Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пиленца, честита нова 2014-та. Остана още една година и 2015 ще има летящи коли. Живи, здрави, прави и курави! :)

Честита Нова Година на всички колеги  във форума от мен! Да сте живи и здрави, желая ви много щастие, успехи в личен и професионален план и късмет! Нека 2014 е незабравима за вас и изпълнена с много прекрасни мигове и сбъднати желания!

Ае, пичове. Живи здрави. Аз отивам да направя 1-вата тренировка за годината. Ако някой нещо е решил да прави/почва/променя/създава/твори или ако просто му се ебе, да не отлага а да почва!

Ти луд ли си бе, аз не мога да си седя на краката, тоя ще ме води в студа на Альоша. Да не говорим, че нямам анцунг и спортни обувки.

Ангеле, не се излагай бе, момче. Аз със сменен хранителен режим и минимални тренировки(малко коремни, малко лицеви, малко бягане), и по цял ден на крак от 105 съм вече 95, при това за около месец и половина. Най-много сега да метна кило-две отгоре, но тва е работа за едно по-мощно сране..

Което ми напомня:

Във форум, в който хората продължават да си мислят, че килограмите имат общо с отслабването и визията:

Момиче: Открих зеления чай. Сега пия зелен чай всяка сутрин. Вече съм свалила 3 килограма!

Следващ коментар от момче (разбира се): ЖЕНА, КАКВО ПОДЯВОЛИТЕ Е ЖИВЯЛО В ТЕБ?!?!?!?

Аз си отгледах цици, още като бях на 22. :lol:

Тогава ли Аню се влюби в теб?

Хъ, аз почнах на 28....Галине, трябва ми нещо твърдосплавно за фини детайли. Кобалтови сплави?

Кобалтовите му кайсии най-много да разклатиш...

И той зяпа по мъжки цици предимно щото наскоро доби първия номер... 

Кобалтовите му кайсии най-много да разклатиш...

И той зяпа по мъжки цици предимно щото наскоро доби първия номер... 

Преди време той говореше за твоите, сега ти за неговите. Някви гей вечеринки си спретвате май, където си мерите размерите на циците ми се струва. Че и чак тука се карате що единия не се обажда на другия - явно от мерак за поредното "измерване" :laughing: :effemine3: :effemine3:

http://www.youtube.com/watch?v=mbVux6XUtZY

Уникат, открит благодарение на грешен клик.... :laughing:  :laughing:  :laughing:

ЕДИТ: Тая мацка е хардкор, навежда ме на мисълта как суче на чекрък кайсиите на Ангел, носейки Ванчо на рамо към ..... нема успоредка, брат..... бесилката...   :laughing: :laughing: :laughing:

ЕДИТ 2 : Василееееееей, живи да сте и наздраве!!!!! Кой в Холандия, кой в Крумово.... Абе НАЗДРАВЕ!!! 

ЕДИТ 3 : МЕД, Стефчо, МЕЕЕД без пластмаса

Хъ, аз почнах на 28....Галине, трябва ми нещо твърдосплавно за фини детайли. Кобалтови сплави?

Тук на битака има един чичец, дет продава кобалтови заготовки 6х6х80. Три кинта бройката... Найш кви хубави щихелчете си правя от тях!? ;)

П.п. То и в едно, друго магазинче ги има гия малките, че биля и в различни сечения, ама са бая по-скъпи...

Преди време той говореше за твоите, сега ти за неговите. Някви гей вечеринки си спретвате май, където си мерите размерите на циците ми се струва. Че и чак тука се карате що единия не се обажда на другия - явно от мерак за поредното "измерване" :laughing: :effemine3: :effemine3:

Яла да вийш, ве. Доволен ще останеш :))

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...