Psihara^^ Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Може би си прав. Но за едно грешиш. Резултатите ми са повече от завидни. И отношението ти само го доказва. А може и да не са. Точно fit2fat2fit ме вдъхнови. Аз не мога да имам подобна трансформация, защото винаги съм бил плужек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Да ще приключвам и аз, само да вметна, че за една година фитнес, разликата при теб щеше да е далеч по-очебийна! Под теб имам предвид Ваньо! Все пак, кой с каквото иска да се занимава, важното е спорт да има! Ама ако може и после, като се лее плоча да може да има и мъкнене, демек малко и на сила да се расте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Всичко е възможно. Разни хора, разни идеали. Аз махнах 25 сантиметра от талията за по-малко от година. Ако това не е нищо особено, тогава наистина не съм направил нещо впечатляващо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Изхабихте енергия като за тренировка и половин в този спор. Петък вечер е! Идеално време за трупане на калории. Аз лично така си подреждам спортните занимания, че петъкът винаги да е свободен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Тази вечер, както и всяка друга е за тренировка. Всяко занимание идва след тренировката. Обявата за работа ни е активна от около час. Вече има 10 кандидатствали, 5 от които са адвокати и двама са психолози. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Всичко е възможно. Разни хора, разни идеали. Аз махнах 25 сантиметра от талията за по-малко от година. Ако това не е нищо особено, тогава наистина не съм направил нещо впечатляващо. Говорех за рамена, бицепси, трицепси и прочие... Което си направил е впечатляващо, неколкократно го казах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Трицепс да искаш. Както и да е. Ей сегинка се обади някакъв пич, който каза, че щял да ни удостои с половин дневно присъствие, искал 600 лева за половин работен ден, и това било щедра оферта, защото щял да ни научи на много неща и да ни спестява време и било привилегия, че ни се обажда за работа. ХМмммммммммммммммммм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Аз като казвам, че с Ангел, пък и другите, които провеждате интервюта за работа трябва да си водите записки и на някакви интервали от време да ги пускате да се смеем с по-фрапиращите, никой не ме слуша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Изхабихте енергия като за тренировка и половин в този спор. Няма страшно, за такива обиграни тролове като тях, това е просто лека загрявка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Ей ся се разходих в мъглата.... Всяка втора кола беше "кривогледа"..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Нямаш идея в Плд колко е зле. Почти няма нормална. Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Ей ся се разходих в мъглата.... Всяка втора кола беше "кривогледа"..... Мхъм пък на мен ми мигат като си карам на къси на най-високата позиция на фаровете Та за това карам на най-ниската,но все пак трябва да си направя реглаж на фаровете,че левият ми бие в дясно много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 За разваляне на вечерта Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Говорех за рамена, бицепси, трицепси и прочие... Което си направил е впечатляващо, неколкократно го казах! и крака. така и не разбрах защо все се пренебрегват....... абе гледам по Медрано и другите лостаджии от време на време некви корабни вериги им висят на вратовете или кръстовете, ама то сигурно е само за да изглежда яко на снимките, едва ли е за правят силови упражнения. абсурдно е някой да си помисли, че тренират с нещо различно от собственото си тегло психар, ю'в бийн троллд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Ето и малко от нашите любимци - UK Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 За разваляне на вечертаИмаше и няколко приятни за окото измежду изродите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Като споменахте коли - моята Ланя гледа почти нагоре :/ Баси тъпото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Като споменахте коли - моята Ланя гледа почти нагоре :/ Баси тъпото... Някой е споменавал коли? КОГА? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Хмммм, само на моята кола ли са й наред фаровете? Между другото за времето, което прекарахте днес само в тази тема, спокойно можехте сами да си регулирате фаровете, не е чак толкова сложно. Някой е споменавал коли? КОГА? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Аааааа фаровете... Мда, добре съм ама ще се оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Аз като казвам, че с Ангел, пък и другите, които провеждате интервюта за работа трябва да си водите записки и на някакви интервали от време да ги пускате да се смеем с по-фрапиращите, никой не ме слуша.Аз звъня на всички наред. И им говоря на Английски. Вчера се обадих на 15 човека, 7 от тях помислиха, че си правя шега, а един преди 2 месеца ми затвори, като след 2 минути ми се обади пак, за да "върне телефонната шега", като си поръча пица на развален Английски. Дори не беше наясно каква шега по-точно ще разиграе. Да не говорим, че редовно ги каня на тестове, а те не идват. Когато им звънна 10минути след часа на интервюто, на което не са се появили, дори не ми вдигат. Сега се сетих един от скорошните ми разговори. - Hello, I am calling for Nikolay. - А? - (по-високо) Hello, I am calling for Nikolay. - (кратко подсмихване) А? - Hello, can you hear me? - Енчо, ти ли си бе? - No, my name is Angel and I am calling in regards to your job application. (затваряне на телефона) --------- - Hello, I am calling for Petar. - A? - Hello, I am calling for Petar? - Аа.. Кво стаа? - I am calling regarding... (затваряне на телефона докато си се обяснявам) ------------ Една си помисли, че нейните приятели си правели няква шега с нея, защото имала рожден ден.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Ама иначе всички говорят отличен английски, нали... Ред. Пламене, не си прав - аз винаги използвам възможността от такава мъгла за реглаж. Пък гледам на всеки 3-4 вечери да проверявам фаровете. Кола карам, не боклукчийска кофа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Бамааму... Тая сутрин, докато си правех кафето и лежерно си барбуках из тубата.... ИЗТРЪПНАХ!ШОК и УЖАС! Натъкнах се на едно инфо, че профилът на Стефифешън там е ИЗТРИТ, поради нарушаването на нечии, мними аФтУрски права! Как може така бе, мамицата Ви аФтУрска!? Тя е творец, който пренася в друго измерение оригиналите чрез кавърите си и достига такива висини, за които аФтУрите могат само да мечтаят... След кратък рисърч, обаче се оказа, че инфото е ДОЛНА инсинуация и няма нищо общо с действителността! За успокоение на разбушувалия се в мен адреналин (заради долната лъжа) си пуснах ей тва =>http://www.youtube.com/watch?v=YfYtx1KYNkMПосле изслушах и невероятното и изпълнение на Химна на Република България, почувствах как целият, гаден свят потъна в мъглата и отиде на майната си и ся вече мога спокойно и с мерак да разтоваря татрата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Пък гледам на всеки 3-4 вечери да проверявам фаровете. Кола карам, не боклукчийска кофа. Абе...щом ти се налага да ги проверяваш на всеки 3-4 вечери, не съм много убеден в онова следващото.... (майтапче) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 4, 2014 Share Posted January 4, 2014 Ама иначе всички говорят отличен английски, нали... Да. Всички са fluent отвсякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.