Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Големи са ми тия, аз търся двойно по-малки в сечение...

Баа го да го еба.... Ти шмиргел нямаш ли, бе!?

Всичко е въпрос на шлайфане и фасетиране.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да бе, да. Яла ти стържи кобалтови сплави на шмиргел...Толкова са и кобалтови, начи.

Ред. Вчера разбрах, че имам далечни роднински връзки с Весела... Потресен съм.

Яла да вийш, ве. Доволен ще останеш :))

Ми то вие не каните. Само двамката. :) Някаква затворена :effemine3: дружинка. :laughing: :laughing:

Сегааа. От компа не мога да видя wifi мрежата в нас. От телефона я виждам. Преинсталирах драйверите... Не става. Обикновено в тия ситации преинсталвам целия Уиндоус ама сега нямам време за глупости. Има ли пиниз да се оправят нещата. Всичко стана от самосебе си. Отидох на работа - имах нет, върнах се - нямам.

открих  разликите!

фотографа е загубил способностите си за фокусиране, треперят му ръцете, или пък се прави на интелигентен и експериментира с филтри, за да им придаде малко ретро/хипстърски вид на снимките.

@Асасин, Photoshop.

В момента разликата м/у двете снимки се състои в 17 физически килограма. И около 22% разлика в телесните мазнини. Така че - на 1-вата снимка бицепс реално няма. :) Аз се чудех дали да не се изпомпя преди да се снимам, ама нямаше да е реална снимката. :)

EDIT: @мобо, да, фотографът е вече дърт. Филтри няма. Галаксито не стабилизира достатъчно.

гуд джоб , похвално е без значение кой какво мисли  :thumbs-up:

от къде в Пловдив мога да намеря дървени плоскости от истинско дърво а не ОСБ , МДФ и т.н. , има ли магазин в който да отида да разгледам трябват ми 5-6 парчета 10/10 см с дебелина 2-3 см 

в баумакс имаше нелакирани летви преди време. не знам от кво дърво, но са точно 2-2,5см дебели, с различни ширини и дължини.

иначе гуд му е джоба на психара, ма не трябва да го глезим, че да не се отпуска. аз така преди години кат са разглезих и сега мога да поддържам само сферична форма.

В Баумакс дървенията е на безумни цени! Васе, има един склад до Първенец, може да погледнеш и до Маркита мисля продават дървения, май има и на гара Филипово.... Доста складове има, поне там няма да ти свалят главата от кръста... От друга страна ако ти трябва нещо супер дребно, би могъл да се прежалиш с един парапетен модул от Баумакса...

и като се вземе предвид че до 7-ми ще работят почти само светофарите и електромерите, а трезветата ще са клонящи към 0, най-добре да се откаже

не ми е спешно но ми трябва избор от дърво , цената също не ме притеснява ,все пак ми трябва малко 

въпросът е да има изобр от различни видове дърво - тъмно , светло и т.н. а не обикновен чам и т.н.

Не бъди проЗД, моля те. Изхвърли ги през прозореца. Освен това знаеш, че Пешо е аптекаря тука...

Ангеле, много благодаря за пожеланията - да ти се връщат поне двукратно. Извинявай, чак сега видях съобщението... 

Взел съм си тука едни хапове, дет ги дават на коне.... :lol:

Внимавай да не започнеш да цвилиш нощем, а като тръгваш за работа - да не прескачаш прекалено високи препятствия по пътя. ponyrun4.gif :laughing1:

Á да ви е честита новата година на всички! Happy-New-Year-Songs-50x50.jpg

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...