовка дойде?

ПС По официални данни Китай вече е първа икономическа сила.

Ами на моя приятел дойде безплатно с кожен калъф Lenovo.

Моя само със силиконов и протектор, който не можах да сложа като хората и го махнах. Все пак е с Gorilla Glass 2, съмнявам се да му направя нещо, а и да му направя, нали затова исках телефон под 300 лв - да не му треперя толкова. Не мога обаче да не отбележа, че това, което получих далеч надминава очакванията ми. Живот и здраве, скоро ще се хвърля на един Octa-Core.

Абе чупи се горила гласа ;) Виден може да ти каже :lol: Пък и на note 2 съм виждал счупен.

Я тъкмо сме на вълна телефони да попитам от къде мога да взема някакъв силиконов калъф за Galaxy Nexus ? 

Ами за жена са...

Да пробва задължително. Но по спомени като налични размери в мрежата май започваха от 40...Та  най-добре на място да се провери....

Саше, плийз. Няма как с повдигане да стане тая работа. :laughing:  

Па дори и от повече от 6 човека, щото аз не мисля че само 6 могат я вдигна. Говорим за нормални хора де...  

Саше, плийз. Няма как с повдигане да стане тая работа. :laughing:  

Па дори и от повече от 6 човека, щото аз не мисля че само 6 могат я вдигна. Говорим за нормални хора де...  

Хъ... Че ни е в 9-ти клас, 8-9 магарета успяхме да поставим трабанчето на един даскал в четири касетки от ония металните. Всяка гума беше стъпила в една и после пичът изглеждаше много тъпо, когато скиба за кво стаа въпрос :popcorn:

Чек'са - дай да не припомняме вица за Трабанта... Трабант 8 души не само могат да го вдигнат - те могат да го разнасят! :laughing:  

http://www.gsmarena.com/xiaomi_hongmi-5609.php - 270 лв. Просто no comment! 

Още не съм го разбъзикал достатъчно, но започвам да разбирам защо много хора твърдят, че MIUI е най-добрия интерфейс!

А на един приятел поръчах http://www.gsmarena.com/lenovo_p780-5544.php за 360 лв.

3 дена ползване -20% от батерията...

Най-добрият не бих го нарекъл..... Ползвах го на Nexus-а си. Не беше зле, но имаше доста бъгове и една редица недомислици. Тогава нямаха собствено устройство още. Но като цяло ми харесваше де, затова го и ползвах.

После го пробвах на One X, но беше страшно неоптимизиран и го разкарах веднагически.

От къде успя да го поръчаш?

Браво, браво. Много добре изглежда. И аз за момента съм много доволен от моето китайче, което е :2-20 лв. на твоите пари, но и като параметри е по-слабо :). На два месеца стана и не е мръднал.

Ако не е тайна с каква окомплектовка дойде?

ПС По официални данни Китай вече е първа икономическа сила.

Тоя Китайски телефон не е като оня Китайски телефон. Тоя го правят с хубави части за разлика от другите.

Видене, 8 човека сме вдигали "Волга".

Ъхъ и един мармот Овива (Пешо, сопри зайците да не реват) мечката в бонбонени хартишки, нали? :))

Ами няма какво да държа, математика 3 клас. Волгата е поне 1,5 тона, което ще рече, че бая сериозни щангисти ще да сте били да вдигнете по около 180 кила на калпак. Ако Наим Сюлейманов, Гълъбин Боевски и някои други от школата са били наоколо - може. Ако сте били обаче пияни - дигнали сте си кайсиите, не Волгата. Моята Шкода е по-лека - къмто 1200, но и нея за да я вдигнат осем, трябва да вдигнат по 150 килограма. Сипи си вино и стига глупости, че с Миро ще видиш как двамата вдигаме Кайен, не просто Порше. 

Ше го карам с пикня. И без това моята вече е с достатъчно високо октаново число, еле па ся, как почнах пак леярските глупости, е направо керосин...

че с Миро ще видиш как двамата вдигаме Кайен, не просто Порше. 

Аз имам снимков материал за доказателство на моите приказки. За вас не знам :)

6955116n.jpg

Че и с една ръка. Няма да ви лъжа я!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...