Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Някой да ме открехне за какво иде реч, защото напоследък съм изпростял доста и трудно вдявам или пък съм изпуснал актуалните неща... :online2long:

Нека бъда твоя гуру и водач из дебрите на санскрита и закодираното писане, господин Мидекс Горски :moon:

Хюстън - Х - Хаскюу

ПАтрон - PA - ПазааааааааааарЖик

ТеХеран - ТХ - Толбухин :laughing:

РазносВач - PB - майна.

Аз залагам на разносвача - 5 лева и вдигам с 10 за без коС :moon:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Така. СМ шофират добре. Просто са безрасъдни, защото са свикнали Пловдив - Пампорово - 40 минути във виелица.

Инаааак, най-скандални са РВ. Няма олигофрени като нас. Шофьор в Пловдив е повече от диагноза. Аз нямам приятел, който да кара дори БЛИЗО до нормалното. А то е и невъзможно, защото дори и да се опиташ да караш нормално, винаги ще се намери някой, който да се опита да се престрои, да направи невъзможна маневра, да те засече, да мине на червено, да не спре на стоп и т.н. Т'ва го има само тук. Не се самозалъгвайте. Никъде другаде не шофират толкова зле, колкото нас. Приятелите ми от други градове, когато се псуват в колата си казват "Ей, ПЛОВДИВЧАНИН", просто защото сме БЕЛЯ.

Не забравяйте К и СМ ..... те са едни от най-добрите които съм срещал .... но въпреки това ТХ си остават ненадминати.

Тцъ, грешиш! Ония с Х просто няма кой да ги стигне, пък ако ще и срещу тях да тича!

Така. СМ шофират добре. Просто са безрасъдни, защото са свикнали Пловдив - Пампорово - 40 минути във виелица.

Инаааак, най-скандални са РВ. Няма олигофрени като нас. Шофьор в Пловдив е повече от диагноза. Аз нямам приятел, който да кара дори БЛИЗО до нормалното. А то е и невъзможно, защото дори и да се опиташ да караш нормално, винаги ще се намери някой, който да се опита да се престрои, да направи невъзможна маневра, да те засече, да мине на червено, да не спре на стоп и т.н. Т'ва го има само тук. Не се самозалъгвайте. Никъде другаде не шофират толкова зле, колкото нас. Приятелите ми от други градове, когато се псуват в колата си казват "Ей, ПЛОВДИВЧАНИН", просто защото сме БЕЛЯ.

Ваньо, така като те чете човек и ще рече, че бая ще да си пообикалял зад волана на автомобил из милата ни татковина....

П.п. Мноо нефелен опит за тролене :)

П.п.2 Ай, ве... Някой няма ли да отвори приказката за бръснене, кремове за бръснене, четки за бръснене „от интимни косми от язовец на средна възраст, скубани по пълнолуние на Еньов ден", кремчета за след бръснене, пудри за дупе и последните тенденции (забелязани на претапорте в Милано) в мъжката, чорапена мода....

Явно не внимавате. Антареса си е купил Голф двойка.

ко? не!

Hyndai Lantra, 98, Бензин/Газ.

wbsc21.png

гадът нарочно е снимал да не се вижда номера, за да гадаем.

тъй като е шопианец по икономически подбуди от известно време, СО и СА също са вероятни.

Въобще не е била това целта. Номера беше софийски, което така или иначе се промени, понеже постоянния ми адрес е все още в Пловдив.

Т'ва японците са голяма работа.

Дам. По-рано днес се сетих за японците и техния КПД във връзка с ремонта на една дребна отсечка на Цариградско, който вече продължава поне 3 месеца. А при тях нещата стават така:

japanese-highway-before-and-after.jpg

Почнали са да измират бързите. Ако почнат и яростните - пътищата ще са с една идея по-безопасни...

Това е велика глупост...нали знаеш. ;)

До тук с претенциите колко сте интелигентни...... не моа да повярвам колко трябва да сте злобни и комплексирани да тролвате подобно нещо.... 

всеки загинал в катастрофа ли е пътен хулиган ? дребни душици ...... 

"На този пътен участък всеки месец загиват по 10 човека. Един от тях може да си ти."

И това, и горното са реални надписи от билбордове по пътя Благоевград-Симитли.

А и мисля, че на теб бая време ти седя в подписа нещо от рода на "Карай внимателно, ще се намери идиот да те блъсне".

Аре - със здраве от дребната душица.

И ? Тези билбордове ти дават правото да сипеш тъпотии по адрес на загинал човек.... браво , голЕм мъж си..... 

Що не идеш да обясниш на някой от близките на 10те загинали на пътя Симитли - Благоевград че са загинали щото са бързи и яростни..... 

Имах приятел който загина в катастрофа не по негова вина , както е и в случая за който се коментира и той ли е бил бърз и яростен ? И той ли е е трябвало да си дари органите ? 

Голям съм, да. И съм вадил заседнали пострадали, и на близки съм обяснявал. И органите изрично съм си указал за дарение, че не се знае. Други въпроси? 

Когато има загинал(и), всеки коментар за скорост е глупав и без значение. Мир на праха на Пол Уокър. И на всички загинали в катастрофи.

Профи бил пилота зад волана ала-бала... Четох им на батките в БМВ форум хленчовете. Отсечката е градска удара с над 100км/ч... Сещай се с колко е намалила керамиката скоростта преди удара.

Мойте уважения към 2те загинали момчета ама бърз, не бърз за да се изпаткаш така... В градско... Няма как да е положителна оценката.

Жалко за Поул, като пасажер е вече просто статистика за жертвите по пътищата.

Човека е актьор. Жалко че така нелепо е загинал.

ПС: Как може господата от Сони да са толкова прости. Правиш топ модел, наблъскваш го с як дисплей (touch screen при това), слагаш i7 процесор, 16gb рам... и осираш пейзажа като добавиш диск на 5400 rpm. Ми сложи 256 или 512gb ssd да та е**а в идиота, че да лети машинката, кой слага такива дискове в лаптопи днешно време? На лаптоп като ти трябва много място слагаш или NAS или външен диск. 

http://store.sony.com/vaio-fit-15a-flip-pc-zid27-SVF15N18PXB/cat-27-catid-All-15-Ultrabook-Flip?_t=pfm%3Dcategory

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...