Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

5 часа за 1 спирка? Стига де...

Добре де, повече е. Трудността идва при навеждането, за да вземеш солта и да я разхвърлиш...

Дедо, да не вадя картинката със сарказма, дето Галин я отпери преди време :)

Тъкмо тръгвам към бокс-а за мини тунинг проект на който точно днес съм събрал всички части ... и съдбата ме наказа със вирнат над всички педали съединител и никакво включване на предавки...  :lol:  :lol:  :lol:

Да видим колко ще ме заколи чичо доктор за тва  :f1:

Тъкмо тръгвам към бокс-а за мини тунинг проект на който точно днес съм събрал всички части ... и съдбата ме наказа със вирнат над всички педали съединител и никакво включване на предавки...  :lol:  :lol:  :lol:

Да видим колко ще ме заколи чичо доктор за тва  :f1:

Хахахаха :lol: Ето де, бонус! Сега поне ще си сигурен в командването на скоростната кутия. Дано поне тя устиска :lol:

Повече даже. А и спирката пред нас не беше почистена. Тъй чееееее.. Нямам идея какво са правили 400 души из града последните 12 часа.

Ваньо..., тия те мразят, така че започни да ги хейтваш и ти!

П.п. Нема майтап, ама аз ако бях на теб, такова рейджване по форОма щях да му спретна, че....

Тъй като нямам деца, нямам жена, не правя ремонт на апартамента, реално не мога да си представя какво ще правя в 5 дневна отпуска, например.

СексИ бре, човек, сексИ! Щот после кат почне семейнио живот и сексът свършва ;)

-------------------------------------------------------------------------------------------

А къв невероятен, телешки суджук съм си нарязал в момента.... Топлите отношения с нЕкои хора от Аджисан ма'ала дават страхотни плодове!

И в тоя ред на мисли... Видене, следващия път, когато се дигитализираме у нас, сабаля ще имаш възможността да опиташ най-невероятната шкембе-чорба, която както се оказа се прави отсреща :punk

Скъсано ухо на горна помпа на съединителя ?! ?! ?! ?! WTF 

Инак... спкойно... скоростната кутийка е пътник от както съм я взел и дифа и той. Та чакаме "ултратехнически грамотния сервиз" в който така да се каже "тъст ми" завлачи колата да реши проблема. Аз не щях там да си карам колата (щото не ги познавам и не съм им ползвал услугите) ама да видим. 

А за тая шкембе чорба ... тва е като рибарите ... последно един авер ми се кълне, че около хотел Норис в една от пресечките бил извора на младостта... ще се провери.

Що не я продадеш тая кола? Само лоши неща чета за нея.

Иначе твоя приятел право ти говори. На Добри Войников ги правят тия шкембета. :)

Изплзвай ги за намиране на жена и правене на деца. Та догодина да си ги уплътниш по предназначение :)

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

А къв невероятен, телешки суджук съм си нарязал в момента.... Топлите отношения с нЕкои хора от Аджисан ма'ала дават страхотни плодове!

И в тоя ред на мисли... Видене, следващия път, когато се дигитализираме у нас, сабаля ще имаш възможността да опиташ най-невероятната шкембе-чорба, която както се оказа се прави отсреща :punk

Аз ще посегна към пастърмиците след малко... Ако знаеш от шолчето какво чудо се е получило... И с едно мерло така леко...

Е ти оная "сутрин", когато телата ни пищяха така неистово за чорба, не знаеше ли за нея!?!?!?!

Румба, като завали сняг, можеш ли да направиш TimeLapse, докато вали? Интересен ми е резилтатът.

Може, стига да го хвана да когато почва да вали и да е през деня за предпочитане. Ефекта не е лош, гледаш как се трупа бърже бърже сняг :)

http://www.youtube.com/watch?v=_1ltgDGmGeI

http://www.youtube.com/watch?v=ZiKBgm4ymXc

. Водката в шишенца за вода и в ресторанта на масата.  :D

кажи чесно  :shy:

на бала всеки вкарва по някоя друга бутилка , ма наливахме водка в шишета от вода май последно 9ти за 10ти клас на едно зелено училище. 

Тъй като нямам деца, нямам жена, не правя ремонт на апартамента, реално не мога да си представя какво ще правя в 5 дневна отпуска, например.

Аз ще си почина най-накрая в 2-та почивни дни, въпреки, че на 25-ти май пак ще излизам, а на 26-ти отново съм на работа...

Е какво да казвам, нали написах. В кръчма не бих вкарал, но в ресторанта на хотела... Дори идеята не беше моя, та не знам защо се обяснявам. Беше приета единодушно от всички.

на бала всеки вкарва по някоя друга бутилка , ма наливахме водка в шишета от вода май последно 9ти за 10ти клас на едно зелено училище. 

Още в края на 9ти клас престанахме да внасяме алкохол в разни шишета. Просто се откриха безкрайните ширища на домашни/вилни/селсkи вечеринки... и те така.

ХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХ

Аз ще посегна към пастърмиците след малко... Ако знаеш от шолчето какво чудо се е получило... И с едно мерло така леко...

Е ти оная "сутрин", когато телата ни пищяха така неистово за чорба, не знаеше ли за нея!?!?!?!

Знаех, ама не я бях опитвал :shy:

То не е и нужно да се обясняваш принципно ма след елката и пластмасовите бутилки не се изненадвай че те гледат на криво като дойде сметката. :thumbs-up:

пс : а и честно казано дали е в кръчма , във водолаза , в макдоналдс или в ресторанта на хотела положението е точно същото. 

Това поведение се появи, когато седна зад волана на Алфата. Забелязвах подобни настроения у Чистача, докато търкаляше Фиатчето. Сега всичко си му е наред.

Причината е в италианското подобие на автомобил. Така и не се научиха, че не могат да правят нищо свързано с техника. На тях им се отдава много дизайна. Автомобили не могат да правят. Никакви!!!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...