Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ники, за оня от Филипс от едита ми по-горе ли говориш?

да

Я сега дедо, дето е любител на големите резолюции, да се изкаже заслужава ли си тоя монитор - само с 2 инча е по-голям от настоящия ми, но пък е с по-висока резолюция и друго съотношение на страните, което малко ме притеснява, но пък от друга страна широкоекранният филмов формат ще се разполага идеално...

Ами принципно си заслужава и то особенно на тази цена (за същите пари взимаш 24 инчовия DELL u2412M но пък той е върха на сладоледа, честно) ама този е доста разтеглен и е само 1080 по вертикала та му се чудех ... доста му се чудех... но май предпочитам истински 30" с 1440 пиксела височина и 16:10 пропорции, а и този ми грознее...

Модела е пуснат в продажба Ноември месец. Просто сигурно са имали някакъв лимит за black friday-а.

И аз исках да взема Marathon-а, но докато намеря някъде в интернет колко е голяма, тя свърши!

-------

Межуд другото, те добавят някакви нови артикули. Сега има една мишка на Razer, която я нямаше сутринта, но намалението не е толкова голямо.

Аз съм с тая мишка.Тя си е геймърска и иска малко време докато се свикне.

Съмнявах се, че повечето неща са им сложили само печата "Разпродадено",но гледам че доста хора тук са писали, че е имало бройки от разни неща.

Сайта в 6ч беше все още с клипчето и нямаше артикули.

ЕДИТ:

"45 000 потребители са „атакували" в 7:15 ч. днес сайта на еMAG, най-големият онлайн търговец в Централна и Източна Европа, когато започна промоционалнаа кампания Black Friday, съобщиха от онлайн компанията. Само за първите 5 минути в eMAG.bg са направени над 2000 поръчки, като за един час този брой е нараснал на 15 000 поръчки, а общата стойност на покупките е надхвърлила 1 милион евро, твърдят от eMag.bg."

И разбира се нещото което предполагах, че са направили:

Много потребители обаче са разочаровани и гневни от факта, че още при самия старт на продажбите най-атрактивните продукти вече са били изчерпани, става ясно от коментарите към публикацията в TechNews.bg. Преобладават  мненията, че кампанията за Черния петък е рекламен трик и не е обезпечена с достатъчен брой продукти с ниски цени.

----------

Това за телевизора LG e абсолютна лъжа, тъй-като 10 секунди след отварянето бях на него и пишеше количествата изчерпани.

2.5 млн евро приход за 4 часа, споделят от emag. Каквото и да си говорим, мисля няма друг аналаог в държавата ни на този етап.

не видях нещо кой знае колко намалено.... бих казал обаче че явно доста шарани лапнаха въдицата 

Това, което аз гледах, беше намалено и то чувствително. За другото си прав. Хората купуват на поразия, но наистина има неща, които са на разпродажба. Има един хубав рутер на АСУС за 67лв. Ако нямах, бих си го купил.

Аз видях dSLRче от Канон с цена от Фотопавилион /Фотосинтезис 649 лв. 699 лв., а от emag на 399лв. Което си е оферта. Изчерпана естествено  :)

Кой знае какъв мижав таблет са предложили на "невероятна" цена... :D

П.С.А пък ел.четец Kindle си намерих много изгодно като нов още пролетта.

50ST60 и 50GT50

Ама сайта им е паднал точно в момента и не мога да ти покажа линковете.

-------------

От тоя блек фрайдей само един артикул се чудех дали да купя и той вече не е в наличност.

Имам чувството, че се купува наред, само защото е на разпродажба. После ще се появят по форуми и т.н.

Кой дава толкова пари за това, че да се изчерпят количествата даже?!

http://www.emag.bg/kolonka-harman-kardon-sb26-cherna-sb26-bf13/pd/DSSVJBBBM/

Ъъъъъ, няяяяа ВайФи ни една плазмва?!  :JC_golly:  :JC_golly:  :JC_golly:  :JC_golly:

Глупости. Моята на 200мбит се връзва даже, а е предния модел. Имат wi-fi. Оплачи се сега в КЗП като ония мрънкалници, дето се оплаквали от липсата от информация на сайта на emag.

Да. Това е долен нисък клас на тазгодишният модел.

50GT50 е среден клас миналогодишен модел.

Аз от скоро съм с 42ST60 и съм много доволен.

P.S. Panasonic плазмите са спрени от производство, така че се възползвайте докато има :) А и в момента са с 5г гаранция.

Т'ва японците са голяма работа. За всеки проект си имат предварително изчислено време, което трябва да отделят за комуникация, трансфер на файлове, въпроси и отговори и тем подобни времеядци по време на работа. В края на годината изчисляват какъв процент от това време си им загубил или съответно - спестил. И ако си им спестил някакво време ти плащат половината от спестеното като насърчителен бонус за качествена работа и комуникация. (т'ва отделно от факта, че са си платили проекта) Нямат равни, ейййй!

Аз преминах през всичката нужна бюрокрация и вече колата ми носи клеймото на най-смотаните шофьори в България :lol: А, да и оправих най-належащите болежки в сервиза.

По-скоро бих заложил на РиКша :)

PS: Midex, ако се чудиш за монитор - ето този хич не е лош и то на много прилична цена: http://www.emag.bg/monitor-led-va-asus-24-ultra-slim-wide-full-hd-hdmi-dvi-cheren-ml249hr-ml249hr-bf13/pd/DWDXJBBBM/. Вместо онази разтеглена дивотия можеш за същите пари да вземеш 2 такива. Като размери тези ще са мааалко по-големи, но нищо съществено. На онзи пикселите не са му малки, че да ме заинтригува в това отношение. 2560х1440 на 24 инчов монитор обаче би ме накарало да подскоча :)

PS: Midex,...

1. Изчерпана наличност + не ми харесва външно.

2. За какво ми е да смалявам инчовете от това, дето в момента съм, нали идеята е да ги увелича, а повишената резолюция да ми дойде бонус?

3. Оня веднага ми грабна погледа и на външен вид (макар на теб външно да не ти харесва), и с цената, но съотношението на страните ме разубеди - предпочитам си класическото 16:9 или 16:10.

Хюстън, ПАтрон или ТеХеран?

РазносВач, по-скоро...

По-скоро бих заложил на РиКша :)

Някой да ме открехне за какво иде реч, защото напоследък съм изпростял доста и трудно вдявам или пък съм изпуснал актуалните неща... :online2long:

За регистрационния номер на колата на Antares

1. Изчерпана наличност + не ми харесва външно.

Уфф това не го забелязах. Иначе е VA панел, гледах в амазон ревютата бяха добри. За външния вид не мога нищо да кажа - нито ме кефи нито да ми е неприятен.

Иначе монитор бих ти препоръчал DELL U2713H при положение, че ти се дават толкова пари (или U2713HM ако искаш да минеш малко по-тънко). А още по-добре U3014 но там цената е още по-солена

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...