goggo Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Нещо ми става с очите , цветовете днес ги виждам много ярки или съм се наспал или имам сериозен проблем с настройките И на мен често ми става така,но и аз не знам от какво точно се получава това,но на другият ден се оправя при мен.Дано теб да не те държи толкова,че както пече слънцето ще видиш малко зор с гледането ако си без слънчеви очила По темата,днес времето е хубаво,а аз стоя забит в стаята,май ще излезна да покарам малко мотора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Не ми се ходи на работа... Нещо странно се чуствам, на общи начала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 E събрахме се...всички са in da' house, in My house. Купона започва, яденете, пиенето и...още нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Сега си слушам Christianrock.net и се чудя какво да правя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
goggo Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 До сега гледах "Изкуствен интелект" и се замислих...ами ако наистина някой ден хората изчезнем,заместени от роботите,които ние сме създали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Специално за Sandman - http://la.gg/v/massive_lols.mp3/ Волни импровизации, без да зи имам представа от нищо освен къде са C и F. Не съм пипал пиано/клавиатура преди да си взема това нещо. [Edit] Тва миди е баси кефа! http://la.gg/v/klavi.mp3/ [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Ех да можеше някой да ми отговори на мейлчето бих била много щастлива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Не прощавам когато някой ме нарани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Ех да можеше някой да ми отговори на мейлчето бих била много щастлива... Няма проблем!Ще ти отговоря! :) П.П. Пост 600 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Мисля, че искам да причинявам болка... чудя се кой ли ще го отнесе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Whyyyyy?... Защо ставам спамер?... Защо snejko я е ударила сачмата нещо?... Защо ме боли кръста?... Защо трябваше да пия толкоз малко?... Защо тя е в София и не си дойде?... Защо пак не ми се спи?... Защо... Аве ай сиктир, лека нощ, довиждане и до нови срещи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Специално за Sandman - http://la.gg/v/massive_lols.mp3/ Волни импровизации, без да зи имам представа от нищо освен къде са C и F. Не съм пипал пиано/клавиатура преди да си взема това нещо. [Edit] Тва миди е баси кефа! http://la.gg/v/klavi.mp3/ [/Edit] Благодаря за поздрава! Пожелавам ти много творчески успехи! Това второто на Fruity Loops ли си го правил? /edit: Лелееее, сега видях - snejko ти си понаписала 1-2 поста Защо не се обади, че не си в настроение - щяхме да отидем да пиинем по 1 и щеше да ти се оправи настроението! Мен много ме бива в това да оправям настроението на хората. Кофти става, когато аз се вкисна - тогава нищо не може да се направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Наистина странни мисли. Въпроси без отговори, а излизат и нови. Въпроси бе итговори направо ще експлодирам. Дали в България всяко смислено нещо болест го мори??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Открих животно... Рядко срещан вид.Много е нездравословно хихи Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Днес пак на откритата пързалка... нямам търпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame Of Love Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Полудявам от ревност! Проклети импулсиии!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 още една потребителка те взеха да стават много май? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 нека нека.. през главата ми минава товарния влак.. просто се направих абсолютна кирка снощи.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Десито Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Полудявам от ревност! Проклети импулсиии!!! Спокойно, Елинка, с времето всичко ще си дойде по местата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Благодаря за поздрава! Пожелавам ти много творчески успехи! Това второто на Fruity Loops ли си го правил? Благодаря за пожеланието! Иначе - да, скоро излезе Фрути 8, сложих го снощи. Опитвам се да мина на Live 7, щото фрутито както и да го гледаме е малко... пишман работа. Но все още ми е по-лесно и бързо да работя с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Спокойно, Елинка, с времето всичко ще си дойде по местана! На колко си години? В момента през главата ми минават спомени от времето, в което бях 8-ми клас! Страхотна година беше! Не можеше да бъде по-добре! За съжаление мина преди много време. Сега... Старост нерадост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 За мен 10ти беше... Култуф! 10ти клас ми бе най - незабравимия! Ама беше отдавна.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 13 часа сън и шоколад с цели лешници за събуждане Щастливо съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 "Ти не си плешив, просто си толкова грозен, че косата ти бяга от лицето ти!" ХАЙХЙА#ХЙК$ ХА$ХХАХАХХА #ХЙК ХЙА#К$Х ЙКА$Х КЙ#А$Х ЙКА#Х$ ЙКАХ#$КЙ Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Потресен съм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.