Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Говоря за 2004-2005. Когато 70К бяха ебаси мамата :) Или там каквито бяха скоростите и бяхме доволни от Евроком, не като сега :)

99та търсех през кой доставчик да "претакам" едни 8гб (тогава още бяхме на dialup) и Ангел Гаров като чу какво мисля да свърша само дето не ме анатемоса. Наложи се 3ма човека да сваляме на парчета нещата няколко дни и после да си разменим рар-овете :) Аз като гъзар през ISDN-а свалях със 128кб/сек... еххх какви времена... и какви сметки за телефон бяха...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Имам огромен проблем с HP DV6 2010ss ... имам bios файл-а обаче не е направен за качване през DOS. Постоянно праска грешки за рам-та, а рам паметите са ок. Не мога дори в МиниУин да вляза?! Какво да го правя?

щом е ейч пи - 300 до 500мл бензин , една запалка и от там нататък се сещаш..... остави го да изгори в адски мъки това изчадие най-страшно

Ей много се напрягам, когато се наложи да говоря пред повече хора. Все се надявам, че с времето напрежението ще спадне, но засега нямам такива наблюдения. :) Винаги по еднакъв начин ми се свива стомахът и ми се изпотяват ръцете от зор. :)

Как на PS да направя голямо пъзел парче (или от къде да взема готов шаблон)?Искам да пиша текст вътре, който спокойно да се чете.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...