RaptoR Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Отлично изпълнение! Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 Младеж, ако имаше линк, дали нямаше да го постна? ========================================== Стефчо, миличък, ето я твоята сватба-мечта, батьовата... :laughing: http://www.youtube.com/watch?v=2FUIZDqjpgI&feature=share не знам за парите, но са ебати пъновете всички....машала, машала Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 П.п. Бахти и седмицата, дет' беше.... НАЗДРАВЕ! И от мен че тази седмица си е**а м***та направо, а утре също ще се бачка (то аз и в неделя май май) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2013 Share Posted December 13, 2013 И най-големият РЕЗИЛ... Никъде го няма марша на българската артилерия.... Бахти... едва ли има служил, който да не го е пял. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 HFR-а на Hobbit-а си заслужава. 30-40 минути ми трябваха, за да осъзная, че това реално не се случва пред мен, а е просто филм. Хубаво, че екрана на Arena-та не е толкова голям и е по-високо от столовете, защото ако това беше в Зала 1 на Cinema City, нямаше да знам къде се намирам просто.И преди съм гледал филми на 3Д, но от ефектите съм оставал напълно разочарован. Без значение кой е бил филма и къде съм го гледал. Все едно. Стане ли по-раздвижено, всичко маже.Толкова детайл на филм, колкото имаше в Хобит-а не съм виждал на кино екран. Порите по лицата им се брояха. Космите по брадите. На момент дори се виждаше декора, че е декор. Все едно бях на снимачната площадка. Толкова детайлно, че не бяха успели да го прикрият. Имаше няколко сцени от определен ъгъл, на които се чувствах все едно всичко е там и аз просто седя отзад.На 3 пъти настръхнах от движението на камерата.При бързите сцени се виждаше перфектно какво се случва, за разлика от 24 кадъра формата, при който при битки се виждат просто някакви цветове и те заболява главата.48 кадъра е форматът в които трябва да се гледа 3Д филм. Другото е просто заблуда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=_4UtauXaCZA Фирменото "събиране" си беше пълна скръб...Ама е така, тия хора са ми колеги, не приятели... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Накрая наздраве и от мен! Тази вечер обезчестих една бутилка 15-годишен Гленфидих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Дее'ва, тия ми дават само 20 години при смяна на коляното. Май ще се местя в по-топла държава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Fallout, Fallout 2 и Fallout Tactics - безплатни Побързайте, че остават само 5 часа. И някак си след регистрацията в сайта имах още 7 безплатни игри към акаунта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 На момент дори се виждаше декора, че е декор. Все едно бях на снимачната площадка. Ами именно много хора не искат точно това, като отидат на кино - идеята на филма е да те принесе на друго място, да те вкара в историята. Ако искам да осъзнавам, че това не е реално и съм на снимачната площадка - ще гледам филм как е заснет филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Ами именно много хора не искат точно това, като отидат на кино - идеята на филма е да те принесе на друго място, да те вкара в историята. Ако искам да осъзнавам, че това не е реално и съм на снимачната площадка - ще гледам филм как е заснет филма.Ами мен лично няма как да ме пренесе на друго място ако половината сцени да размазани. Дразни ме и то много. 48те кадъра също ме пренесоха на друго място. Дракони тук няма така или иначе. И тук говоря само за 3Д-то. При нормални филми няма място тая технология. Някой, който го е гледал в Синема Сити, може ли да ми каже очилата какви бяха, защото в Арената си купих едни за Real 3D, които бяха години пред ония в Синема Сити. А по принцип тоя филм е на Real 3D и се гледа с други очила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Fallout, Fallout 2 и Fallout Tactics - безплатни Побързайте, че остават само 5 часа. И някак си след регистрацията в сайта имах още 7 безплатни игри към акаунта. Hey raptor888, your order was completed successfully. И сега какво се случва? Казвай бРъЖе!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Hey raptor888, your order was completed successfully. И сега какво се случва? Казвай бРъЖе!!! Отиваш в My Games и си ги дърпаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Ангеле (не тоя с 48-те кадъра и не знам колко си пиксела), знаеш ли в каква беля ме вкара като го разглеждам тоя сайт така?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Аз Пешо заради това, че пусна линка към сайта го заплаших, че ще му поратя сметките после на него - подстрекателя с подстрекател. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Fallout, Fallout 2 и Fallout Tactics - безплатни Побързайте, че остават само 5 часа. И някак си след регистрацията в сайта имах още 7 безплатни игри към акаунта. :bowdown: Аз вече си купих Arcanum от там. И спрях да гледам каквото и да е, че то по 5 по 10 долара се събират е*ати сумите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Аз Пешо заради това, че пусна линка към сайта го заплаших, че ще му поратя сметките после на него - подстрекателя с подстрекател. Гледайки така, за минутки в списъка виждам почти всички игри, които съм играл от 1995 досега на цени от 3 до 5 долара... Нищо хубаво за кредитната ми карта не предвиждам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Ангеле (не тоя с 48-те кадъра и не знам колко си пиксела), ... Ангеле (тоя с 48-те кадъра и не знам колко си пиксела), имам едно питане към теб като по-опитен с 3D-тата - колко инча е минимум размера на телевизор, за да може пълноценно да се насладиш на 3D-то? Имам предвид (вероятно по маркетингова линия), че вече предлагат много малки диагонали, на които не ми се струва удобно да се гледа каквото и да е 3D съдържание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 За справка - на мен 42 ми е малък за 2Д съдържание вече... Ти си прави сметката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 То за теб ясно...на тая възраст не всички може да са запазени като други. ------------------ Бах мааму, за последните 30 дена съм бил поръчал 41 продукта само от китайците....вече почвам да се оливам май, щом рано сутринта ми звъни телефона и чувам "Ало, здравейте! Обажда се пощаджийката на вашия район, имате 3 по-големи пакета, ще има ли някой у вас или да оставя известителна бележка?". Странно откъде ми има телефона, защото досега не ми се беше случвало, въпреки че ония в централна поща вече са ми като част от семейството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Ангеле (не тоя с 48-те кадъра и не знам колко си пиксела), знаеш ли в каква беля ме вкара като го разглеждам тоя сайт така?!?!? Тогава няма да споменавам за сайта humblebundle.com (въпреки че вече съм го правил ). Благодарение на него всяка седмица се овътрям. Бах мааму, за последните 30 дена съм бил поръчал 41 продукта само от китайците....вече почвам да се оливам май... Не само се оливаш, направо се насираш . Лошото е че точно ти ме открехна на тая идиотщина, въпреки че още доста трябва да се постарая, за да достигна 41 за 30 дни. Аз за 30-тина дни назад съм поръчал само 4 неща. (едно от които - ТОВА ) Иначе за 3д талавизорите, наистина 32 ляга малко. Минимум 42, а ако можеш да си позволиш - 50+ инча най-добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Ангеле (тоя с 48-те кадъра и не знам колко си пиксела), имам едно питане към теб като по-опитен с 3D-тата - колко инча е минимум размера на телевизор, за да може пълноценно да се насладиш на 3D-то? Имам предвид (вероятно по маркетингова линия), че вече предлагат много малки диагонали, на които не ми се струва удобно да се гледа каквото и да е 3D съдържание. Зависи от какво разстояние ще го гледаш. 50" от 2 метра - 2 метра и половина е ок. От там нататък, с увеличаването на разстоянието ти се вдига и размера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 И накрая си взимаш http://www.benq.com/product/projector/sh910 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Да бе, точно тая марка, ша знайш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Тръгваме да сменяме тоалетната... всички дрисльовци решиха, че точно тогава е момента и напълниха всички гърнета... аааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.