Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не подбирам. Това трябва да ти покаже колко зле беше положението.

На всеки 100мл водка вдигам летвата. Каквото мине отдолу - става.

И га мине тоя най-весело става....

Bull_Testicles.jpg

Зъбките от скорбут да ти изпадат, и га дигаш чашата, от тремори повече да разливаш, отколкото да изпиваш :)

Големи сте душици, га ша си ги земете вече....  :effemine2:  :effemine3:  :effemine2:  

==========================================

Гугъл както винаги номер едно:

new-years-eve-2013-5666313846390784-hp.g

От мен пожелания за весело прекарване на днешната тежка нощ!

И стойте настрана от Вентилатора... 

Като си говорихме вчера за спортистки...хайде весело посрещане на новата година от мен и ви пожелавам много здраве, щастие и успехи през 2014г. Наздраве.

Entertainment-4289185808d41d8cd98f00b204

Весело посрещане на новата година! Бъдете здрави и щастливи :thumbs-up:

И се пазете от тоя горния гъз!!! Това нещо е страшно, ужасяващо.....  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Седя си преди малко с бирата пред единия терариум и четири заека залепени на стъклото жадни, жадни, жадни!!!! Дожаля ми... 

Весело посрещане и на новата година и от мен. Дано в 00:00 повечето от вас магически да се преобразят в по-добри хора, че то това вече не се трае. ;)

Така ли си ме представяш?  :effemine2:

Дано в тези последни часове от годината да си припомниш, че всичко, което ти казвам не е с лоша цел, а напротив. Знам, че вероятно няма ефект, но поне ми остава надеждата някога да има... 

И се пазете от тоя горния гъз!!! Това нещо е страшно, ужасяващо.....  :laughing:  :laughing:  :laughing:

Седя си преди малко с бирата пред единия терариум и четири заека залепени на стъклото жадни, жадни, жадни!!!! Дожаля ми... 

Мамина душице, мила.... :wub:

Разквакало ти се е от раничко жабето ли бре, рожбо? Е... баре сипна ли им на хайванките, та да не страдат?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ай, весело посрещане на всички на новата година и всичко лошо дано да е зад нас!

http://www.youtube.com/watch?v=tDTQQWSmo8s

Честита Нова Година! Дано да е здрава, щастлива и добра към нас!

За много години. Дано тази ни донесе повече щастие и по-малко мъка.

Дано, че последната седмица при нас беше една серия от малки и големи неприятни случки едно след друго.

За много години, люде :) Желая ви ползотворна, успешна и щастлива нова година, още Булфорум бракове и бебета и да сте здрави и щастливи всички, че да можете да се радвате пълноценно на горното :)

Видене, драко такава, и теб те включвам в пожеланията, нищо, че от утре ще продължа да се заяждам :P

Както казах вчера - някои се готвят за погребение.

Много добре те разбирам. Ние бяхме така на бъдни вечер и коледа, и после още веднъж на 27/28-ми. Плюс още 1-2 по-малко неприятни неща, но спрямо това са нищо работа.

Весела Нова Година и дано 2014 е МНОГО по-добра от 2013

Видене, драко такава, и теб те включвам в пожеланията, нищо, че от утре ще продължа да се заяждам :P

Що с мен няма ли? Чувствам се пренебрегнат :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...