Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Потенциал да стане колкото ebay по 2.. хахахаха ай бегай от тука. 

А за обектноориентираното програмиране и PHP в едно и също изречение мисля да пропусна да коментирам...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Хах,този от Уол топия ебаси психара...  :laughing:

Гледах му лекцията в TED.Значи там от една забележка на служител от изложение в Франция по повод на конструкцията им,с която участват гради теория за полезността и безполезността на хората.А тази конструкция просто е пречела на спринклеровата система и свързаните с нея съответно противопожарни предписания.Значи човека си въобразява,че светът трябва да се съобразява с него.А пък групата,която дефинира като безполезна-под ножа.Направил някакъв бизнес с катерачни стени,в което разбира се няма лошо за 20 милиона в глобален аспект и айде да бори сега EBAY.Тоя е втори чешит като оня от Айгер дето станал машинен доставчик на цигарените концерни и промива мозъка на служителите си     :notify:

Аз не знам какво да кажа,надявам се работещите в IT бранша да коментират. :rolleyes:

Като работещ в ИТ бранша от 20 години мога да кажа само :Facepalm: :Facepalm: :Facepalm: :lol:

Значи, ако трябва да говорим с конкретни числа, този пич само с една шепа програмисти на PHP във Велико Търново (колкото и да е велико), смята да събори световния гигант с 30 ХИЛЯДИ служители, $67 МИЛИАРДА пазарна капитализация и $16 милиарда годишни приходи? Или май каза, че щял да ги мине х2, т.е. всичкото това умножено по две? Някакъв пич с акцент и сценично поведение на Христо Стоичков? Now I've seen everything!!! :lol:

4m4f.jpg

Хах,този от Уол топия ебаси психара...  :laughing:

Гледах му лекцията в TED.Значи там от една забележка на служител от изложение в Франция по повод на конструкцията им,с която участват гради теория за полезността и безполезността на хората.А тази конструкция просто е пречела на спринклеровата система и свързаните с нея съответно противопожарни предписания.Значи човека си въобразява,че светът трябва да се съобразява с него.А пък групата,която дефинира като безполезна-под ножа.Направил някакъв бизнес с катерачни стени,в което разбира се няма лошо за 20 милиона в глобален аспект и айде да бори сега EBAY.Тоя е втори чешит като оня от Айгер дето станал машинен доставчик на цигарените концерни и промива мозъка на служителите си     :notify:

Хах :) Да не си гледал видео и с този от Айгер, защото би ми било интересно да го видя :D

Иначе няма лошо човека да има големи амбиции.Зависи коя свежа мръвка попадне при него, може и да се роди нещо добро.

Толкова ниски комуникативни умения не съм срещал дори и у котарака ми... Нямам думи.

Вдигнете си ръцете жените над 30... Господе... Целия бг бизнес ли е такъв.

Cake ползва ОО модел на PHP4 - поне по последните ми спомени

OO модел на език без типове. В който при извикването на функция параметрите се подават без скоби. Пред всички променливи имаш $.. изобщо език, който всячески се стреми да намали четливостта на кода. Има ли смисъл да продължавам? И той с този език е тръгнал да бори ebay...

Виж ако говорим за популярността на ebay в българия спрямо продавалника е друга тема. И той да добие 2но по-висока популярност от ebay.. е българия - да.

Хм,20-а секунда 

Аз не знам какво да кажа,надявам се работещите в IT бранша да коментират. :rolleyes:

Яко се изхвърля :)

По принцип няма невъзможни неща, гугъл бяха смешни в сравнение с yahoo, а в момента нещата са се обърнали, като гугълци не се спират :)

От друга страна, постоянно излизат конкуренти на гугъл, но не им се получава. Дори големите алтернативи като Bing, Yandex не могат да ги догонят :))

Гугъл ги спонсорира американското правителство от самото начало. То и аз с бездънна яма с пари мога много неща.

Не са само парите. Юзъра се печели трудно

Е и Майкрософт имат кажи речи бездънни джобове, но не им се получава да се конкурират с гугъл в търсенето конкретно. Не е като да нямат и сериозни начини за реклама и буквално натрисане на търсачката си 

Не казвам, че парите не помагат, полезни са и то много :))

По принцип няма невъзможни неща, гугъл бяха смешни в сравнение с yahoo, а в момента нещата са се обърнали, като гугълци не се спират :)

Има една тънка и съществена разлика. Всъщност две са. Когато Гугъл пуснаха услугата си, не си спомням Лари Пейдж и Сергей Брин да са заявявали в медиите, че ще катурнат Яху, Микромек и всички останали големи играчи (при това х2). Това едно. Второто, още по-важно е това, че някак си изобщо не ми го побира акъла, как можем въобще да сравним само интелектуалния потенциал на Лари Пейдж и Сергей Брин, с този на въпросния бастун. :lol:

Дори големите алтернативи като Bing, Yandex не могат да ги догонят :))

Американците си купуват анти-вирусен софтуер, за да разкарат търсачката на Bing от браузърите си.

Тея У США нал имат Голфове бре, остай ги тея японски миксери. :grin:

П.П. Да са живи и здрави всички именници!

Протестите в Украйна били платени от Бойко. Сър Гей потготвя автобусите с контрапротестиращи за Киев.

Seriously, Пешо?!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...