Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ебаси екзистенциалната дилема...Връчиха ми два УЗРГМ-а за реставрация... :wtf:  Тия тъпи ли са?

Много странно - по принцип работя почти всяка събота, понякога по половин-един час, друг път повече, но сега, когато официално се отработва, се чувствам едва ли не възмутен от идеята за работа в събота :)

Все си мисля че при тях по-уместно би било "Разголо....друго" :)

И силно се надявам да не си го и представя това, щото после такива кошмари ще имам...

Нищо лично, то и аз на тяхно място бих предизвикал нечии други кошмари

Искаш да кажеш, че сме грозници ли!?!

П.п. За теб е достатъчно да се появиш в нечия фантазия по:

1 пуловерче без ръкави.

2 фланелка с къси ръкави.

3 фланелка с дълги ръкави.

4 неясно колко точно потника най-от долу.

(и всичко това при четирйесе градусова жега на вън)

за да предизвикаш трайни кошмари водещи до компулсивно-обсесивно, личностно разстройствие....

Ебаси екзистенциалната дилема...Връчиха ми два УЗРГМ-а за реставрация... :wtf:  Тия тъпи ли са?

Що не отидеш за риба? ;)

Не мога да повярвам, че лично познавам две от новите кандидат плеймейтки. Чудна работа...ся чак ме хваща яд, че много избързах на времето :D

Няма чудене. 2та лаптопа са HP. Взимай третия :)PS: Разделителната способност и на 3те е мега зле. За визията няма да коментирам - то за тази цена...

В крайна сметка се спрях на Ейсъра. Водещият фактор до последно си беше картата и нвидия фенЯ проговори в мен :). В момента му качвам Уинбоуз и само времето ще покаже дали съм сгрешил или спечелил с избора си :).

Искаш да кажеш, че сме грозници ли!?!

E не можете да се мерите с мен, но пък аз по мъже не си падам та не мога да преценя. Определено не ме привличаш особенно разголо-каквото-там :) 

П.п. За теб е достатъчно да се появиш в нечия фантазия по:

......... 

за да предизвикаш трайни кошмари водещи до компулсивно-обсесивно, личностно разстройствие....

Стига де :) Онзи път просто ме мързеше да се преобличам, пък и ти така беше надул тогава климатика че първо си сложих блузата с дълъг ръкав, после и пуловерчето... и после излезнах навън на жегата, но пък май бяхме на сянка...

В крайна сметка се спрях на Ейсъра. Водещият фактор до последно си беше картата и нвидия фенЯ проговори в мен :). В момента му качвам Уинбоуз и само времето ще покаже дали съм сгрешил или спечелил с избора си :).

Днес гледах Acer S5 и съм очарован. Дори на тракпада скрола е много приличен. А Acer S7 е със ретина разделителна способност на екрана че и с touch screen (то верно и цената му е като на МАС-а). Направо ми се прииска да си взема един за проба. МАС-а не си го давам но този ме кефи.

E не можете да се мерите с мен, но пък аз по мъже не си падам та не мога да преценя. Определено не ме привличаш особенно разголо-каквото-там :)

Ти па що си мноо убав! :huh:

Стига де :) Онзи път просто ме мързеше да се преобличам, пък и ти така беше надул тогава климатика че първо си сложих блузата с дълъг ръкав, после и пуловерчето... и после излезнах навън на жегата, но пък май бяхме на сянка...

Ъъъ...., не. Говоря за онзи път, когато ме чакаше долу на ъгъла, та да ме водиш да ми показваш някакъв климатик!

П.п. Бахти... Ти си като някъв пинчер, бре! кат минеш на сянка и почваш да зънзъникаш :tongue

Ти па що си мноо убав! :huh:

Нали? :) 

Ъъъ...., не. Говоря за онзи път, когато ме чакаше долу на ъгъла, та да ме водиш да ми показваш някакъв климатик!

П.п. Бахти... Ти си като някъв пинчер, бре! кат минеш на сянка и почваш да зънзъникаш :tongue

Виждам, че трайно съм се насадил в кошмарите ти...

Ти кажи кога ще дойдеш да му побаеш малко на онзи кривия климатик, че продължава да ме дразни като си вдигна погледа?

Два и повече часа в офис на М-тел... Не съм висял толкова там от повече от 10 години... Даже ходих да си купя вода и храна... Че и вестник... Почерпих и любезната Лиляна с мини кОРасани - да се подкрепи момичето... В крайна сметка си тръгнах с нови 8 сима (станаха общо 15...), три телефона подарък и сметка, намалена наполовина... Емоции... 

Я да видим ние ти пък как доби точно таз информация... 

:effemine2:  :effemine3:  :effemine2:

Не е интересно,не е това,което пише антарес.Тази първата емотиконка какво изразява?

Не мога да повярвам, че лично познавам две от новите кандидат плеймейтки. Чудна работа...ся чак ме хваща яд, че много избързах на времето :D

Ако някоя от тези ти предостави сметката за силиконовите изделия, веднага ще спреш да съжаляваш. :lol:

Па са и некадърни и отвратителни тия пластмаси.....

Беки па ку ти седне в скута па ша я върнеш!?! (жив да не бях)

Не може така, да...! Не мож да мъмриш, брат! Вие сте кат едни котенца,... вместо да сте кат едни лъъ'о'е, бре! Тва, все едно....

Ти па къде видя някой да заявява подобна глупост?

Не, бе... Щот Виден, нали...

Па са и некадърни и отвратителни тия пластмаси.....

Таа.... Одма му лепИх една от тия => :effemine3:

(той щот на цици вече го докарва, ама ако вземе и да ги връща.... remove, remove - как говорЯт французы....)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...