Midex Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Не само се оливаш, направо се насираш . Лошото е че точно ти ме открехна на тая идиотщина, въпреки че още доста трябва да се постарая, за да достигна 41 за 30 дни. Аз за 30-тина дни назад съм поръчал само 4 неща. (едно от които - ТОВА )Иначе за 3д талавизорите, наистина 32 ляга малко. Минимум 42, а ако можеш да си позволиш - 50+ инча най-добре То моите са основно дреболии в промеждутъка $5-15 (с леки изключения) - 2 телефона, чанти, аксесоари и течности за ел.цигари и разни странни джаджи, дето ги няма тука и дето само китаец може да се сети да ги произведе. Лошото е, че като ме няма в Пловдив за толкова време, няма кой да ги прибира регулярно и много се натрупват. А тая твойта флашка бая извратена ми изглежда....да стърчи някакъв пръст от USB-то хич не ми се връзва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Тръгваме да сменяме тоалетната... всички дрисльовци решиха, че точно тогава е момента и напълниха всички гърнета... аааааааа Винаги така става... ============================================== WAR NEVER CHANGES.... if you catch my drift... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 тва с пръста е велико , заръчвам си и аз едно. Мидексе , я дай някъв сайт с въпросните джунджурии , бая време не съм влизал в тинкгийк и не съм си купувал безмислени работи които няма да ползвам никога Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 тва с пръста е велико , заръчвам си и аз едно. Koe, кое? КОЕ? И аз искам? Не знам какво е но и аз искам ПС: Аааа видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Ангеле какво стана с тази работа като Dj ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Обади ми се снощи човека да ме пита дали мога да отида снощи, но аз нямах подготовка,а и имах планове, и се разбрахме другата седмица да отида на едно прослушване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Някой ползвал ли е таблет NOOK HD, да даде някакви впечатления. Щото съм харесал такъв за жена ми, ама ще е хубаво някой да който е ползвал да даде мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 А разбра ли кое е заведението? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Ако е като Kindle Fire - по-добре вземи обикновенния четец. Таблета на амазон е кофти. Поне спрямо iPad или Samsung Galaxy Tab Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Симфония Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Ако е като Kindle Fire - по-добре вземи обикновенния четец. Таблета на амазон е кофти. Поне спрямо iPad или Samsung Galaxy Tab Тя има четец Kobo Touch. Просто исках да и взема и таблет, а дизайна на Нука ми харесва много. Видях го на цена 300лв., но ми се искаше някой който го е ползвал да си каже оценката. http://www.barnesandnoble.com/p/nook-hd-plus-barnes-noble/1110060512 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 за 350лв бих взел iPad 2-ka , всичко друго е подобие на таблет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 за 350лв бих взел iPad 2-ka , всичко друго е подобие на таблет. В смисъл, че те са единствените и неповторими на света и, че друг не може да прави таблети и телефони ли? Понякога се чудя как така другите производители оцеляват на пазара и не са си направили ритуално самоубийство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 В смисъл, че те са единствените и неповторими на света и, че друг не може да прави таблети и телефони ли?Точно в този смисъл. Напълно подкрепям zlobil. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Някой да ми обясни защо една дамска чанта на Шанел или ония Вутон, произведени през 97-ма и естествено втора ръка - струват по 3600 и нагоре долара...двете коли, които съм имал през живота си не струват толкова. Могат ли да ме хванат за хОя. Ще се сменя естеството на подаръка или най-малко марката Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 @chamrock идеално си го схванал. питай и дядомраз , като един виден форумен съдник на техниката какво му е мнението по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 They are coming out of the woodwork today... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Ох, звучите ми като тези от SCI. Кланяйте се на сектичката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Откакто ползвам МакБук, намерих страшно много дразнещи неща. Да не говорим, че редовно си забива, та тия митове и легенди... Изработката е един път обаче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Откакто ползвам МакБук, намерих страшно много дразнещи неща. Да не говорим, че редовно си забива, та тия митове и легенди... Глупости!!! Това е НЕВЪЗМОЖНО да се случи!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Точно в този смисъл. Напълно подкрепям zlobil. @chamrock идеално си го схванал. питай и дядомраз , като един виден форумен съдник на техниката какво му е мнението по въпроса. Хехе верно си е, че Ейпъл маниаците са си като сектанти. Ами аз няма как да се съглася с тези мнения, но пък всеки си има предпочитания. Не мисля, че IPAD Mini е по добър избор от 9 инчов Nook HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Братчед ми беше голям Ейпъл сектант, но като му се развали Iphone 5-цата на втория месец и му се наложи да чака 1 месец за поправка не е вече такъв ентусиаст . Един приятел мина от Iphone 4s на Самсунг и каза, че повече няма да си прави експерименти. Нямам нищо против марката Ябълка, имам против това да ми продават един продукт за 1000$ и друг за 600, но и двата да ми вършат същата работа, но видиш ли този за 1000$ е Ейпъл и затова цената му е такава. Като стана въпрос за четци. За 160 лева най-доброто ли е Киндъл? Защото се глася другата седмица да купя един такъв за подарък. Гледах го оня ден в Технополис и ми хареса. По-добре изглежда на фона на Привилезите и тем подобните други марки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Братчед ми беше голям Ейпъл сектант, но като му се развали Iphone 5-цата на втория месец и му се наложи да чака 1 месец за поправка не е вече такъв ентусиаст . Един приятел мина от Iphone 4s на Самсунг и каза, че повече няма да си прави експерименти. Нямам нищо против марката Ябълка, имам против това да ми продават един продукт за 1000$ и друг за 600, но и двата да ми вършат същата работа, но видиш ли този за 1000$ е Ейпъл и затова цената му е такава. Като стана въпрос за четци. За 160 лева най-доброто ли е Киндъл? Защото се глася другата седмица да купя един такъв за подарък. Гледах го оня ден в Технополис и ми хареса. По-добре изглежда на фона на Привилезите и тем подобните други марки . Киндъла е добър избор за тази пари, Nook-а също се продава на такава цена. И двата вършат чудесна работа. Въпрос на лични предпочитания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 Братчед ми беше голям Ейпъл сектант, но като му се развали Iphone 5-цата на втория месец и му се наложи да чака 1 месец за поправка не е вече такъв ентусиаст . Един приятел мина от Iphone 4s на Самсунг и каза, че повече няма да си прави експерименти. Нямам нищо против марката Ябълка, имам против това да ми продават един продукт за 1000$ и друг за 600, но и двата да ми вършат същата работа, но видиш ли този за 1000$ е Ейпъл и затова цената му е такава. Като стана въпрос за четци. За 160 лева най-доброто ли е Киндъл? Защото се глася другата седмица да купя един такъв за подарък. Гледах го оня ден в Технополис и ми хареса. По-добре изглежда на фона на Привилезите и тем подобните други марки . те щото самсунзите ги ремонтират за 2 дни.... мноо ме кефят такива доводи изсмукани от пръстите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 15, 2013 Share Posted December 15, 2013 те щото самсунзите ги ремонтират за 2 дни.... мноо ме кефят такива доводи изсмукани от пръстите. Не схвана какво имах предвид. Той ги хвалеше и изкарваше неразвалящи се и вечни. Нали уж скъпото = добро, ама не е точно така. . Единия месец бавене въобще не го включвам в уравнението. Той му дойде като бонус. Както и да е. С тези си цени скоро Ейпъл не биха ме привлекли като клиент. Аз на марки не робувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.