Mockingbird Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Шшшшшт тихо... Първа титла.Урааааа.Браво на Цвети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Браво на Цвети... сефте си пускам ТВ-то в офиса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Те така се прави флашмоб.... http://www.youtube.com/watch?v=n9EcmI9cCes ...или пък така.... http://www.youtube.com/watch?v=GoGaGi_0j3Q Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 А второто хич не е реклама, ама хич... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 "Социалистите не просто искат социална държава, те задължително трябва да имат еднa. Те трябва да имат класа от бедни унижени и зависими, от която да получат ежедневната си доза опиат: халюциногенен предизвикващ еуфория, която идва от заблудата, че превъзхождат и са по-алтруистични от всички останали. Те трябва да имат "бедните, сгушено маси" по същия начин, както вампирите трябва да имат кръвта на жертвите си. "- Едуард Бритън Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 А второто хич не е реклама, ама хич... Че кво ти пука, ве!? Виж кво море от страхотна плът само.... П.п. Къде ги форОмните бодибилдинг спецове, та да се изходят по въпроса. Такова нещо в залата али на альошката се прави и дека са му на тоя пич баниците и теракотите? http://www.youtube.com/watch?v=9yQz7LtzmAc Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 http://www.kickstarter.com/projects/323366220/bos-footwear браво на тия пичове Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q3fqcP3RoNE Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Изглежда обещаващо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
L1v3ruS Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Дам, 89 долара щяла да струва.От другия месец на пазара уж. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 П.п. Къде ги форОмните бодибилдинг спецове, та да се изходят по въпроса. Такова нещо в залата али на альошката се прави и дека са му на тоя пич баниците и теракотите? Аз съвсем не напразно пуснах Владимир рано инту дъ сабаля... Ти май си лежерен и днес ми се струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Начи! Имам 5 кила розе и десет кила бут. Ни ма занимаайти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Аз имам 8 кила розе, 5 мерло, 5 каберне, 5 мавруд ит.н..... И къмто 2 кг пастърми.... Ко да та занимаам - ралтата е дъ съ събирем! ЧЕСТИТО НА ЦВЕТИ! УРА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Аз имам желание за пьенье и йедьенье, ама никой не сбажда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Аз съвсем не напразно пуснах Владимир рано инту дъ сабаля... Ти май си лежерен и днес ми се струва Естествено! Тъй и тъй съм отпочнал...., що трябва да спирам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Тъй де, тъй. Наздраве с едно розенце Кардинал отсам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Кво се излагате с тия розета бе, аматьори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Кво се излагате с тия розета бе, аматьори. Ай да не се обижда ме, а!?! Аз таквоз в уста не слагам! ...тва е питие за напъпили дами...., така, де... цицести.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Като гледам и Наско е на розе, та като нищо мое'те отпъпим, р'ийш ли.... Момчиле, розенцето позволява продължително петъчно мезене и пиенье. И щади организЪма. А не да се отшпориш с някой мавруд и на другия ден да пускаш брикети в чинията. Всичко си има тактика и техника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Баси логиката, ми пий чиста вода тогава, така направо можеш да удариш рекорд в продължителността. Розето впрочем не знам защо изобщо го слагат в групата на вината, ама вкусове всякакви. Аз разредено вино не пия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Розето не е разредено вино - това едно. И второ - както каза, вкусове всякакви. Има невероятни розета, но не всеки може да ги оцени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Като гледам и Наско е на розе, та като нищо мое'те отпъпим, р'ийш ли.... Ми.... Той и той е понапъпил бая... Само че твоите цици са по-хубави Насю бая има още да налива, та да та стигне, ъхъ. Розето не е разредено вино - това едно. И второ - както каза, вкусове всякакви. Има невероятни розета, но не всеки може да ги оцени. И един мармот овива мечката в предни калници от Варшава, кайш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Само че твоите цици са по-хубави Да вемеш тогава да му сложиш една снимка в тази тема - Най-секси гърди(женски!) и да сравняваме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 10, 2014 Share Posted January 10, 2014 Навън е баси свежарския въздух! Дишай, народе, сега е момента! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.