Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Нямам идея, аз съм предимно на пътеката. По уредите сега съм само за тонус, че нямам сили, с повече от 60 не успявам да правя серии на лежанката, смятай...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Пробвай се! Така ще имаме повод да идваме да те гледаме какъв си ни убавец за пулта.

DJ RED JACKET in da heeeeeeeuussssszzzz....

:laughing:  :laughing:  :laughing:

Аз пък гладувам не за прочистване, а по необходимост. Докато се оправи гърлото след махането на сливиците. После - след малко привикване пак към храната - реванш :) Че от седмица само попарки и крем супички някви на пасатора....

DJ RED JACKET in da heeeeeeeuussssszzzz....

:laughing:  :laughing:  :laughing:

Аз пък мислех, че вече си е начесал крастата и се е отказал, след като не ми отговори в темата си.

А пък ти между другото вземи погледни оня рапорт горе, че днес, утре и другиден няма да имам и минутка време...само по секунда, за някой и друг пост. ;)

Аз пък мислех, че вече си е начесал крастата и се е отказал, след като не ми отговори в темата си.

А пък ти между другото вземи погледни оня рапорт горе, че днес, утре и другиден няма да имам и минутка време...само по секунда, за някой и друг пост. ;)

Изобщо не съм видял, че си писал, а то дори фенове съм имал. :D

В Украйна ги застъпаха с булдозерите, а тия гнасни твари тука потриват нагло и самодоволно ръце, понеже студа прибра хората... 

мързеливият електорат е този, който окупира или протестира със седянки.

затова се и прибра на топло.

не помня къде бяха направили интересното наблюдение, което и мен ме беше заглождило.

България стартира изграждане на своя участък от Южен поток и подписва договора => След 2 дни имаме окупация на университета от будни младежи.

България води преговори и реално разглежда възможността за вграждане на американски ядрен реактор за 7-ми блок на АЕЦ Козлодуй => окупацията демокартично реши да се саморазпусне.

а междувременно кой друг, ако не американския посланик да отиде да поздрави въпросните пишлемета?!

Хонда Одисей, Тойота Сиена и т.н скучни коли за женени с и без деца :D

Скъпи Дядо Коледа, айде ако обичаш едно бяло ЦЛК 350 да ми подариш...ако не тая, то най-късно другата Коледа....че много ми тича да го еВа :D

Ангеле, все забравям да попитам. Писа, че не си си ме представял в такава кола. А в каква?

Ами не такова. По-скоро нещо като онова, което kotora си е купил.

honda-hrv-11.jpg

Някакво малко SUV, да можеш да си ходиш по планините с него, пък и си висок човек.

Сега не се сещам конкретно, но ако го видя, ще го позная. :D

Или пък примерно едно такова:

Land_Rover_Freelander_--_09-26-2009.jpg

Всеки път, когато отивам към колата, си повтарям на ум: "На задната седалка има куфар с пари!". Днес, за мое огромно учудване, на задната седалка отново нямаше куфар с пари. 

Всеки път, когато отивам към колата, си повтарям на ум: "На задната седалка има куфар с пари!". Днес, за мое огромно учудване, на задната седалка отново нямаше куфар с пари. 

Провери ли в багажника? Може пък поне там някой да е решил да прибере я някой труп, я още нещо... :ninja:

Обаче Ники е упорит... Хем му набутаха дефектен монитор, хем пак се пъне от тия да купува.... Да помислим сега, предният май два пъти го смениха (ако помня добре), а тия ако са три, то поне 5 пъти ще минат трасето от САЩ дотук, докато уцели работещ... Туй по груби сметки де....  :laughing:

Обаче Ники е упорит... Хем му набутаха дефектен монитор, хем пак се пъне от тия да купува.... Да помислим сега, предният май два пъти го смениха (ако помня добре), а тия ако са три, то поне 5 пъти ще минат трасето от САЩ дотук, докато уцели работещ... Туй по груби сметки де....  :laughing:

Техен проблем. Предния път лично дойде човек на DELL да вземе стария монитор после дойде да монтира новия, направо на бюрото ми го сложи. Даже не съм го носил никъде. Аз си стоя в креслото и гледам само :)

Кому е нужен толкова скъп монитор? Освен за някакви супер фотошоп профита или гъзенца, аз не се сещам. Плюс това, ако за тия пари не прави ПОНЕ по една тъвъ на ден мусака или няколко свирчока, ич не ми го фали. :moon:

Гусин Уукс, утре го поръчвам ТОВА. Последни часове, за да ме разубедиш или насочиш към друго. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...