gado Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Големи са ми тия, аз търся двойно по-малки в сечение... Баа го да го еба.... Ти шмиргел нямаш ли, бе!? Всичко е въпрос на шлайфане и фасетиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Да бе, да. Яла ти стържи кобалтови сплави на шмиргел...Толкова са и кобалтови, начи. Ред. Вчера разбрах, че имам далечни роднински връзки с Весела... Потресен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Яла да вийш, ве. Доволен ще останеш Ми то вие не каните. Само двамката. Някаква затворена дружинка. :laughing: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Сегааа. От компа не мога да видя wifi мрежата в нас. От телефона я виждам. Преинсталирах драйверите... Не става. Обикновено в тия ситации преинсталвам целия Уиндоус ама сега нямам време за глупости. Има ли пиниз да се оправят нещата. Всичко стана от самосебе си. Отидох на работа - имах нет, върнах се - нямам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Моята изминала година в 2 снимки. Опитах се да докарам брадата и прическата максимално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 тримнал си се леко или си се депилирал? не разбирам..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Не схванах? Как така "депилирал"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 По-малко козина имаш... А бицепсите ми се струват същите. Как така?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 открих разликите! фотографа е загубил способностите си за фокусиране, треперят му ръцете, или пък се прави на интелигентен и експериментира с филтри, за да им придаде малко ретро/хипстърски вид на снимките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 @Асасин, Photoshop. В момента разликата м/у двете снимки се състои в 17 физически килограма. И около 22% разлика в телесните мазнини. Така че - на 1-вата снимка бицепс реално няма. Аз се чудех дали да не се изпомпя преди да се снимам, ама нямаше да е реална снимката. EDIT: @мобо, да, фотографът е вече дърт. Филтри няма. Галаксито не стабилизира достатъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 гуд джоб , похвално е без значение кой какво мисли от къде в Пловдив мога да намеря дървени плоскости от истинско дърво а не ОСБ , МДФ и т.н. , има ли магазин в който да отида да разгледам трябват ми 5-6 парчета 10/10 см с дебелина 2-3 см Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 в баумакс имаше нелакирани летви преди време. не знам от кво дърво, но са точно 2-2,5см дебели, с различни ширини и дължини. иначе гуд му е джоба на психара, ма не трябва да го глезим, че да не се отпуска. аз така преди години кат са разглезих и сега мога да поддържам само сферична форма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 В Баумакс дървенията е на безумни цени! Васе, има един склад до Първенец, може да погледнеш и до Маркита мисля продават дървения, май има и на гара Филипово.... Доста складове има, поне там няма да ти свалят главата от кръста... От друга страна ако ти трябва нещо супер дребно, би могъл да се прежалиш с един парапетен модул от Баумакса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 и като се вземе предвид че до 7-ми ще работят почти само светофарите и електромерите, а трезветата ще са клонящи към 0, най-добре да се откаже Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 не ми е спешно но ми трябва избор от дърво , цената също не ме притеснява ,все пак ми трябва малко въпросът е да има изобр от различни видове дърво - тъмно , светло и т.н. а не обикновен чам и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 В Баумакс има само чам, както и по повечето складове.... Какво мислиш да правиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Никой не е казал, че се отпускам, дори напротив. Тази година промяната смятам да е още по-скандална. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Пълна деепилация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Взел съм си тука едни хапове, дет ги дават на коне.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Не бъди проЗД, моля те. Изхвърли ги през прозореца. Освен това знаеш, че Пешо е аптекаря тука... Ангеле, много благодаря за пожеланията - да ти се връщат поне двукратно. Извинявай, чак сега видях съобщението... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Взел съм си тука едни хапове, дет ги дават на коне.... Внимавай да не започнеш да цвилиш нощем, а като тръгваш за работа - да не прескачаш прекалено високи препятствия по пътя. Á да ви е честита новата година на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Шегувам се, разбира се. Номера е постижението да е без фитнес зала и без хапове/мапове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Заслужава ли си да си купя лежанка за коремни преси ? Няква от продавалника примерно най-обикновена ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Ако шси нареждаш обувките на нея става..Излиза по-евтино от шкаф за обувки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2014 Share Posted January 2, 2014 Никола - ебати въпроса, майна! Все едно да се питаш да пиеш една бира или да не пиеш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.