lil_stenly Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Аз мисля в тая тема да не се начисляват постове ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Главата ме боли адски. Пих един СЕДАЛГИН-НЕО никаква промяна. И ми се иска да се блъскам в стената за да неосещам главобола. Полудявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Ботев Пловдив е магия,религия...много повече от отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Ботев Пловдив е магия,религия...много повече от отбор Блажени са вярващите Link to comment Share on other sites More sharing options...
bonbonco Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Минава ми през главата че Ботев Пловдив ще е на финал, и на който и стадион да се играе той, ще бъде целият в жълто-черно.БОТЕВ ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Нещо гърлото ме дразни и така от два дни... а дори ядох сладолед превантивно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 От три дена карам с по 4-5 часа сън на ден и така както гледам се заформя да станат 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Айде от 1-ви към Несебър! Ще се бачка, ще се пие, ще се харчи, а най-важното - айде на пияните рускини! P.S.: Hi на всички, които ме помнят! Бая време не бях влизал тука, а единствената промяна е в темата "Фонд на закъсалите алкохолици" - 8 страници - продължавайте в същия дух Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Айде от 1-ви към Несебър! Ще се бачка, ще се пие, ще се харчи, а най-важното - айде на пияните рускини! P.S.: Hi на всички, които ме помнят! Бая време не бях влизал тука, а единствената промяна е в темата "Фонд на закъсалите алкохолици" - 8 страници - продължавайте в същия дух Че то понякога без алкохол, нещата ти се струват черно бели. Та мисълта ми е трябва поне по едно на ден за цвят или отскок. Не че съм алкохолик но преди вечеря поне си трябва 50гр. за по добър апетит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Ботев Пловдив е магия,религия...много повече от отбор Така е ;]. Смехът обаче беше с Калиакра xD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Утре трябва да стана в 7, за да си направя косата с пресата за около 3 часа... Трай, кукло, за хубост Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Така е ;]. Смехът обаче беше с Калиакра xD. хах, много си прав, колко сериозно ги удариха... иначе аз си се чудя...как може да съм бил толкова пресякън, отидох и се подстригах, обръснах се и ся в лицето мезъм на бебешко дупи УЖАСС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Пффф... баси резила. Добре поне, че Левски отпаднаха. Евала на момчетата от Ботев - биха два софийски "гранда" последователно. Вместо нашите мармоти да увиват шоколад и да им подливат маргарин Днес собственоръчно съм сглобил 30 компютъра за Технополис... Ужас. Главата ми е изпраскала. Трябва да си човръкна колелото и да си доготвя боба. Мисля да сготвя боб-убиец Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Бия си камшика и отивам да творя на джагите Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Утре трябва да стана в 7, за да си направя косата с пресата за около 3 часа... Трай, кукло, за хубост Мацка, какво я правиш тази коса. Ти да не си ситно къдрава. Моята коса е къдрава и я изправям за по-малко от час! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Утре трябва да стана в 7, за да си направя косата с пресата за около 3 часа... Трай, кукло, за хубост Ходи на физьор, по малко време ще ти отнеме. Щот това 3 часа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivan Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Спи ми сеееееееее. оффффф! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Спи ми сеееееееее. оффффф! И на мен. Тва да не е знак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Жената казва, че не е, а аз те гледам лошо! :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Мацка, какво я правиш тази коса. Ти да не си ситно къдрава. Моята коса е къдрава и я изправям за по-малко от час! Ходи на физьор, по малко време ще ти отнеме. Щот това 3 часа... Вафлирам я 3 часа, а я изправям за 15 минути, когато се наложи. За фризьора нямам парички точно сега Иначе (сори за кофти качеството) : клик Горе-долу това ми е естественото състояние, чуплива, но не я обичам такава, затова или къдрава (респективно направена с преса) или само изправена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Жената казва, че не е, а аз те гледам лошо! :ph34r: Опаааа. Какво било. Ще ме прощаваш, ама не знаех. Много форумна любов бре :). Кога да чакаме и първото форумно бебе? И още нещо айде, че ми се ходи на чужда сватба :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 12, 2008 Share Posted March 12, 2008 Спи ми сеееееееее. оффффф! И на мен. Тва да не е знак Току що станахме 3-ма. Макар аз да се включвам по късно. А за знак незнам, дори не се сещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 То било хубаво да сваляш с 3мб/с... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Кога да чакаме и първото форумно бебе? Няма се пуашиш, нас егенията бездруго ни тресе, не сме вече първа младост, ще дочакаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted March 13, 2008 Share Posted March 13, 2008 Нещо хич не съм доволен тези дни, всичко наопаки върви Това да не можеш да си свършиш работата като хората е много криво Минава ми през главата ,че освен кафето ,друго хубаво засега не виждам, УжасТ. Тука гледам някви тройки се заформят Someone copy me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.