vivan Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Няма се пуашиш, нас егенията бездруго ни тресе, не сме вече първа младост, ще дочакаш! Оу, внимавай какво си пожелаваш Добро утро на в сички! Пожелавам ви спорен и успешен ден! много усмивки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Аз говоря просто за... обозримото бъдеще Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Babeeeee, I`m on fireeeee. Днес нервите ми са опънати до краен предел. Дано някой не направи грешката да ме ядоса. Ако всичко мине добре, утре една ветеринарна клиника ще преживее най-огромния скандал в историята. Ужасна седмицаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Двете неща които много мразя в момента стават навън , вятър и дъжд. Ама как едновременно става и точно когато трябва да излезна и то до място където пеша трябва да отида Днес ще бъде много нервееееен дееен ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Niama da pia poveche.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Niama da pia poveche.... A така ти си последния ник от който съм очаквал да прочета това да не би руската водка да не ти понася ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Хубав ден btw PSYCHOSIS , ЧРД Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Току що ставам. И мисълта ми е чаена чаша кафе + кола. Просто перфектната комбинация за събуждане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Dun dun dunnnn! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLIXA_BARGELD Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Дори не знам какво е СТАЛКЕР. Но добре, повече няма да те пристенявам.Просто ми беше любопитно, но явно те дразня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 PSYCHOSIS, ЧРД и от мен! много здраве, щастие и късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Във форума има някакъв шибан STALKER, който на всичкото отгоре твърди, че е ЖЕНА, която ми четяла постовете от МЕСЕЦИ (???) и която разпитва мен и Vivan женени ли сме или не и продължава да ме разпитва като гестаповец на PM. Айде да не пускаме администраторите и да търсим IP-та... За BLIXA_BARGELD говорим. User has 13 posts. Joined: 29-June 06 *stalk-stalk-stalk* :ph34r: Stalking Rulzz! Официално си го мисля да се преквалифицирам. Вярно археологията е интересна, но това е къде-къде... Само не съм сигурен, че университетът предлага такава специалност. Пък и на какво повече биха могли да ме научат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Пък и на какво повече биха могли да ме научат... How to Avoid Restraining Orders, Volumes 1 through 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Във форума има някакъв шибан STALKER, който на всичкото отгоре твърди, че е ЖЕНА, която ми четяла постовете от МЕСЕЦИ (???) и която разпитва мен и Vivan женени ли сме или не и продължава да ме разпитва като гестаповец на PM. Айде да не пускаме администраторите и да търсим IP-та... За BLIXA_BARGELD говорим. User has 13 posts. Joined: 29-June 06 *stalk-stalk-stalk* :ph34r: 89-215-36-254.2072971863.ddns-lan.pl.ekk.bg Find Posts with this IP: Your search returned the following number of matching posts: 54 Направени от LPFC и BLIXA_BARGELD Просто ми стана интересно от твоя пост, та проверих и това се пръкна. Остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Ако в близките няколко часа чуя още някой да ми пее "Кен лий", тоя някой ша стане на рагу и зъби Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Аз съм женка и си падам по Курунир Curunire, пиши ми на ПМ, брато да видим кво става Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Това "Кен лиии " е тотален хит в youtube за последнияня час от 975000 гледания бяха станали 1015000 . Просто тая е убийствена по-голям хит ще стане от 6-те кокошки тъй като само ния разбираме смисъла му Минава ми и заминава мисълта , че искам да е топло и да отида да побягам пак . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Няма се пуашиш, нас егенията бездруго ни тресе, не сме вече първа младост, ще дочакаш! Е па чакам. Нали ще има ядене и пиене после :) Оу, внимавай какво си пожелаваш Добро утро на в сички! Пожелавам ви спорен и успешен ден! много усмивки! Keep working........ . Нещо като подписа ми Аз говоря просто за... обозримото бъдеще Знае ли се не се ли знае Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Пфф.. не знам, ама с тоя си аватар галчето ми прилича на космонафт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Почнах да виждам грешки в матрицата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Почнах да виждам грешки в матрицата! Пробвай да ги поправиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
buyu Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Мисля си, че Curunir е просто един форумен параноик. Явно TEH FORUM из сириъс бизнис ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Пожелавам ти и теб да те преследват разведени жени с деца, да ти пишат анонимни имейли, да ти звънят телефони и да ти обясняват как ти трябва да си баща на детето им в СИРИЪС РИЪЛ ЛАИФ. После ела да те питам пак добре ли е и лесно ли шваща параноята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 А ти ли си бащата ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.