chistacha Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=4MdwDng0i2c Вот кое се назовава сериозност. И от тук се почна еднаааа... с тея народни песни трудно ще докарам до довечера. МНО'О ми се допи цървено вино нещо http://www.youtube.com/watch?v=sxlTujuONG8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 От известно време YouTube ми накъсва жестоко, ако посмея да направя каквото и да било, докато гледам клипче. Това разпространен проблем ли е, или само в моя браузър/PC? Btw, да вземем да отскочим до Норвегия, а: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 http://gospodari.com/?go=video&p=detail&videoId=9055 Направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 аз па няма да давам 13ти заплати. не мога да си го позволя. Що бе мобсън, нещо поне бонусче...10 лева, 20 лева.... луканка...бонбони...да се радват хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Btw, да вземем да отскочим до Норвегия, а: ... Искаш да чукаш ледени шушулки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Btw, да вземем да отскочим до Норвегия, а: С теб съм. Втората от ляво и втората от дясно си заплюх. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 На русу ли шъ играеш? Аз ще играя в центъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Шъ играити на заруви вий.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Ауе ше играем квото си искаме!Аз вчера след коледното парти завърших в Даяната с някакви гъркини на масата с нас. Не знам как и защо, но имам телефонен номер, на който най-вероятно няма да ми отговорят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 УжасТ. Тия гъркини дет са по Българията грам не ги бива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 То и там хич не ги бива. От всички места, на които съм бил, в Гърция жените са най-зле! Направо не знам как са успели да си спретнат война за жена! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Еми то една хубава е имало и ... хоп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Еми то една хубава е имало и ... хоп. Ама то и тя не е била баш гъркиня Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Дам, като бях в Атина за 10-ина дни, след като имах натрапчивото чувство, че всички ни зяпат(заради тогавашната ми приятелка), към края на престоя, се нареждаме да си платим в един магазин за дрехи, бутам жената и и показвам двете високи, добре изглеждащи жени малко по-напред от нас. Съгласяваме се, че това са единствените хубавици, които сме видяли(с изключение на една черна пантера). Много смешно ми стана, когато след малко едната се обърна към другата и я попита нещо на чист български език.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 И аз избутах няколко дни в Атина и имаше доста хубавелки, но бяха от тези, които можеха да са, но не са. Демек - Тази ако свали 5 кг, или тази ако си раздели веждата, или тази ако си обръсне краката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Кайсиева с калмари и миди... И маринована кладница отстрани... Липсват ми само Галицин и Наско (особено с тва дето е метнал в жаравата..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 или претенциите ви са големи или не ги виждате ако не са разголопутени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 или претенциите ви са големи или не ги виждате ако не са разголопутени. Това предполагам не се отнасяше за Галицин и Наско Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Това предполагам не се отнасяше за Галицин и Наско що? те не могат ли да са разголопутени?. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 А бе тук има големи мачовци... Малко за презервативите от w00x-а-далечната 2004 lol feеling :) аз ползвам Sportex до ся не съм късал такъв... пък и има различни модели да си експериментираш ако искаш. и реплика към "az izpolzvam samo SPORT TEX za6toto sa po golemi i sa po 6iroki.XXL sa. ako me eazbirate kakvo iskam da kaja. drugite mi sa malki.vie se se6taite": хехе... тва не го знаех... и аз само такива ползвам хм... и са ми тамън ... хубава работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Я да видим ние ти пък как доби точно таз информация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Некромантия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 що? те не могат ли да са разголопутени?. Все си мисля че при тях по-уместно би било "Разголо....друго" И силно се надявам да не си го и представя това, щото после такива кошмари ще имам... Нищо лично, то и аз на тяхно място бих предизвикал нечии други кошмари Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Как те плесва салама през перчема ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 20, 2013 Share Posted December 20, 2013 Ъъъъ? Кво? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.