Antares Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 нормално ли е да го гледам 3-ти път и да не ми писва Преди няколко дни се обръщам да питам нещо шефа на отдела. Колегата, който седи между нас си пуснал това клипче да го гледа. Е, де*а, не помня к'во ми каза шефа! Иначе... на петия, шестия път ми писна да го гледам. И въобще не открих, че се казва Katee Life, че си има видеоблог и че оригиналния клип е на коренно различна песен Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Katee Owen всъщност а KateeLife.com се оказа блога. GIYF Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Наистина е много добре момето. Вади брутална цица. А такива гърди на такова тяло са изключителна рядкост. Единствения минус е, че изглежда бая ДЕБИЛНА и ИНФАНТИЛНА, но това е присъщо за ВСИЧКИ!!! жени с големи сиси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Hidden link-а. Ай лайк. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 ROFL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Аз и един път не успях да го изгледам и го превъртях.Ангеле, ти си неосъзнат гей! Тази вечер каква мъгла има в Сараево... Само веднъж съм виждал по - гадна. При по - гадната не можех да видя предницата на колата. Този път е малко по - добре. Виждаше се, че нещо свети отпред. Пътя изобщо не се вижда обаче. По спомени стигнах до офиса. Всъщност като се замисля от много време не съм виждал слънцето. Както и че небето е синьо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Ангеле, ти си неосъзнат гей! Гледането отдавна не ми е интерсно. 1 път беше достатъчен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Пич, тия цици са епични бе. Как може да не ти е интересно. Особенно при такова малко дупенце и тънко кръстче... Аз взех да точа лиги чак, а не съм такъв човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Е 1 път го изгледах. На второ гледане няма да излезнат от монитора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Наистина е много добре момето. Вади брутална цица. А такива гърди на такова тяло са изключителна рядкост. Единствения минус е, че изглежда бая ДЕБИЛНА и ИНФАНТИЛНА, но това е присъщо за ВСИЧКИ!!! жени с големи сиси. :rofl: Признах те за заядлица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 А аз имам такава колежка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 А аз имам такава колежка. (Тук следват емотикони на дедо и мидекс как точат лиги (по думите на първия)). П.П. @Гадински, няма лошо, ама говорех за 90 кила живо тегло, което не ми се нрави ни на 20, ни на 50. П.П.2 Вокса наистина не е наред...да превърти такова клипче-радост за очите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Чакаме снимки на колежката (снимана с теб естествено за да няма съмнения за истината). Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Как бееее това са УНИКАЛНИ цици... А аз имам такава колежка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Чакаме снимки на колежката (снимана с теб естествено за да няма съмнения за истината). Ама и преди това да е изгледала клипчето, че да го повтори по възможност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Пич, тия цици са епични бе. Как може да не ти е интересно. Особенно при такова малко дупенце и тънко кръстче... Аз взех да точа лиги чак, а не съм такъв човек...Принципно въобще не съм цицоман, не са ми сериозен приоритет гърдите. А за размерите... дори напротив - харесвам малки и стегнати. Ама таз мацка ми събра очите Иначе... Сотбиса на мен трол ше вика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Целувам ръка на създателя на аналгина. Вълшебен хап е това . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Чефо, пробвай с Адвил - на мен ми действа идеално, а и там около тебе го има в излишък и на безценица. На година-две от щатско си поръчвам по един флакон 360 бр. и дори с доставката до БГ ми идва 2-3 пъти по на сметка, отколкото ако си купувам Нурофен, който е на същата основа (ибупрофен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Чефо, пробвай с Адвил - на мен ми действа идеално, а и там около тебе го има в излишък и на безценица. На година-две от щатско си поръчвам по един флакон 360 бр. и дори с доставката до БГ ми идва 2-3 пъти по на сметка, отколкото ако си купувам Нурофен, който е на същата основа (ибупрофен). Знам го, на мен ми действа бавно. Един ден се бях налюлил и бях на плажа няколко часа по-късно....банда дървари цепиха дърва в главата ми. Пих едно хапче...май ми мина ама късно. Не помня защото по някое време съм заспал и се събудих на другия ден. Умората явно беше повече от болката . A и за сега ми трябва нещо по-силно щото приключих с покупките и подаръците. Който си мисли, че жена с кредитна карта е като луд с автомат...жестоко греши. . Или може да ми даде неговата карта и да ми гледа сеира . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 П.П. @Гадински, няма лошо, ама говорех за 90 кила живо тегло, което не ми се нрави ни на 20, ни на 50. Е тъкмо, де... Да 'фащаш и да артисва. Освен това, има и двоен бенефит. Първо - от де я пипнеш, все цица. И второ - върви в комплект с любовни ръкохватки, щот, нали... на стари години да не стане некой сакатлък.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Снимка от фирмения банкет важи ли? Ма мен ме няма на тая снимка, по обясними причини Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Чефо, пробвай с Адвил - на мен ми действа идеално, а и там около тебе го има в излишък и на безценица. На година-две от щатско си поръчвам по един флакон 360 бр. и дори с доставката до БГ ми идва 2-3 пъти по на сметка, отколкото ако си купувам Нурофен, който е на същата основа (ибупрофен).Пиши ми другият път като решиш да купуваш. При нас го има. Даже има и течни капсули за по - бързо действие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Пак преживявам кошмара, който преживях последната Коледа и наистина започна да ми писва. Накрая ще обърна резбата и ще се оженя за Ангел, ебал съм го. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 23, 2013 Share Posted December 23, 2013 Снимка от фирмения банкет важи ли? Ма мен ме няма на тая снимка, по обясними причини Важи. Дай да видим. Пак преживявам кошмара, който преживях последната Коледа и наистина започна да ми писва. Накрая ще обърна резбата и ще се оженя за Ангел, ебал съм го. Горкия... I feel you. Брат, подхода ти е грешен. Ела при батю ти тука без да обръщаш резбата. Аз ще те науча. ------------------------ Окуцих си колата с тия ш*бани малки джанти и зимни гуми! Айде да идва средата на Март месец вече да ги сменям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.